mary lou

New member
יאללה גם אני

שם: יעל
מצב משפחתי: רווקה
מקום מגורים נוכחי: שהם. לא שמישהו יודע איפה זה שהם אבל זה לא ממש משנה כי ממילא זה ישוב מבוצר שבו אין חיים לאנשים בלי אוטו. ייאי ^_^
התחום שבחרתי ללמוד: מתמטיקה שימושית מורחב שליטע
פרטי תקשורת מועדפים: מסנג'ר שאלות "קמפוס"
את חומר ההרצאה אני: תלוי באיזה הרצאה. חצי כותבת חצי מצלמת.
את שעות החלון אני בדרך כלל מנצלת בכדי: לשוטט ב
בקפיטריה אני בדרך כלל קונה: אייס קפה (אבל לא בחורף. אנשים שותים אייס קפה בחורף הם מרושעים!)
השיעור שאני הכי פחות אוהבת הוא: לא יודעת
השיעור שאני הכי נהנת בו הוא: גם לא יודעת
אני בדרך כלל מגיעה לשיעורים בזמן.
משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליצה מאוד להתחיל ללמד זה: צריך לעשות שיעורי חברה
. טוב, אולי בעצם לא. שאלות "מחוץ לקמפוס"
שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש: נאמ, יותר טוב כלום מכמעט?
תוכנית הטלוויזיה האהובה עלי היא: בדרך כלל "ורוניקה מארס" אבל היא מאבדת מקסמה עם כל פרק נוסף שיוצא :/
שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי: אין לי מושג
תכונה שהייתי שמחה להיפטר ממנה: הנטיה לדחות כל דבר לרגע האחרון...
אני הכי שונאת: ילדים קטנים ומעצבנים
אני הכי אוהבת: תאטרון.
אני לא מבינה אנשים ש:מגדילים את עצמם ע"י זלזול באחרים.

shay4442

New member
טוף, אז גם אני

שם:שי גיל:25 מצב משפחתי:רווק מקום מגורים:מרכז תחום לימודים:ארכיאולוגיה פרטי התקשרות מועדפים:לא צריך לדבר רק להסתכל ולהבין אחד את השני שאלות קמפוס: את חומר ההרצאה: טוב זה קצת מסובך בעיקרון אני לא רושם יותר מידי ובסוף הסמסטר אני לוקח 2-3 סיכומים סמסטריטאלים מחבריי הנפלאים ומשנן בעל פה בקפיטריה אני בדרך כלל קונה:קפה הפוך השיעור הכי פחות אהוב:אומנות בלבנט בתקופת הברזל השיעור שאני הכי נהנה בו: כל השאר כאשר אני בקמפוס אני תמיד מגיע בזמן שאלות מחוץ לקמפוס: התוכנית הכי אהובה עלי: סיינפלד 3 תכונות שהכי מאפיינות אותי:ציניקן,רגשן,ספונטני תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה:חם מזג אני הכי שונא: את תחושת הנכאים שקמה לה על מדינתנו ואת תחושת "סמוך עלי" ,ובעיקר את הרצון לקבל עוד ועוד במקום לתת אני הכי אוהב: את משפחתי(וזה כולל כמובן את הכלב שלי) ואת מדינתנו הקטנה

SpyKid

New member
ובכן...

[במקרה נתקלתי בפורום הזה, לא היה לי מושג שהוא קיים] שם: נטליה גיל: 18 מצב משפחתי: במערכת יחסים מקום מגורים נוכחי: חיפה התחום שבחרתי ללמוד: מתמטיקה-פיזיקה פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר: שלושתם. שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב
כותבת את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי
לפטפט עם אנשים בחוות המחשבים\להדפיס שיעורי בית (אני שונאת להכין אותם מול המחשב). בקפטריה אני בד"כ קונה
פיתה עם צ'יפס וסלט. השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא
שפת C השיעור שאני הכי נהנה בו הוא
אינפי! אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן
משתדלת. לאחרונה אני מאחרת כל הזמן לשיעורים שמתחילים ב-8:30 משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה
אני לא יודעת מה מלמדים, לא יצא לי עדיין ללמוד כ"כ הרבה. שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש
Pagan Purity של Elvenking תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא
אני לא צופה בטלויזיה. שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן
שאפתנית, פסיכית, אופטימית (?) תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא
עצלנות אני הכי שונא
עצב אני הכי אוהב
להצליח לפתור בעיות מתמטיות\פיזיקליות אני לא מבין אנשים ש
לומדים ולא נהנים ולו מעט מהלימודים.

unholy

New member
פאגאן פיוריטי

שיר מצחיק לאללה! בכלל אלווןקינג משעשעים למדי!!

b l a c k eyes

New member
יאללה, גם אני../images/Emo66.gif

שם: נעמה גיל: 21 מצב משפחתי: רווקה מקום מגורים נוכחי: ירושלים התחום שבחרתי ללמוד: מדע המדינה+מזה"ת
פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר: ?... שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב: כותבת. במידת הצורך גם מצלמת מאחרים. את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי: ללכת הבייתה ולא לחזור. בקפטריה אני בד"כ קונה: שוקו חם.
השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא: מבוא הסטורי לפוליטיקה
השיעור שאני הכי נהנה בו הוא: ערבית. אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן: לעתים רחוקות מגיעה לשיעורים, אבל כשמגיעה - אז בזמן. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה: לא יודעת. שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש: "ממעמקים" תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא: בזמן האחרון "מועדון לילה"
ארז טל מצחיק אותי... שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן: תורה, עבודה וגמילות חסדים. סתם, לא יודעת...
תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא: קנאה, עצבנות. אני הכי שונא: כשנגמרים המים החמים באמצע מקלחת.
אני הכי אוהב: לישון לישון ולישון
אני לא מבין אנשים ש

אפרתs

New member
חלקי כי אני כ"כ חולה ../images/Emo122.gif

שם: אפרת גיל: 26 מצב משפחתי: רווקה מקום מגורים נוכחי: מרכז התחום שבחרתי ללמוד: פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. טלפון שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. כותבת ואח"כ מקלידה חלק מהקורסים את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי לעשות שיחת בנות עם החברות בקפטריה אני בד"כ קונה מקופלת חלב
השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא שיטות מחקר השיעור שאני הכי נהנה בו הוא הפרעות קול אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן. לעיתים קרובות משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש שירים של עברי לידר תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא ארץ נהדרת שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא ע-צ-ל-נ-ו-ת אני הכי שונא אני הכי אוהב את החבר, את הכלבות, את ההורים אני לא מבין אנשים ש

BellA עלמה

New member
לא הלכתי ללימודים היום -אני חולה

שם בלה או עלמה {כינוי} גיל ### תקשורת מועדפת מסי \נייד את חומר ההרצאה -אני מקליד שעות חלון אני מנצל לסידורים \פיטפוטים עם חברות לספסל\ קריאת חומר ללימודים אני בדרך כלל מגיע לשיעורים בזמן משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה-ניהול זמו בצורה יעילה שאלות חוץ לקמפוס שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש נורה ג'ונס תוכנית TV ארץ נהדרת תוכנה שהייתי שמחה להפטר ממנה פזרנות , דחיינות יום טוב

בת 1986

New member
חדשה עונה על השאלון!

שם: שמור במערכת (אגב אני חדשה פה.. תנו כבוד!) גיל:20 מצב משפחתי: רווקה מקום מגורים נוכחי: צפון התחום שבחרתי ללמוד: קולנוע וטלויזיה פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר.- אייסיקיו שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב.-כותבת את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי- לקחת סרט מהספריה.. בקפטריה אני בד"כ קונה - פרנץ' ונילה השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא - תולדות האומנות.. בעעעע השיעור שאני הכי נהנה בו הוא - צילום ותאורה.. מבע קולנועי.. אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן.- בד"כ משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה- אמ... אמ... שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש - יום חדש נפלא: אריק ברמן תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא- השיר שלנו?.... שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן - חכמה, צניעות וענוה..חחח תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא -חוסר סבלנות אני הכי שונא -חורף אני הכי אוהב- קיץ אני לא מבין אנשים ש- פוסלים בלי לחשוב פעמיים

noyale21

New member
../images/Emo20.gif

שם: נויה גיל: 22 מצב משפחתי: רווקה מקום מגורים נוכחי: מרכז התחום שבחרתי ללמוד: משפטים פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקלידה את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי - בעקרון הסימסטר אין לי אבל אם יש אז בעיקר לאוכל בקפיטריה או בFAST FOOD COURT בקפטריה אני בד"כ קונה מאפה/סלט תלוי במצב רוח השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא חסוי.. השיעור שאני הכי נהנה בו הוא דיני ראיות אני - בד"כ - מגיע לשיעורים בזמן. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה שחברים אמיתיים ומשפחה חשובים יותר מכל דבר אחר שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש MAKING LOVE OUT OF NITHING AT ALL/AIR SUPPLY תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא FRIENDS שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן - רצון לעזור לחלש, חברותית, חזקה מבחינה וורבאלית, רגישה, עקשנית (ביקשתם שלוש וקיבלתם 5) תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא רגישות יתר אני הכי שונא אנשים שמרימים את האף בלי שום סיבה ונראים מגוחכים ע"י השאר אני הכי אוהב- אנשים אני לא מבין אנשים שמרגישים צורך להוכיח עצמם לאחרים נון סטופ

unholy

New member
אני?

שם:ארז שניידר גיל:20 מצב משפחתי:רווק מקום מגורים נוכחי:ת"א התחום שבחרתי ללמוד:הנדסת חשמל?:( פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר.-->אהה מסרים של תפוז? MSN בעקרון ( שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. כותב/מצלם...תלוי אם הייתי בשיעור או לא את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי לעשות שיעורי בית... בקפטריה אני בד"כ קונה קולה...להתעורר...ואם אני רעב אז אוכל...(סנדוויץ' ב-2.80) השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא כרגע? פיסיקה 2. איכ השיעור שאני הכי נהנה בו הוא מבוא להנדסת חשמל/מערכות לוגיות ספרתיות (מקצועות ממש נחמדים!! כן כן אמרתי את זה!) אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן-למעשה...אני לעיתים רחוקות מגיע לשיעורים (יש לי מערכת שבינתיים עומדת על 4-5 שעות שבועיות מתוך 24) משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה-איך להגיד לעצמך שבשעה מסויימת אתה עוזב הכל ויושב ותוך 10 דק' אתה באמת עושה את זה (ולא תוך שעתיים שלוש) שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש-deus-the ideal crash (גם את השיר גם את האלבום) תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא...האוס? שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן-חוש דחיית דברים מטורף, חבר טוב, שכחנות (תכונת אופי?) תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא-ביישנות אני הכי שונא-לא הכי שונא אני הכי אוהב-לא הכי אוהב:) אני לא מבין אנשים שהאוניברסיטה היא כל החיים שלהם יאררר...שאלות משונות!

M a t h 0 0 7

New member
האמת שלא קראתי הכל..

אם כבר דיברו (כמה הודעות למעלה, בתגובה להודעה שלי) על דברים שתופסים את העין, למה "סמיילי" עצוב על המקצוע שהחלטת ללמוד..? סתם מעניין אותי..

unholy

New member
אהה

חוצמזה שכולם פה הומניסטים ואני מהנדס...המון המון אנשים צוחקים עליי שלקחתי ת'מקצוע הזה...אומנם לא באמת באמת צוחקים אבל בכ"ז...לא שאני מתחרט! כי בסה"כ מעניין (ואני מני שכשבשנה שלישית אני אתחיל ללמוד הנדסה באמת אז יהיה לי יותר מענייןP:)

למעלה