TheMafia

New member
חדש עונה ../images/Emo13.gif

שם: לאוניד גיל: 20 מצב משפחתי: רווק מקום מגורים נוכחי: במהלך השבוע- המעונות בירושלים. בסופ"שים- אשקלון התחום שבחרתי ללמוד: כלכלה + מנהל עסקים
פרטי התקשרות מועדפים:מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. ICQ (פרטים בתוך הכרטיס שלי). שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. כותב. מצלם אם הפסדתי הרצאה. את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי לגלוש באינטרנט, להדפיס תרגילים, להוציא ספרים מהספרייה, סידורים שונים. בקפטריה אני בד"כ קונה ארוחת צהריים (מנה בשרית טובה עם כמה תוספות). השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא "עקרונות ויישומים בניתוח סטטיסטי"
השיעור שאני הכי נהנה בו הוא כל הקורסים של מנהל עסקים. אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן. תמיד מגיע בזמן (שילוב של שריטת הדייקנות שלי והנטייה לשבת בשורות הראשונות). משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה: איך להסתדר בסביבת העבודה אחרי התואר. שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא אני אוהב סדרות משטרה למיניהן (אם כי מאז שהתחלתי ללמוד אני לא כ"כ צופה ב
. שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן טוב לב, אחריות, דייקנות. תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא תמימות מסויימת. אני הכי שונא שקרים. אני הכי אוהב חברים, והרבה. אני לא מבין אנשים ש לא מנהלים את הכסף שלהם בצורה מסודרת. אני חדש פה. אהבתי את הפורום. מקווה להשתלב.

M a t h 0 0 7

New member
עכשיו אני!!!

שם: תום (בעיקרון בלי ו'.. רק עם חולם חסר בין הת' ל-מ') גיל: לא רלוונטי מצב משפחתי: חברה מדהימה
מקום מגורים נוכחי: מושב ליד נתניה התחום שבחרתי ללמוד: מתמטיקה ומדעי המחשב באונ' העברית. אני מתחיל באוקטובר הקרוב. פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. - ICQ + Email שאלות "קמפוס" -- על החלק הזה אני עונה בהתייחס למה שאני חושב שיהיה.. את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. - אני מתכוון לרכוש מחשב נייד.. אבל אני מניח שבמתמטיקה אין אפשרות להכניס אינפורמציה למחשב ועדיף להשתמש בדפדפות.. את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי -- סביר להניח שאמצא לי איזו פינה בקמפוס ואשב בחלונות שלי בשביל לתרגל את החומר. כמו כן, סביר להניח שיהיה אפשר למצוא אותי בספריה ובמחשבים. בקפטריה אני בד"כ קונה -- קפה, טוסט, אוכל!! השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא -- עדיין לא יודע לומר. השיעור שאני הכי נהנה בו הוא -- עדיין לא יודע לומר. מה שכן, אני סבור שיהיה לי מעניין ברגע שאתחיל להתעסק עם מספרים. אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן. -- אין שום מצב שאני מאחר לשיעור. מגיע תמיד בזמן, ואפילו לפני. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה -- יחסי אנוש + מדעי האהבה שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש Led Zeppelin - Stairway to Haven תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא - Lost , פרייז'ר.. שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן - עקשנות, שקדנות, שאפתנות תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא - פרפקציוניזם בכל הקשור ללימודים, מבולגן לפעמים. אני הכי שונא - חוסר מעש, חוסר שאפתנות, עצלנות, פוליטיקה אני הכי אוהב - אנשים ששואלים שאלות, נשים, לישון, לקרוא, לטייל, שופינג (לא בהכרח בסדר הזה). אני לא מבין אנשים ש - מאמינים שעוד אפשר להכניס קצת הגיון באורח החיים במדינת ישראל.

SpyKid

New member
למעשה אני מכירה אנשים שמקלידים

נוסחאות (למשל בעזרת MathType) מהר מספיק בשביל להקליד בהרצאות.

the last anigma

New member
גם אני עובדת עם mathtype - בבית

זה נראה לי נורא לא פרקטי בשיעור... מצד שני אני בכימיה ולא מתמ' ואולי הנוסחאות קצת יותר "מסובכות" מבחינת כתיבה.. אינדקסים בלי סוף....

RichardSmith

New member
אני מקליד עם MT בשיעורים.

לאחר שמתרגלים זה די נוח. כאשר צריך להעתיק חלקים מהנוסחה שוב ושוב, זה יותר יעיל מכתיבה רגילה. אפשר לקנות גם tabletPC, לכתוב לתמונה, השאלה איך הכתב שלך... אם תביא לי את המייל שלך, אשלח לך את כל החומר שאני מסכם במתמטיקה.

M a t h 0 0 7

New member
תודה...

וכן, מה לעשות. לא אתכחש לעובדה שאני פשוט אוהב להקדיש יום אחד לפחות בשבוע שלי בקניות. כאחד שעובד (וכותב הודעות בשעות לא סבירות שכאלו בפורום) בלילות - אין לי הרבה חיים. מגיע לי לפנק את עצמי .. לא כך? =] יום טוב.

kicki007

New member
עונה

שם: אתי-לי גיל: 22 מצב משפחתי: רווקה מקום מגורים נוכחי: ירושלים וסביבותיה התחום שבחרתי ללמוד: היסטוריה פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני : כותב. את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי: ללכת לספרייה או להעביר את הזמן באינטרנט בקפטריה אני בד"כ קונה קפה השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא סטטיסטיקה השיעור שאני הכי נהנה בו הוא תולדות המין המיוחס אני - תמיד - מגיע לשיעורים בזמן. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה: לא עולה לי משהו יצירתי לראש שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש zoo army-fading תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא: נמלטים שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן : חריצות, ביישנות ו...לא יודעת תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא : ביישנות אני הכי שונא אנשים נצלנים אני הכי אוהב אנשים שיודעים לתת אני לא מבין אנשים שמוצאים הנאה בלשקר לאנשים אחרים בהצלחה לכולם :)

sunset3

New member
טוב

שם: sunset3 גיל:26 מצב משפחתי: רווקה מקום מגורים נוכחי: מרכז התחום שבחרתי ללמוד: ניהול פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. מסנג'ר שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. כותב את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי אין כזה חיה בקפטריה אני בד"כ קונה קפוצינו השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא השיעור שאני הכי נהנה בו הוא אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן.תמיד משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש יש הרבה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא מילואים, השיר שלנו שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן שקט, רוגע, צחוק תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא שקט אני הכי שונא אני הכי אוהב אני לא מבין אנשים ש

nova stella

New member
חדשה - נעים מאד

שם: נובה גיל: 25 מצב משפחתי: רווקה לא פנויה מקום מגורים נוכחי: ת"א התחום שבחרתי ללמוד: ביולוגיה את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב: תלוי באיזה הרצאה מדובר. בד"כ כותבת את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי: לטוס חזרה לעבודה... בקפטריה אני בד"כ קונה: קפה! והרבה! השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא: פסיולוגיה אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן: כמעט תמיד משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה: להנות מהזמן הפנוי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא: כמעט כל תכנית תיעודית תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא: אובססיביות לפרטים קטנים אני הכי שונא: לאחר אני הכי אוהב: סרט טוב אני לא מבין אנשים ש: שונאים בעלי חיים בהצלחה בבחינות!

למעלה