מורני !

New member
לירר!! ../images/Emo46.gif

איפה שאלת ה"איזה קמפוס לומדים" שהבטחת שתשימי?? אררר!!

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

אוף שכחתי!!! אני אשים לי תזכורת לשאלון הבא! חחחחחחחחחח

Lir האחת

New member
../images/Emo2.gif

לא יכולתי להישאר אדישה לנוכח הדמעה
העניין טופל

גם אני!../images/Emo29.gif

שם: אפרת
מצב משפחתי:רווקה
מקום מגורים נוכחי:מרכז הארץ
התחום שבחרתי ללמוד:חינוך
פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר.מסנגר ואיסיקיו
שאלות "קמפוס"
את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב.כותבת
את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדיללמוד
בקפטריה אני בד"כ קונה כלום. הם יקרנים
השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא שיעורי החובה האלה..שלא קשורים למקצוע אבל חייבים ללמוד אותם
השיעור שאני הכי נהנה בו הוא שירהההההההההההההההה
ופסיכולוגיה התפתחותית
אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן.תמיד.אני טיפוס דייקן
משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה
שאלות "מחוץ לקמפוס"
שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש שירי ילדים
תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היאיש הרבה..אני אוהבת נמלטים,האנטומיה של גריי
שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן עקשנות,היסטריה,ונתינה
תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא היסטריה
אני הכי שונא אנשים שלא יודעים לנהוג
אני הכי אוהבלישון?
אני לא מבין אנשים ששלא יודעים לנהוג ומתעקשים לנהוג בכל זאת

פושעת81

New member
תשובותיי...

שם: מיכל גיל:25 מצב משפחתי:רווקה מקום מגורים נוכחי:גוש דן התחום שבחרתי ללמוד:עיצוב פנים פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר.מסנגר שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב.:הכל את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי:להשלים חומר/להכין שיעורים.. בקפטריה אני בד"כ קונה :קפה השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא: עקרונות צורניים בעיצוב השיעור שאני הכי נהנה בו הוא :מורפולוגיה/רישום אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן.תמיד מאחרת משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה:ארגון זמן.. שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש :יש מלאאא בעקרון..סגנון רוק תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא:מצויירים csi שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן :יצירתיות,אדישות,חרמנות. תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא :כל מיני אני הכי שונא :שקרים אני הכי אוהב:את ששי הכלב שלי אני לא מבין אנשים ש..לא אוהבים כלבים

מורני !

New member
עונה

שם: מורן גיל: 30 מצב משפחתי: ר מקום מגורים נוכחי: בית התחום שבחרתי ללמוד: חינוך פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר - מסנג'ר שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב - מקלידה את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי - ללכת הביתה בקפטריה אני בד"כ קונה - דיאט קולה השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא - שיעורים שיש בהם שיעורי בית השיעור שאני הכי נהנה בו הוא - שיעור מבוטל אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן - תמיד משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה - אין לי שמץ. שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש - כמעט הכל בעברית תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן - חוסר סבלנות, סנוביות ועצבנות תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא - אני הכי שונא - טיפשות אני הכי אוהב - ימי חופש אני לא מבין אנשים ש - ששואלים שאלות מטומטמות

ChilD SouL

New member
ועכשיו, לתשובות שכולם חיכו../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

שם:
מקום מגורים נוכחי: צפון.
התחום שבחרתי ללמוד: מדעי המדינה+תקשורת [שוקלת לעבור שנה הבאה למשהו אחר
]. פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. מסן.
שאלות "קמפוס"
את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב? לרוב אני כותבת, זה תלוי בהרצאה. יש הרצאות שאני פחות כותבת כי... ולוקחת אח"כ לצלם או מעבירה ממחשבים של אחרים אליי.
את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי? לנוח, להדפיס כמה דברים, לאכול, לשבת עם חברים, לעשות תואר במדעי הדשא וכו'. בקפטריה אני בד"כ קונה? לא קונה בקפטריה. אם אני קונה אוכל אז זה בקיוסק - פלאפל או במכונות אפרופו.
השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא? ממשל ופוליטיקה, פשוט שואה. ו-90 אחוז מהלומדים בקורס לא עוברים אותו.
השיעור שאני הכי נהנה בו הוא? יש כל מיני. אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן? לרוב אני מגיעה בזמן, לפעמים אני מאחרת [בעיקר בזמן האחרון] כי האוטובוסים לא מגיעים בזמן\לא מתעוררת. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה? אנערף.
שאלות "מחוץ לקמפוס"
שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש? אני אוהבת הרבה שירים, לכן אלך בגדול ואומר שמוסיקה שחורה נורא עושה לי את זה, בייחוד ברחבה.
תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא? הוֹ, יש המון - נתפשר על חברים. שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן? ציניות, עקשנות, ישירות [וחוש הומור
]. תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא? לשמור טינה. אני הכי שונא? הרבה דברים. אני הכי אוהב? ממממ... אני לא מבין אנשים ש? אני לא מבינה הרבה דברים, עזבו. סופ"ש נעים ומלא גשם הבא עלינו לטובה.

M o n a L i s a

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אני כמעט ולא כותבת פה...רק נהנית לקרוא
שם: מונהליסה
)
מצב משפחתי: חבר מקסים
מקום מגורים נוכחי: במהלך השבוע - מעונות, בסוף שבוע - חיפה
התחום שבחרתי ללמוד: כימיה
פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר
את חומר ההרצאה: כמעט תמיד כותבת (אוהבים לצלם ממני)
את שעות החלון אני בד"כ מנצלת: לאכול, לעשות דוחות מעבדה, לראות ארץ נהדרת...
בקפטריה אני בד"כ קונה: טוסט ונסטי אפרסק
השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא: מעבדה בפיסיקה
השיעור שאני הכי נהנה בו הוא: גרמנית
אני בד"כ מגיעה לשיעורים בזמן, רק שלאחרונה נעשה ממש קשה לקום בבוקר
משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה: לא יודעת...
שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש: גוגו דולס - אייריס
תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא: אבודים ואוורווד (שנגמרה אתמול....למה?!...)
שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן: עקשנות, אחריות ורגישות יתר.
תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא: חוסר סבלנות.
אני הכי שונא: קינמון!
אני הכי אוהב: לראות סרט תוך כדי אכילת מקדונלדס (וכמובן עוד הרבה דברים...)
אני לא מבין אנשים שמשחקים אותה סנובים, מחביאים חומר ולא נותנים לצלם מהם מבחנים וכו'

Lir האחת

New member
מחביאים חומר ../images/Emo6.gif!

זה כל כך נכון...אצלנו זה היה בעיקר תרגומים לספרים/מאמרים באנגלית שאנשים לא היו אומרים שיש להם חחחח אגב שיר מעולה, יש לי אותו בתור צלצול בפלאפון

Musi© Gi®l

New member
טוב

גיל: 21 עוד מעט מצב משפחתי: נשואה ומחפשת מקום מגורים נוכחי: חור בים [מעונות בי-ם] פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. מסנג'ר מי שרוצה שיבקש [ואולי יקבל] שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. כותבת. משתדלת לפחות.וכשלא הולך- מצלמת בד"כ. את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי- תרגילי בית/מנוחה. בקפטריה אני בד"כ קונה - קפה,בורקס פיצה השיעור שאני הכי פחות אוהב: הוא כמעט הכל. השיעור שאני הכי נהנה בו הוא : כלום. סתם.זה פשוט לא קורסים ספציפיים. יש הרצאות מעניינות לפעמים בהכל [ולפעמים לא] אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן. תמיד [חוץ מאתמול] שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש - אין, הכל נמאס בשלב מסוים. תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא - ER בעיקרון. שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן - עצלנית, מעצבנת, מוזרה. תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא - ההם מלמעלה. אני הכי שונא הכל אני הכי אוהב לישון אני לא מבין כלום.

the last anigma

New member
גם אני!

שם: שירי גיל: 19 מצב משפחתי: תפוסה מקום מגורים נוכחי: הורים - ראשון התחום שבחרתי ללמוד: כימיה פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר שאלות "קמפוס" את רוב חומר ההרצאה אני כותבת (מה שלא - מצלמים) את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי: לאכול, ללמוד. בקפטריה אני בד"כ קונה: סלט. השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא: מתמטיקה (לא בגלל החומר - בגלל המרצה). השיעור שאני הכי נהנה בו הוא: פיזיקלית - בגלל החומר, אורגנית - בגלל המרצה. אני - בד"כ - מגיע לשיעורים בזמן. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה: נימוס. שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש: יש הרבה.. אולי "dream theater - the answer lies within" - מומלץ בחום.. שיר שקט ומדהים. תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא: בנות גילמור נראה לי שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן: ציניות, חום ולסתור את עצמי. :) (טוב עכשיו ברצינות, התכונה השלישית היא אולי לפעמים תמימות) תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא: אובר-רציניות אני הכי שונא: בצל (ואנשים טיפשים... לא מבחינה אקדמית... אלא כאלה שאי אפשר לדבר איתם) אני הכי אוהב: חיבוקים כאלה שאתה נמס בתוכם וכל צרות העולם יורדות מגבך... אני לא מבין אנשים ש: מתנהגים בגסות רוח.

למעלה