ועכשיו, לתשובות שכולם חיכו../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
שם:
מקום מגורים נוכחי: צפון.
התחום שבחרתי ללמוד: מדעי המדינה+תקשורת [שוקלת לעבור שנה הבאה למשהו אחר
]. פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. מסן.
שאלות "קמפוס"
את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב? לרוב אני כותבת, זה תלוי בהרצאה. יש הרצאות שאני פחות כותבת כי... ולוקחת אח"כ לצלם או מעבירה ממחשבים של אחרים אליי.
את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי? לנוח, להדפיס כמה דברים, לאכול, לשבת עם חברים, לעשות תואר במדעי הדשא וכו'. בקפטריה אני בד"כ קונה? לא קונה בקפטריה. אם אני קונה אוכל אז זה בקיוסק - פלאפל או במכונות אפרופו.
השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא? ממשל ופוליטיקה, פשוט שואה. ו-90 אחוז מהלומדים בקורס לא עוברים אותו.
השיעור שאני הכי נהנה בו הוא? יש כל מיני. אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן? לרוב אני מגיעה בזמן, לפעמים אני מאחרת [בעיקר בזמן האחרון] כי האוטובוסים לא מגיעים בזמן\לא מתעוררת. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה? אנערף.
שאלות "מחוץ לקמפוס"
שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש? אני אוהבת הרבה שירים, לכן אלך בגדול ואומר שמוסיקה שחורה נורא עושה לי את זה, בייחוד ברחבה.
תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא? הוֹ, יש המון - נתפשר על חברים. שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן? ציניות, עקשנות, ישירות [וחוש הומור
]. תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא? לשמור טינה. אני הכי שונא? הרבה דברים. אני הכי אוהב? ממממ... אני לא מבין אנשים ש? אני לא מבינה הרבה דברים, עזבו. סופ"ש נעים ומלא גשם הבא עלינו לטובה.