lior29rg

New member
סעעמק....טעויות:

צקפתים= צרפתים, התיתרון=פיתרון ואם אני כבר מתקן, זה אלבר לא אלברט. אומנם הוא גדל באלג'יריה, אבל בכל זאת....

ולמה את חושבת שאין דברים טובים

שמצפים לך? אפילו אם נשים את התחום הרומנטי בצד (עם כל הקושי) החיים מלאים בעוד דברים טובים... אולי את צריכה להזכיר את זה לעצמך

Dana C

New member
החזזית דיברה על התחום הרומנטי

ולא על המצב הכלכלי או על הבגדים בכיכר העיר (החולצות שם הורסות). לדעתי ,הנסיון שלה מספיק למספר תקופות חיים יש אנשים שלא בנויים לקשר זוגי - האמת כואבת אבל צריכה להיאמר

../images/Emo93.gif אני פיספסתי את הסייל

אבל קניתי כפכפי פונפון ורודות חמודות. חבל רק שהשמלה התואמת של טובל'ה כבר לא עולה עליי

shellush

New member
האמת גם אני קטנת אמונה

באשר להפתעות רומנטיות כלשהן... כמו שאמרתי כבר בעבר כאן, אותי כבר לא יפתיעו, הכול באהבה צפוי לי בעיניי.

חייבת להגיב

את נשמעת בחורה מאוד פסימית ואולי בגלל זה לא רואים מעבר לחיצוניות שלך( שהיא לא משהו כמו שאת אומרת) כשמישהי הולכת עם פרצוף תשעה באב, או כול הזמן פסימית, אפילו אם היא תהיה " כוסית" יראו אותה אחרי חמש דקות שיחה מכוערת . ויכולה להיות מישהי לא יפה ( ואפילו מכוערת ) אבל היא בן אדם חיובי ועם שמחת חיים וחברותית ואחרי כמה דקות איתה פתאום לא מבינים איך חשבו שהיא לא משהו כי יש לה קסם אישי. בגיל 15 אולי הכל תלוי בחיצוניות אבל ככל שמתבגרים - ומזדקנים- האופי הוא שיוצא החוצה ועושה את היופי. דוגמנית בת 17 אם היא כל הזמן ממורמרת תעשה אישה מכוערת בגיל 40. האופי יעצב לה את התווי פנים. צאי עם חברות טובות למסיבה ותרקדי כל הלילה בלי לחשוב על בחורים. תחליטי שמה שלא יהיה לא תהיי שלילית ותנסי לחייך כמה שיותר והכי חשוב קבלי את עצמך איך שאת - לא רק פנימית - גם חיצונית זהו. בהצלחה

יש לי דבר אחד חשוב להוסיף

הסיבה לכך שאנשים תמיד מתייאשים מכל המשפטים האלה של "תקבל את עצמך ויקבלו אותך" היא - שאנשים לא תמיד מקבלים אותך, גם אם אתה מקבל את עצמך. אתה צריך להלחם בדיעות השליליות. לא כל אחד יכול לעשות את זה, בטח שלא לאורך זמן ממושך. לכן קל לדבר, קשה לעשות. אני בכל אופן, הבנתי את זה. אם אני מקבלת את עצמי, אני לא מצפה שאחרים גם יעשו את זה, ואני לא מתאכזבת כשזה לא קורה.

אי אפשר לצפות שכולם יקבלו אותך.

אבל כשאתה מקבל את עצמך, גם יותר קל לקבל אותך וגם-האחרים קצת פחות חשובים.

shellush

New member
רק עכשיו אני אחרי קריאת ההודעה שלך

טוב, היא ארוכה לאללה. הייתי צריכה ריכוז. בכל אופן, את מציגה כאן דברים קשים ונכונים למחצה. כלומר, כן יש את הגברים האלה כמו שאת מתארת כאן אבל כמו שאמר גולדי אי אפשר לעשות הכללה. אם יש דייט מושלם ופתאום הוא שם לב לאיזה חצ'קון ודברים כאלה ונותן לזה להפריע אז כנראה שהוא לא כזה מציאה כבן אדם. נכון שגברים מתלהבים מכוסיות עם הגוף המושלם והחזה העומד והמושלם ורואים את זה בפורום סקס כמה הם מזילים ריר על תמונות כאלה. אבל... זה לא אומר שהם לא רואים ממטר גם דברים אחרים בנשים, חלקם בכל אופן. את רואה ברחוב רק כוסיות עם בני זוג?! לא! גברים שמצפים שרואים בסרטי פורנו יהפכו לסרטי תעודה משובחים לא שווים אף אחת שהיא ברמה. בקיצור, לא הכול שחור ולבן. ובחורים שמפחדים להיראות ברחוב עם מישהי שקצת פחות מהכוסית בפנטהאוז, הם בחורים חסרי אופי ולא הייתי רוצה להיות עם אחד שחושב איך הוא יראה ברחוב עם זוגתו. למעשה יש לי חולשה לבחורים שלא שמים זין על נורמה חברתית והולך לפי מה שטוב לו ושם זין על מה שאומרים לו או מה שחברים שלו מדרבנים אותו לעשות, אחד ששוחה בזרם של עצמו, הוא גבר כ
בי

המממ

"פעם חיפשתי חתיך" "פעם הייתי מחפשת מישהו שיהיה לו עבר צה"לי מכובד" ואותם גברים שלא הסתכלת עליהם אז ,חשבו כמו שאת חושבת כעת לא
שהנשים שטחיות וכו'. את הופכת חוסר הצלחה לאידיאולוגיה שלמה של חינוך ע"פ פורנו. וכן ,את מכלילה. יש גברים אחרים. ונראה לי שגם לחורף יש קשר לזה.

shellush

New member
וואלה, העלת נקודה נכונה... עושה

רושם שגם היא הייתה קצת שטחית בעבר בבחירותיה. טוב, משגיאותינו אנחנו למדים יותר מאשר בכל בית ספר בעולם, לא? טעויות שלנו - הם השיעורים הכי טובים והכי מפכחים

בטח כבר לא תראה את התגובה הזו...

אבל כנראה שלא הבנת: שני הדברים שציטטת כאן היו דוגמא להתנהגות ילדותית, שנלוזה בעיני, ושעם הזמן התבגרתי ממנה. אתה מתעקש להצביע על זה שפעם נהגתי כך- אני מנסה להראות שכשגיליתי שמשהו לא עובד- תיקנתי דרכיי.... אני מכלילה. כמו שכתבתי לליאור- הכללה מתוך יאוש. כן, זה קורה, כשבן אדם מרגיש שהוא רוצה לבעוט לעולם בביצים- הוא מכליל. במיוחד שלפי נסיון החיים שלי ההכללה אינה מוצאת מהקשרה, יש לה מקום, והיא נובעת רובה ככולה מהנסיון שלי- *כל* הגברים של השנה האחרונה (אלו שהתכוונתי אליהם ברצינות, לפחות) גרמו לי לאותה תחושה. מה לעשות, כשאדם אחד אומר לך שאתה שיכור- תחשוב שהוא בעצמו שיכור. כש- 3 אומרים- תסיק מסקנות. חורף?! כן, בדידות, וכאלו, סתם תחושות שעולות ויורדות, או כמו שאנדר אמר, ומחקו אותו: תחליטי כבר מה את חושבת.... עוד תגובה למטה יותר, אם מישהו הגיע עד כאן...

Dana C

New member
אולי כל הבחירות שלך לא היו

מוצלחות (בלשון המעטה)? גם זו אפשרות פעם היה לי חבר שאמר שעל טעויות משלמים ובריבית את היית גאותנית ותאותנית - חטא קדמון עכשיו ,אחרי שהרכבת עזבה את התחנה ,את מכה על חטא? התחילי מבקשת סליחה מכל אלה שהפנית להם עורף על סמך בררנות שמקורה בפנטזיות (טייס ,משכיל ,יפה תואר ועב זרג).

אכן הייתי תאוותנית...

רק מאיפה את יודעת?! לא נראה לי שהיית בסביבה באותם ימים....
(זה ודאי ברור רק לותיקי הפורום, אלו שאינם- אינם מפסידים דבר). ואם נדבר לנושא- זה שטויות? האמת היא שאת היחידי שדחיתי על סמך מראה ממש הייתי לוקחת היום בשתי ידיים ומנשקת עד אין קץ. כן, הוא גם יודע את זה, רק שכשהבנתי את זה (וההבנה היתה לפני שנתיים בערך, אז תארי לעצמך מתי היה הקשר עצמו, וכמה שנים אני כבר משלמת על טעות...) וניסיתי ליצור איתו קשר- הוא כמובן נורא שמח לשמוע אותי (כי מניאקית מעולם לא הייתי...) אבל הוא היה תפוס (ותאמיני לי שחיכיתי בשקט בצד כמה חודשים עד שהבנתי שהתפיסות שלו רצינית, ואני יכולה רק לתת לעצמי להשכח, וזו הטעות, וזה התשלום...) חוצמזה, ההנחה שעל טעויות משלמים מסתמכת על ההנחה שיש דבר כזה "גורל" או "צדק היסטורי", או במילים בוטות יותר: "כח עליון שמתערב במעשינו", ואני, ככל שהזמן עובר מאבדת אמון בקיומו של כזה (כבר שמעתי את עצמי אומרת לא פעם אחת אפילו: "וזו ההוכחה שאין אלוהים", כן, גרשון, אתה רואה לאיזה ימים הגענו?!), אז למה שאני אאמין שמישהו עומד להענישני באורח היסטורי על מעשים שעשיתי כשהייתי ילדה קטנה ומפונקת? ויותר מזה, אם כבר יש אלוהים, הוא לא אמור להיות רחום וחנון, ולקבל את זה שאני חוזרת בתשובה ממעשיי הנלוזים, ולא להענישני שנתיים על חטא אחד ויחיד??? ומעבר להכל, בכל הסיפור הזה, התכוונתי יותר לאנשים שהסתכלתי לכיוונם- תמיד משכו את עיני ואת מחשבותיי טייסים חתיכים, לפחות עד שהבנתי שהם כלים ריקים (במקרה הספציפי שהכרתי, ואין כאן שום הכללה) עדיין זה לא אומר שהוצאתי למישהו את הרוח מהמפרשים- בגלל שהוא לא היה טייס או לא חתיך. חוצ מאותה פעם בזויה, ותאמיני לי שלא היה לו מושג שזו הסיבה. היו יכולות להיות סיבות אחרות, קרו דברים שהפכו את רצוני לעזוב ללגיטימי, וכך הוא לא חשד אפילו שזו הסיבה. כך שמעולם לא באמת פגעתי במישהו באופן הזה. למדתי מנסיון יחיד, שאפילו לא היה ממש נסיון. טוב, ההודעה הזו הופכת להיות ארוכה מדי, אבל אני בכל זאת רוצה לרשום את זה: *הכללה* כמה קל לבוא ולהגיב על כל הודעה במילים "הכללות!" ולצאת כנגד המחשבה שצצה במוחו של הכותב ושאותה הוא העלה על הכתב. אבל אם אדם מסוים מרגיש בדרך מסוימת, שום ביטוי כמו "הכללה" לא יפתור לו את התחושות, וןלא יגרום לו לשנות את דעתו. דו שיח, נסיון להציג אפשרויות אחרות, ולא סתם לנסות להוציא את עצמנו מהכלל, כי מה זה בעצם? בא בחור, רואה שאני מכפישה את שם כל הבחורים באשר הם, והוא מתבאס, ולכן ממהר לנסות להוציא את עצמו מהכלל: "איזו הכללה!!!" ובזה מבחינתו זה נגמר. מה שנקרא- אגו. תעזבו שניה ת'מקרה הפרטי של עצמכם, ותנסו להגיב לרגשותיו של האדם, לא להוציא את עצמכם בסדר.

shellush

New member
דווקא בדרך כלל עבי וארוכי זרגים לא

יודעים מה לעשות איתם, מרוב שהם מבסוטים מהגודל...
סתאאאם! סתאאאם! על חלקם זה נכון, אבל אי אפשר לעשות הכללות.

Men Are Pigs מסכים בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

רק שאני
.. אז אני מבין שאת שקועה בהרהורים רציניים ולא תשתתפי עוד בשירשטוטים

המממ תסתכלי מסביב

אני חושב שתמצאי כמה שרירים וקיימים איזה אירועים מבזים? קצת המולה וחסימה לא ברורה.

אורניר

New member
הכל מגיע מהראש

כל תחושה וכל מחשבה של האדם וההתנהגות שלו-הכל מגיע מהראש. האדם בחשיבתו יוצר את המציאות של חייו. הוא יוצר והוא בונה את מזלו במו ידיו .

למעלה