lior29rg

New member
זו אחת ההודעות הקשות ביותר שפורסמו

בפורום הזה, ולדעתי בפורומים אחרים בכלל. מה כל כך קשה בה? לא יודע לשים את האצבע בדיוק, אבל אם אני חייב לבחור זו בעצם תחושת היאוש שעולה מההודעה. תראי אני לא אזיין לך ת'מוח עם כל הבוקי בוקי,חיבוקי חיבוקי, נישוקי נישוקי (טופז סליחה). לא כולנו חונכנו על הכוסיות שג'ון הולמס ורון ג'רמי שיגלו במרץ עם הצינורות האימתניים שלהם (שכל אחד מהם יכל לשמש קנה רזרבי למאג) אי שם בשלהי שנות השבעים, חלק מאיתנו ריאלים עד מציאותיים, כוכבות פרנו מסולקנות חזה ומנותחות ישבן, אנחנו יודעים שיש רק כנראה בקליפורניה, וגם הן לא נראות ביום יום כאילו הן על הסט. חלק מאיתנו (ביחוד התל אביבים, מודה באשמה, ומחזק את החייבת בהודעה אחרת שהיא שמה) באמת לא כל כך מחוברים למציאות. החלק הזה לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, אז שידע מה הוא רוצה מהבחורה שהוא וצא איתה? לגבי עזות המצח אשר את מתארת, כן, שוב פעם, חלק גדול תקוע על אימאג' של בלוריתם המתנפנפת ברוח הפיסטינים של גדות התעלה, מה שכמובן לא כל כך תואם לחוצה ישראל שעובר להם במרכז הראש וגבעת חלפון שביומיום משמשת הבטן שלהם. מהיכן הם שואבים את עזות המצח? אולי מהותרנות הנשית שמוכנה לקבל אותם ככה, אולי מאיזה גן קדמון שמתורגם היום למימוש אופציות נאסד"ק ובעצם מספר את הסיפור הקדמון: גבר יוצא לצוד, חוזר עם חזיר ונבוט, נותן לאישה בראש (את הנבוט) ואח"כ נותן לה בראש. עכשיו מה עושים? הופכים למארסו של קאמי שהאבסורד השתלט עליו וניתק אותו מהרגשות שלו והוא מביט על העולם באפאטיות מוחלטת כאילו כלום לא נוגע בו? לא יודע, זו את צריכה לבחור. רק זיכרי, גם למארסו היתה נקודת שבירה.

roee

New member
נו באמת.

ככה אתה מכיר אותי???? זה אינטרנט. תן קישורים לסרטים חינם

../images/Emo2.gif

אני רק חושב על הטקס בו בוחרים אותם עם קטעים נבחרים מהסרטים.
מעניין אם הם מקבלים פיסלון מיוחד

nescafe

New member
מקבלים פיסלון.

ניתן לקנות דגם *מוקטן* שלו בחנויות הפיפ-שואו המובחרות

shellush

New member
זה תמיד הרס אותי.....

איך אנשים עוקבים אחרי שחקני פורנו. כשאני רואה סרט כחול, אני עסוקה בלהתגרות, מה איכפת לי איזה "שחקנים" יש שם?!

shellush

New member
אני רואה סרטים כחולים?! ../images/Emo12.gif פויה!!

מה לעשות שקורה שקלטת כזו עושה את דרכה לוידאו שלי (טעות אנושית) ובטעות אני לוחצת פליי כדי לראות את פסטיבל הזמר החסידי ואופס, סרט כחול, ואז אין כבר כוח לקום מהספה לכבות את התועבה. ואז אחרי שאני עושה את מה שאני עושה כשאני צופה בסרט.... ואז כמובן אומרת את התפילה שחיבר הרב מצפת למי שנקלע בטעות לתועבה (טפויה)!!
ומה לעשות שהכי כיף לצפות בתועבה הזו עם פרטנר ולעשות כל מיני דברים מסוימים מאוד תוך כדי.... (אהה, זה יותר חומר לפורום 57)

נו,של פורום סקס.

לא צחקתי... אם תסתכל למעלה,על שורת האקספלורר, תראי שבקצה כתוב 378. זה מספרו של סינגלס. אם תחליף אותו ל214 תקבל את אהבה ורומנטיקה
210 פורום חלומות
57 סקסססססס
(קצת פירסומת לא תזיק
)

שיחקת אותה....

תגובה לעניין. סוף סוף מישהו שלא מחרטט לי במוח על ההכללות, שבד"כ נובעות באמת מהיאוש, ויותר מזה- בסוף השבוע האחרון דודי הקנדי נפנף אלל מול עיני בספר שכתב אלברט קאמו (אם קוראים את שמו כפי שהוא כתוב בצרפתית) בטענה שזה ספר מפורסם- ורק עכשיו אני יודעת מי היה הסופר ואיך קראו לספר, אחרי שבמשך כמה שעות ניסינו אני ואמי להיזכר בשם הספר. מעבר לכל זה, כן, יאוש עמוק, אפטיות. קלעת בול. מה עושים עם זה? אני מניחה שאם נקשר את זה לשרשור אחר- הולכים ומתעמלים עד שבלית ברירה רמת האדרנלין בדם עולה, ואיתה מגיע החיוך הדבילי וחסר המחשבה. משם אולי יצא משהו, בינתיים כל השאר חשוך... חזרתי הלילה מחדר כושר עם חיוך על הפנים, ושאלתי את עצמי: למה?! זה לא שמשהו טוב באמת מצפה לך, נכון?! אז למה פתאום חיוך? זה בסדר, הוא נמחה בשניה שעליתי על המונית והנהג צעק עלי... לילה טוב מכאן.

lior29rg

New member
2 דברים:

מבטאים קאמו אבל עם השורוק הופך קצת לחיריק, לצקפתים התיתרון למה לכל הרוחות זה ככה. נקודה שנייה: אם היית לומדת את הקיקבוקס עם המכות, לא היתה לך בעיה לסגור לנהג מונית את הפה (עם מגל ימני ואפרקאט לקינוח)

למעלה