barakqa

New member
את יודעת מה יקרה בסוף ?

בסוף תפגשי את הבחור שיתן לך את ההרגשה הכי טובה בעולם. בסוף תפגשי את זה שירטיט לך את הלב. בסוף תראי שכל הסבל הזה לא היה לשווא אלא רק בשביל לקבל אותו. את זה שחיכית לו כל חייך. את זה שהיית צריכה לעבור ככ הרבה פגישות בשביל למצוא אותו. בסוף יהיה לך טוב !

sean186

New member
לפני בכל קחי ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

יקירתי, כמה שאת צודקת, זו מבוכה רצינית לחברה שלנו. אני לא יודעת איך בדיוק את נראית, אבל אני יודעת איך אני נראית, ואני בחורה יפה, יש אומרים מאוד יפה, גבוהה, אבל לא אנורקטית. נחנתי במעלות כמו אינטליגנציה שופעת, אהבת אדם, שאיפות ופרופורציות טובות. מה לעשות שגם זה לא מספיק להם? פגשתי בחור, כן, מאלה ה"חתיכים" (פעם ראשונה לי עם אחד כזה), מצחיק ורומנטי וקצין וחכם להפליא, משו נחמד ומיוחד. רק שעד הלום היה קציננו נוהג לצאת עם כוסיות שנראות כמו מספרה פעמיים בשבוע, כושר ארבע פעמים בשבוע, מניקור פדיקור וטיפול פנים. וזה לא שאני לא מטופחת, אבל לא עד כדי כך. הסיפור מוכר וידוע, לאחר כמה שבועות התחלתי לשאול שאלות, איפה חברים שלו? למה ככה? למה אחרת? שאלות ששורתן התחתונה היתה, למה לא פוגשים אף פעם חברים שלך? לצערי תשובתו נמצאת אצלך בהודעה. (אולי הכל טמון במנטליות צפונבונית של חיפה עילית?!?)

compilation

New member
.

צודקת. הייתי בשני הצדדים של המשוואה ולצערי ככה העולם עובד... הנפש כבר מורעלת מדי.

ס מ ו א ל

New member
../images/Emo186.gifצרה צרורה

בתור אחד שנמצא עם הכי טוב, מאז הבעיות לא מפסיקות הפרעות האכילה,הניסיונות חסרי הבושה של האחרים להתחיל עם אשת איש אושר שנעלם במעטה עצבות מסקס סוער חברות מדהימה הכל סובב סביב חשדות צרה צרורה בחלי קשר לקנקן או מה שבתוכו

בשורה אחת קצרה הצלחת לעצבן אותי ../images/Emo46.gif

את באה לתאר מקרה של פגישה עם הגבר הכי לא-אידאלי שנתקלת בו, וזה מה שיוצא לך (ציטוט): "אני לא מצליחה לשכוח את הבחור ההוא, הנמוך
, עם השינים העקומות מאד, הגרוש שגדול ממני ב- 10 שנים כמעט, ועם הילדה בת ה- 10 מאחוריו"
את, שמקשקשת לאורך שלושה עמודים שלמים על ההתנהגות הגברית הנלוזה, על גברים שהטעם שלהם ניזון מכוכבות פורנו ושרואים רק את הצד החיצוני בבחורה, את מתארת את הגבר השלילי שלך בשלל צבעים; והדבר הראשון שכתבת, המגרעת הכי גדולה שמצאת בו - "הנמוך". השיניים העקומות (משהו שקשור לטיפוח אישי וניתן לתיקון) הגיעו למקום השני, ודווקא המאפיינים היותר חשובים - לא מתאים מבחינת גיל, עם קשר לא מוצלח מאחוריו ומשפחה קודמת שהוא צריך לטפל בה, אולי על חשבון הקשר שלו איתך - הגיעו, ובקושי, לסוף המשפט. אז רק שתדעי לך, יש גם אנשים מקסימים שיודעים לאהוב כמו שצריך בגובה 1.60 ו- 1.70, ויש גם בחורות (סתומות לדעתי!) שאפילו בחור שגבוה מהן ב- 20 ס"מ לא מתאים להן, כי הוא "פחות מ- 1.85". ואל תספרי לי שלא שמעת על בחורה שזרקה את החבר שלה בשביל לצאת עם טייס. למה? ככה. ובקשר למשפט האחרון שכתבת, אל תצפי מהנשים שתפגשי להתנהגות שונה ממה שזכית לה עד היום. זה עובד בדיוק באותה צורה, עם או בלי הפורנו.

אישה יקרה ולכל מגיביה גם....

מהמקום שבו את נמצאת היום יהיה קשה לך מאוד "למצוא" ואני לאו דווקא מדברת על גבר אהבה מער' יחסים וכו' וכו'.... אני מדברת על אור, על שקט, על שלווה, על אושר. לשם את צריכה להגיע לאהוב את עצמך. להכיר את עצמך. להתחבר לאני שבך . להיות את -בלי כעסים וכשכל זה ישתחרר אז יגיע מה שתירצי. וכשתירצי ותאמיני בטוב-הוא יגיע. זה נשמע בולשיט וקיטשי אולי אבל זה נכון ואמיתי. אני מאחלת לך שתצליחי לראות את האור. לכולנו מגיע לגעת בו ולשמחתנו הוא נמצא בתוכנו ...רק צריך לדעת איך לתת לו להיפתח, לצאת. שיהיה לך רק טוב המון אהבה סיון

קודם כל מאד אהבתי את החתימה שלך

שנית, אני מצטערת, אתה צודק, אבל.... שים לב: נפגשתי עם הבחור ההוא, למרות שמראש ידעתי מה גובהו (ככה זה בפגישות עיוורות) מראש ידעתי שיש לו ילדה, שהוא גדול ממני בשנים רבות, וכל זה לא פסל אותו בעיני. נפגשנו, ואפילו היה נחמד. אתה יודע מה? אפילו הייתי נפגשת איתו שוב, אם הוא לא היה מתעקש להוציא אותי "למטה" בפגישה הראשונה כבר. זה לא מה שפסל אותו בעיני, זה שהוא נמוך. מצד שני, אני לא אשקר לך- גם לי יש את רגשי הנחיתות שלי, ועם כל כמה שמיגרתי את השפעתם על בחירת בן הזוג שלי- יש עוד עניין אחד שאני מתקשה בו: שיהיה בגובה שלי בבקשה, או יותר, וזו לא דרישה גדולה בכלל (אני בקושי 1.7). אני יודעת שיש נמוכים ממני וטובים הרבה יותר ממני, וכמוני, אבל אני מתקשה. לרוב, לאור ה*גודל* היחסית גדול שלי, גם הם מתקשים להסתכל בי כעל אטרקטיבית, ולכן לרוב אנחנו מראש לא ניוועד יחדיו כזוג... אם כי אני מודה שקרה לי לא אחת בחיי (פעמיים, אם להיות כנה) שהבטתי על עלם חמודות קטן שכזה, והצטערתי בכל מאודי שאני לא שוקלת 20 ק"ג פחות- שאז אולי לא היו לי רגשי הנחיתות שמונעים ממני לחשוב עליו כעל אופציה. קבל
, הארת לי נקודה חשוכה במוח.

תודה. זה לא בגלל החתימה...

זה בגלל שאת בדיוק כמו כל הבחורות. כולן - אבל כוווולכן - אותו דבר. כולכן אוהבות פרחים... זה בגלל הפרחים מסביב
אז הנה, קחי כמה פרחים בחזרה.
אגב, מה זה "לא דרישה גדולה בכלל"? אנשים לא יכולים לשנות את הגובה שלהם מתי שמתחשק להם, אז יש כאלה שבשבילם זה קל (הגבוהים מראש) ויש כאלה שבשבילם זאת הדרישה הכי גדולה בעולם
נשים, לעומת זאת, כן יכולות לשנות את המשקל שלהן. תאמיני לי שאם הייתי יכול לעשות דיאטה רצינית (או משהו מקביל) ולהרוויח עוד 20 ס"מ לגובה, כבר מזמן לא הייתי בפורום הזה.

השרשור הזה נעשה ארוך...

ופספסתי. קראתי עכשיו, תודה...
בכל אופן, המסר העיקרי שלי היה שגברים ונשים מתנהגים בקטע הזה בצורה דומה. גם בחורות מצליחות לפעמים להפגין התנהגות... בלתי הולמת בעליל, נקרא לזה. זאת לא אשמתם של סרטי הפורנו, זה בגלל שכדי שיהיו בעולם אנשים נחמדים צריכים כנראה להיות בו גם אנשים פחות נחמדים (כדי שיהיה למי להשוות...) anyway, שיהיה בהצלחה!
פרפרון

ואחרי שקראתי עוד כמה רשמים שלך..

....שבהם סיפרת שהיית כך והשתנית לאחרת, אני מקווה שההודעה הקודמת שלי הצליחה להדגים לך עד כמה טעית. באמת שלא קראתי את ההודעה ההיא עם הטייסים לפני הדוגמה שנתתי, ומתברר שהיא פגעה בול. את עדיין כותבת בסגנון שמתאים יותר לאותם אנשים שנגדם את כותבת מאשר לסגנון של מי שאת מתארת שהיית רוצה להיות... אני טועה?

lior29rg

New member
אתה טועה.....

תקרא בין השורות. היא מציירת מעין ארכיטיפ כללי ולא מתכוונת דווקא למישהו ספציפי.....

sean186

New member
../images/Emo62.gifרציתי לומר לך

רציתי לומר לך שגם לדעתי האישית היא מנסה לצייר כאן תמונה כללית, ומכאן חסרונותיה של התמונה, היא כללית, ומכאן שגם גורפת. (לא שאין צדק מסויים בהערותייך לכותבת, הארות אם תרשה לי). אני מסתייגת לחלוטין מאמירה בסגנון של "תראי לי בחורה שלא עזבה את החבר שלה בשביל טייס", אני בחורה, לא רק שלא עזבתי (עמך הסליחה הוא היה נווט), גם לא הבטתי לצדדים גם כאשר הצדדים הביטו אלי, את מערכת היחסים המעצבת ביותר עד היום חויתי עם אדם שהוא קרוב מאוד לאנטיתזה חיצונית ל- "גבר" שהיתי רוצה לצידי.

לא קראת נכון מה שכתבתי.. ולכן גם

...לא ציטטת אותי נכון. הנה, אני אעשה את העבודה: "...ואל תספרי לי שלא שמעת על בחורה שזרקה את החבר שלה בשביל לצאת עם טייס. " לא התכוונתי שכל בחורה זרקה חבר שלה בשביל טייס אלא שהיא, כמו כל אחד מאיתנו (כמעט), שמע על מקרה שבו בחורה החליפה את החבר בשביל מישהו שנראה יותר טוב.

אה, ושכחתי להוסיף-

מעולם לא עזבתי בן זוג בשביל טייס. לא חושבת שהייתי עושה את זה גם אם היתה לי הזדמנות. פספסת, נראה לי.... אני די חושבת שאתה טועה. היתה איזשהי תגובה כבר בשרשור הזה, אני לא זוכרת למי, שבה נאלצתי להדגים, איך לא רק שאני לא מתחברת רק לטייסים, אלא שמעולם לא נפנפתי מישהו על כך שהוא לא טייס. ורק פעם אחת, עליה אני מתחרטת מעומק לב, נפנפתי מישהו על מראהו, וכפםי שעוד הדגמתי- אני לחלוטין מתחרטת על כך, ועשיתי כל שיכולתי כדי להחזיר את הגלגל- שכבר לא היה בר החזרה. אני חושבת שאתה כועס, כי אולי גילית בי צד אחד שבאמת, קשה לי לומר שאני בסדר בו- נכון, קשה יהיה לי לצאת עם אדם נמוך ממני. אבל אתה יודע מה? אני לא אצא איתו לאורך זמן, אתן לו להרגיש שאני מעוניינת, אשכב איתו, אספר לו כמה אני נמשכת אליו- ואז אנפנף אותו. אני פשוט מראש לא אהיה מסוגלת להכניסו לחיי כאופציה לזוגיות. לא אמרתי שאסור לסנן לפני: אם בא אדם ואומר לי: אני לא יכול להמשך אליך, כי העור שלך לא חלק מספיק, ואת לא רזה מספיק- אני אגיד לו- סבבה, סע לשלום. אבל אם מישהו לוחש על אוזני בסיטואציות אינטימיות שהוא מת עלי, מספר לי בכל מיני הזדמנויות מה הוא יעשה לי בפעם הבאה שהוא יראה אותי, טורף אותי כשאנחנו נפגשים, מאזין ללהגיי עד עלות השחר, מוכן לשרוף שעות רבות בשיחה איתי, תוך ידיעה שאני במחזור, ושאפילו לא אביא אותו לפורקן מיני- ואח"כ מנפנף אותי כי אני לא מספיק יפה בבילו.... תסלח לי. לשם אני לא נכנסת. זו קטגוריה שהיא ממני ואילך. אני נאמנה ללב שלי, לתחושות שלי, לאמונות שלי, ואני לא עושה דברים רק בגלל שמבחינה חברתית קשה לי להתמודד עם מצבים מסוימים. זהו.

ת מ ו ז

New member
ההבדל בין אדם לאלוהים

ההבדל בין האדם לאלוהים שאלוהים מסתכל רק על מה שבפנים על האופי של האדם, על מחשבותיו ומעשיו... ובני אדם לרוב מסתכלים רק חיצונית... לדעתי את צריכה למצוא את האחד שלך... שלא מבקבל על עצמו את כל הנורמות החברתיות... שיהיה מיוחד... אני מצאתי כזה.......

יוליה 16

New member
צודקת! גם ידיד שלי בן 21 אמר ש...

כשבן הולך ברחוב ורואה כוסית הוא מסתכלת על חברה שלו כמי שחייב להוכיח לעצמו שמי ש"תלויה לו על זרוע" יותר כוסית.. כל הגברים הם אותו חרא.. המטרה היא למצוא את החרא הכי פחות מסריח

voguemaster

New member
לא ממש...

אבל אם כבר את רוצה לבצע השוואות, שימי לב איך נשים מסתכלות אחת על השניה גם כשהן בחברת גברים. זה כאילו שהן עושות תחרות. לכן קורה מצב שגבר עם בחורה שווה ייתפס כשווה יותר, כי הנשים הן אלו שמסתכלות על בת הזוג שלו ומסיקות שבגלל שהיא שווה אז גם הוא.... ואת יודעת מה זה אומר, נכון ?

למעלה