אבל אם 550 מספיק לך

לאפשרות שאתה הכי רוצה (שזה מה שהוא רשם בהודעה...) למה להתאמץ ולהוציא יותר?

תלוי איפה ותלוי בבגרות

זה משתנה כל הזמן את יכולה למצוא את התשובה המוסמכת לזה רק באתרי האוניברסיטאות

ואיי גאון

לא חשבתי על זה עכשיו הבנתי כולם נכשלים פעם ראשונה (500 נכשל לפי השקפת העולם שלי) ואז ניגשים עוד פעם אף פעם לא חשבתי על הרעיון הזה

symptoms

New member
כי לרוב הדברים זה לא מספיק../images/Emo59.gif

וחוצמזה, תמיד עדיף להוציא כמה שיותר, במיוחד שאתה בתיכון ולא ממש יודע מה אתה רוצה ללמוד בעתיד, עם הסכם שעולה כל שנה... רעות

בסדר...

תתיחס למקרה שמדברים עליו... מדובר על מקרה שאתה יודע שהציון מספיק למה שאתה צריך.

symptoms

New member
אני בת../images/Emo59.gif

ובמקרה כזה אז אין הבדל. אבל עדיין, לא קיימים הרבה דברים ש-550 מספיק להם. רעות

עוד משהו...

גם עם יותר מ750 את לא יכולה להתקבל לכל דבר שאת רוצה אם אין לך בגרות טובה. מניסיון.

symptoms

New member
בסדר../images/Emo59.gif

אז תחשוב מה קורה במקרה כזה שיש לך 550... רעות

TRIPLEfnH

New member
כמובן שבתיאוריה זה אפשרי

כמובן שמישהו שממש טוב בכמותי ובעברית יכול להגיע ל 700 גם עם אנגלית לא משהו, אבל זה תלוי מה ההגדרה שלכם לציון לא משהו\סביר\טוב\ענארף. בואי נאמר שמי שלא עשה 5 יח' אנגלית (או ברמה של 5 יח' אנגלית בתיכון) לא יגיע ל 700 גם עם 150 בכמותי ובעברית.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אתה אשכרה אומר ש-

הציון ב-5 יחידות ובכלל להיות ב -5 יחידות, אומר משהו על הידע שלך באנגלית ??? אז אני אחדש לך - זה מה זה לא!! ואני הדוגמא הכי טובה לכך - אני ב-5, עם ציון מאוד גבוה. ואין לי אוצר מילים בכלל !! <ז"א יש, אבל הוא כל כך עלוב, שאפשר לומר שאין
> אנשים נכבדים במשרד החינוך החליטו , שמטרתה של בחינת בגרות באנגלית, היא לא לבדוק את הידע שלך באנגלית, אלא את היכולת שלך לחפש מילים במילון במהירות . חוץ מזה, בבית ספר, נורא מקפידים על דיקדוק, ועל שגיאות כתיב... כשהפסיכו' דורש בעיקר אוצר מילים, ומהירות קריאה.

TRIPLEfnH

New member
כן, אני אשכרה דוגרי רסמי אומר...

אם את ב 5 יח' עם ציון גבוה, אז יש לך לכל הפחות רמה סבירה של אנגלית. הציון הוא לא מדד מדוייק אמנם, אבל הוא בהחלט מדד. אם אין לך שום ידע באנגלית, אז גם אם תשבי עם מילון אלקטרוני ותתרגמי מילה במילה זה לא יעזור לך. לגביי דקדוק ושגיאות כתיב, זה גם חלק מהשפה האנגלית עד כמה שידוע לי. שוב, אני לא אומר שמי שקיבל 100 ב5 יח' יקבל 150 באנגלית בפסיכו או להפך, אבל בואי נסכים שמצבו לא רע.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אני אומרת לך ש-

האנגלית שלי לא שווה כלום- אין לי אוצר מילים. בפסיכו', אם אני אענה על יותר מחצי נכון, זה רק בזכות ניחושים מוצלחים דיקדוק ושגיאות כתיב זה אכן חלק מהשפה האנגלית... רק מה? זה לא מתבטא בפסיכו'. בפסיכו' אתה רק צריך אוצר מילים טוב, ומהירות קריאה. זהו. אולי יש <ואפילו לא מעט> אנשים שיש להם מאה ב-5 יחידות, שבאמת יודעים אנגלית מצוין, ויכולים לקבל קרוב ל150 באנגלית בפסיכו'. אבל לא כולם. נקודה. האנגלית שדורשים בביצפר זה הרבה פחות מהאנגלית שאתה צריך לפסיכומטרי.

TRIPLEfnH

New member
הכל יחסי

הכל יחסי כמובן, ואני לא אומר ש 5 יח' אנגלית זה כל כך קל, אבל 4 יח' זה באמת לא רמה. יש הבדל משמעותי בין 4 יח' ל 5. אתה יכול להוציא 100 ב 4, וזה עדיין לא אומר שתוכל להוציא אפילו 70 ב 5. לגביי ה 700. נתתי דוגמה מאוד קיצונת של 150 בכמותי ועברית, ושל 75 באנגלית (מישהו שלא יודע אנגלית כלל, וקיבל 75 רק על 6-7 שאלות שניחש נכון סטטיסטית). זו רק דוגמה, ברור שציון 75 הוא נדיר, אבל גם 150 לא פחות נדיר.

קצת הגזמת

תעשה חישובים ותראה שכדי לקבל פחות מ-700 כשיש לך 150 בכמותי ומילולי אתה צריך לקבל פחות מ-75 בחלק האנגלית (!) שזה ציון מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך שרק מתי מעט מתהדרים בו זה אומר שצריך לטעות ביותר מחצי השאלות באנגלית.

Kiru

New member
ברור

יותר מזה, אם מישהו טוב רק באנגלית ומילולי והכמותי שלו סביר - גם אז אפשר לקבל מעל 700.

מה זה "נחשב" טוב?

הציון שיספיק לך כדי להתקבל למה שאת רוצה נחשב טוב. יש אנשים עם בגרות שגם 500 זה ציון טוב בשבילם. ויש את אלה בצד השני. אז לא נותר אלא לאחל לך ולכולם בהצלחה!

למעלה