../images/Emo41.gif מי פה נבחן באוקטובר? בואו לפה!

ספרו על עצמכם, מאיפה אתם? איך אתם לומדים? מה קשה לכם? מה קל לכם? תחביבים סטיות וכו'

שלום!!

אני חדשה בפורום, התחלתי ללמוד פסיכומטרי בקורס רק לפני שבוע.. המורה מפציץ בשיעורים. אני עולה ליב' והייתי רוצה שתתנו לי עיצות איך ללמוד את הפירושים של המילים בקלות??

נו טוב, נגיד שאינ נבחנת

סתם בשביל הכיף
אני ממרכז הארץ ילדה עצלנית ששואפת להצלחה כבירה בחיים
(איך? אני לא יודעת) די אוהבת את השאלות שיש בכמותי, רק שלא ממש טובה בהן. אוהבת עברית (בעיקר פ.ט.ל - זה משעשע). אוהבת אנגלית (אבל לא מה שיש בבחינה הפסיכו'). אני אוהבת לשתות נסקפה על הבוקר! (כמו עכשיו למשל) ו..... ביום של הבחינה הפסיכומטרית אני רוצה שכולכם תחשבו עליי יש לי יומולדת
[תודו שזה נורא, אבל נורא מעניין אתכם!] ומה אני עושה פה במקום ללמוד עכשיו? יאללה, ביי. יום נחמד לכולם!

TRIPLEfnH

New member
אני...

נבחנתי באפריל השנה. היתי צריך 730 כדי להתקבל לניהול בת"א, אבל גם עם 700 שהיה מביא אותי לכלכלה, היתי חי טוב. לקחתי את הקורס של זיו כספי שקיבלתי בחינם (אחרי שאיימתי לתבוע אותם על הקורס במתמטיקה שהתחיל עם 70 תלמידים בכתה...). ע"פ המבחן פתיחה שלהם היתי אמור לקבל ת' 700 בלי הרבה מאמץ ו 730 היה בהיישג יד, אבל כבר בחודש הראשון הבנתי שיש לי עסק עם חובבנים. יש להם ספרים מלאים בטעויות (אבל ממש מלאים, משהו כמו טעות ממוצעת לכל 3 עמודי תרגול), באנגלית אני לא אתפלא אם המדריכה שלימדה אותי לא קיבלה פטור ומבחני הדמה שלהם בשלוש רמות יותר גבוהים מהפסיכומטרי, וכדי שתרגיש טוב עם ה 600 שלך, הם אומרים לך להוסיף 100-150 נק' כי היה מבחן קשה... אה כן... בחודש האחרון שהוא בעצם משהו כמו 70 אחוז מהקורס אתה לומד שאלות "מיוחדות", שאפילו באחת בסגנון לא נתקלתי בפסיכומטרי. אקיצר, כמו שאר התלמידים קיבלתי ציון נמוך בהרבה ממה שציפיתי, 642, ואני יכול לאמר בכנות שבלי ללמוד בכלל ובלי הנזק שהקורס עשה לי היתי מקבל יותר... בכל מקרה, לאוקטובר אני אלמד לבד (עם ספר של קידום) ומקווה להוציא ת' 700. בהצלחה לכולם.

יש לי הרגשה שכולם כבר התחילו

ללמוד בלעדיי!! הקורס שלי מתחיל ב-12, שבוע הבא. קורס של אנקורי קיבלתי את הספרים שלהם אבל עדיין לא ממש יודעת איך זה הולך להיות. אני מצפון הארץ... אם אני יוציא ציון גבוה מספיק יממנו לי שיעורי נהיגה ההורים שלי נוראים, אבל בעצם גם ככה אני ישתדל ללמוד הרבה. שייהיה לכולנו בהצלחה
סיגל

אני עייף מדי...

אין לי כוח ללכת לישון אבל אני גורר את עצמי למיטה עוד דקה בדיוק נאבקתי באיזה תוכנית JAVA שאני אמור להגיש שבוע הבא אני ניצחתי בסוף
לילה טוב פטריונת
(תבואי גם מחר!
)

Pelor

New member
גם אני נבחן...

אני לומד אצל יואל גבע... אני עובד חלק בכמותית ואנגלית אבל על הפנים במילולית. בהצלחה לכולם

e l a n i a

New member
מה איתי?

אני עושה באוקטובר עם אנקורי. הקורס שלי התחיל כבר אתמול ואני חייבת להגיד שהיה נחמד...

Mapisto

New member
אני

חייב את ה710
שנראה רחוק מתמיד... למרות שאני יודע שעם 97 במת' ב5 אני אוכל להתקבל לטכניון... אבל יש כאן אבל גדול.. יש לי אחלה ציונים בגרות אבל הלוגיקה שלי זה הצד החזק... ילד חורף, הבנתי אתה לומד java (מסכן c++ בהרבה יותר טובה, יעילה ומסובכת) איפה, ועם כמה נכנסת? האמת היא שאני יודע c++ ועוד שלל שפות אבל לא ברמה אקדמאית, ובשביל זה צריך ציון טוב. בכל מקרה wish me luck כמו שאני מאחל לכם.

vshir1

New member
גם אני באוקטובר

דרך קורס של "קידום" . בהצלחה לכולם!!

לומד בת"א

ומן הסתם אני לומד גם וגם... דווקא JAVA שפה נחמדה שיהיה בהצלחה !

trawlerman

New member
גם אני נבחן באוקטובר

היי, אני לומד בקורס של תיכון בלחמן

למעלה