החלק הכמותי דיי קל לי, אני טועה בממוצע פעם פעמיים בפרק, גם אנגלית דיי טוב, שלוש טעויות בממוצע, אבל העברית על הפנים, 7-8 טעויות לפרק. אני מתחיל ללמוד עכשיו, המטרה כמותי- טעות אחת מקס' לפרק, אנגלית - 2-3מה שישאיר לי 5 טעויות לפרק בעברית.
זה לא אומר שהבית ספר לא טוב. כולם באים בשאיפה "לפוצץ ת'עולם" ולהוציא מעל 700, וכשהמציאות טופחת על פניהם, הם מתחילים להאשים את כל העולם בכשלונות שלהם. זה אתה שלא היית מספיק טוב. רקדן שלא יודע לרקוד, תמיד יגיד שהרצפה עקומה....
זה שכתה שלמה לא הצליחה, שלא היה שום דימיון בין מבחני הדמה שלהם למבחן האמיתי, שהיו להם עשרות טעויות בספרים - כל אלו כן אומרים משהו... ואם את לא מסכימה, את מוזמנת לעשות אצלהם קורס. לפעמים הרצפה באמת עקומה.
המתמטיקה בשבילי די פשוטה הלשון בוא נגיד שהלך עליי אותיות פטל אני פותר אחד ל 10 תרגילים אנגלית צריך השקעה וסך הכל מצפה ל700 פלוס מינוס תגידו שווה להתחיל ללמוד מעכשיו
סיימתי י'א , שוקלת עתודה- משפטים.... מתחילה קורס אנקורי ב15 לאוגוסט ועוד לא ממש התחלתי ללמוד חוץ מלעבור על המילון העברי והאנגלי שקיבלתי.... האם אני צריכה לעשות יותר? מה ואיך? אז זהו נראה לי!
גם אני נבחן באוקטובר בפעם הראשונה כדי להתקבל לסמסטר ב באת"א למדעי החברה ולימודי המזרח. אני בן 24 בקרוב וחשבתי שהבגרויות יספיקו לי.אבל לא כך קרה והבלתי נמנע לא אחר לבוא..................הפסיכומטרי. אני לומד בקורס.והכי קשה לי זה המתימתיקה כי אני לא בחור ממש אנליטי. אני די חושש אבל יחד עם זאת אני יודע שאין דבר העומד בפני הרצון. שיהיה בהצלחה לכולם.
אני סיימתי י"ב והתחלתי את קורס ההכנה שלי בקידום (שיעור שלישי)- יש לי בין סיום הלימודים לגיוס 4 חודשים של חופש מוחלט ששלוש מהם אני אקדיש לקורס הפסיכומטרי. חשוב לי לקבל ציון גבוה מאוד (מעל 750) בישביל שתיהיה לי נקודת פתיחה טובה לכשאנסה להתקבל לאוניברסיטה. יש לי שאלה אל "ילד חורף" שעשה את המיבחן: לפי הפיתגם "אין סכין מיתחדדת אלא בירך חברתה" אני צריך לתרגל את אוצר המילים בעיברית עם מישהו נוסף (וגם לפי עצת המדריכה), הבעיה היא שאני לא מכיר אף אחד מהכיתה שבה אני לומד- יש לך מושג מה על תלמיד במצב כזה לעשות? תודה מראש
אני עדיין לא יודעת. אני מתחילה ביום שני קורס קידום דרך ביצפר. בינתיים ממה שעשיתי בעצמי כדי לראות איך זה אני די מאוכזבת. אבל מקווה להשתפר. הכי קל לי זה הקטע של הגרפים. וכול השאר סתם בעעעעעעעעעעעעע רעות
אני עושה קידום תיכון חייבת את ה720 לפחות כי אני נורא רוצה עתודה רפואית אני בסדר באנגלית ומילולי אבל משום מה במתמטיקה לא כל כך הולך...לא נורא בשביל זה אבא מורה למתמטיקה ... קראתי פעם אחת את המילון וכמובן שאינני זוכרת כלום אני מתכוונת להשקיע כי אני נורא רוצה עתודה והפסיכו עוד חודשיים... עוד מישהו פה עושה בבאר שבע קורס?