LadySilkworm

New member
עדיף ללמוד רק מהמיקודית לא?

היא מקיפה הכל ואפשר גם לרפרף בחלק מהקטעים..חוצמזה גם התשובות לא צריכות להיות כאלה ארוכות. זה מצחיק, בשני המקצועות הכי שנואים [אחרי מתמטיקה כמובן] על תלמידים- אזרחות ותנ"ך- קיבלתי את הציונים הכי גבוהים שלי בתעודת בגרות [95] P: [אחח זה נראה כל כך רחוק כבר..]

אמג לא, מיקודית זה עינוי

כתוב פי 4 ממה שצריך על כל דבר
זה עשרות על גבי עשרות של עמודים מיותרים וזה כתוב בצורה מעצבנת. זה הרבה יותר מקיף כמובן אבל זה לא שווה את זה.
(אני גם רגילה ללמוד מדברים שמוכרים לי, כלומר דברים ששמעתי בשיעור ואני סוגשל-בערך-ממש-קצת זוכרת או שזה פשוט מוכר לי, ודברים שאני כתבתי במחברת. אז יותר נוח לי ללמוד מהמחברת מאשר מאיזה טקסט לא מוכר ומוגזם במיקודית. וגם המחברות שלי צבעוניות והמיקודית לא
) את מיוחדת
(לגמרי ברצינות! זה מטורף איך שהצלחת בתנ"ך ובאזרחות בעיקר XD)

Edge of Thorns

New member
גם אם אני אקבל 100 בבגרות,

אני לא אקבל 95 סופי
אבל אני אקבל 94, אז זה סיים שיט
[תותחית על את, שיאללות לגבות]

Edge of Thorns

New member
לול, אני עדיין לא התחלתי ../images/Emo3.gif

אני מתכוונת להתחיל מחר כשאקום! וללמוד עוד קצת לפני הבגרות עצמה, ו... זהו.

Endogenisis

New member
בהצלחה לך ס:

אני חושב שאני הולך להכשל ואז ללכת לירות בעצמי :(

Edge of Thorns

New member
עד כדי כך? ):

אל תעשה את זה, קהילה שלמה עומדת מאחוריך! מה היו הציונים שלך עד עכשיו, כמה התאמצת?

Endogenisis

New member
יש לי מגן טוב

אבל אני נלחץ כמו לא יודע מה, ואני איטי, ולצערי אין לי תוספת זמן במבחן ובמתכונת הייתי לחוץ ממש ובקושי הספקתי משהו אז היה לי ציון נמוך... ואני מפחד שזה יקרה שוב
.

אתה לא תיכשל :0

וכך או כך אסור לך למות כי... מי יטפל בקספר??????????????????????????????????? אמג הוא כזה חמוד

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

מגן 65 בתנ"ך
. חשבתי אני אקבל 50.
מקלדת חדשה. האלחוטית הלכה..
תסריטאי חצויה התארחו בפורום
אין לי כוח ללמוד לבגרות בתנ"ך...

איזה כיף לכם שאתם מסיימים בי"א

אנחנו לא רק מסיימים בי"ב (איזה פיגור, אזרחות תנ"ך וספרות כולם בי"ב
), גם למדנו כל שלוש השנים X_X ואופס גם אני הייתי אמורה ללמוד... XD

../images/Emo45.gifשישי../images/Emo31.gif

למה לא פתחנו אתמול שרשור חדש? זה כבר לא קופץ מן הסתם ויש כמה שירשורים מעל. בפעם הבאה במצב כזה עדיף לפתוח שרשור חדש.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשישי../images/Emo118.gif

מקווה שזה בסדר שפתחתי.
גברת מרגנית החליטה להיות חולה. בגלל זה, רק ביום ראשון אם היא תחליט לבוא-נקבל את הדפים של הגרמנים.
לא הייתה שעה חמישית מתמט.
מיום ראשון, עוד שבועיים מסיימים ללמוד. :) סופ"ש נעים

אמג תנ"ך זה מבאס

ויבש. ומגעיל. ומשעמם. ומעפן. ואמנם מבחינת נושאי-על, בכל נושא הפרקים מדברים על אותו הדבר, פחות או יותר. אבל בכל זאת אלה דברים שמגיעים ממקומות שונים וחלקים שונים בזמן ואי אפשר כבר לעקוב מה מדבר על מה ומתי.
בגרות מחורבנת. יש לי עוד נושא ללמוד היום ואין לי כוח אליו בכלל
נמאס לי לקרוא את השטויות המכוערות האלה
אמא הכינה לי מרק קוסקוס צמחוני!
ביקשתי לפני כמה ימים כי ממש מזמן לא היה כזה מרק קוסקוס פשוט, כמו פעם. ויש קוסקוס. אז היא הכינה מרקוסקוס רגיל רק בלי העוף/בשר וזה היה טעים, יאי.
היה היום כל כך חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
הייתי בשיעור נהיגה |עור כפות הידיים נמס מההגה| ואז חיכיתי לאוטובוס רבע שעה בחום מזעזע, ואז הלכתי הביתה ברגל 10 דקות בחום מזעזע (כדי לא לחכות בעיר עוד רבע שעה ואז לנסוע באוטובוס יותר זמן. וגם באוטובוס היה חם
) ואמג רציתי למות
אני כ"כ שונאת קיץ
ותנ"ך! גם תנ"ך אני שונאת.

למעלה