Brombit

New member
~~עומדת להפגין בורות הגונה~ ../images/Emo115.gif

של מי הראש המודבק חוץ משל מחמוד א'?

אמג כמה חרקים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

החדר שלי מפוצץ בפרפרים דוחים כאלה, וכבר כמה ימים שהמטבח מלא במן ברחשים ואני יכולה פשוט למות
באמת שאני לא מסוגלת להתמודד עם דברים כאלה. וגם חם לי. קיץ מחורבן

../images/Emo31.gifחם :{

ב3 וחצי אני הולכת לסיים מחשבים, סוף סוף! זה המקצוע שעשה לי הכי הרבה בעיות, או יותר נכון - אני עשיתי לו הכי הרבה בעיות.
זה לא הלך בדיוק כמו שתיכננתי - לא למדתי לבנות אתר ולא בניתי אחד, ובסופו של דבר הבגרות שלי מורכבת רק מחומר משעמם שאני לא מתכננת לחזור אליו אי פעם בחיים, אבל הצלחתי. יהיו לי 5 יחידות מחשבים בנוסף לשתי המגמות הרשמיות שלי.
אמא הכינה אורז צבעוני, צריך להיות מעניין
זה תמיד נחמד כשהאוכל שלך צבעוני ומעניין.
חלמתי חלום מטריד. משהו עם שד שרודף את הבית שלי ו-possesses אנשים שנמצאים בו, וכל פעם הוא משתלט על עוד אנשים ואני בורחת מהם ואז הייתה לי דרך מעולה לברוח מהבית ולהתחבא אבל ראו אותי ;; ואז התעוררתי.
איזה חלום מלחיץ אמג! כמו שלפני כמה ימים חלמתי שמישהו רוצח אותי בירייה בראש. :X זה היה כזה... ~ירייה~ ~עיניים מתחילות להיעצם ואני מתחילה ליפול~ והמחשבה שעוברת לי בראש: "אני פאקינג מתה O_O שיט! O_O" ואז הרגשתי שאני כאילו עוד... קיימת שכזה, ואז גיליתי שאני פשוט ערה במיטה והייתי נורא שמחה.
אמג, או שנפשי טרודה לאחרונה, או שאני רואה יותר מדי באפי ואנג'ל. אבל לא ראיתי הרבה באפי ואנג'ל לאחרונה, ובטופ מודל לא רוצחים אנשים ואין שדים!
~אנשים מַפנים את זוהר לטיפול תרופתי~
... אתם יודעים שאסון הנפט יותר גדול מישראל?

ווהו, סיימתי מחשבים!

זה היה כ"כ קל שזה היה מצחיק. סיימתי ב40 דקות (כשעשיתי דברים לאט יחסית כדי לא לפספס וכאלה), ועוד בערך 10-15 דקות רק בדקתי נורא לאט כל תרגיל. והמבחן הוא שעתיים בעיקרון, איזה מיותר
מותר להיות עם כל חומר עזר שרוצים בבגרות הזו אז היה לי דף עם דברים שצריך לזכור על פסקל, ודפים שעליהם פתרתי בגרויות ישנות. החומר כ"כ קל ויש כ"כ מעט ממנו, שפשוט יש מספר נורא מוגבל של שאלות שאפשר לתת ולכן כל שאלה דומה לשאלות מבגרויות אחרות. אז בדקתי את עצמי בשאלה אחת שפתרתי שאלה נורא דומה לה מבגרות ישנה. P: (לא שהייתי צריכה את זה, עשיתי אותה טוב על הפעם הראשונה)
יש לי משחק חדש ומגניב לאייפוד D: רק שהוא ממש קשה והוא דורש ידע בשפת יום-יום באנגלית, שדי חסר לי. נוטוב, מקסימום מנחשים כל החיים עד שמצליח.

טרולולולו.

שיעיפו את חנין זועבי מהכנסת, אני לא מסוגלת לשמוע אותה כבר.
התחלתי ב10:00-בוטל מתמט, ואז בוחן בהיסטוריה שעבר בסדר גמור, אח"כ שעה חופשית במקום חנ"ג, ג"ג והביתה.
מחר מסיימת ב12:00 במקום ב14:00.

shirlapes

New member
בדר"כ אני לא מגיבה בקיצוניות...

אבל ה"עדויות" שלה משעשעות אותי. ברור לחלוטין מהו האינטרס שלה. לא צריך לשלול לה את האזרחות אבל כן להעיף אותה מהכנסת. זכותה לחשוב איך שהיא רוצה, אבל היא הגזימה במעשים.

theEscapist

New member
באיחור, סתם כי אתמול לא הספקתי

אתמול היה יום ארוך.
ומתיש. וקשה. היו לי כמה קטעים ממש לא נעימים, והמצחיק זה ששום דבר לא היה באמת אישי, אבל חברה טובה שלי שאיתי במועצה קצת לקחה דברים קשה, וחברה טובה אחרת שלי לקחה דברים אחרים קשה, וגם אישית, עד ששיכנעתי אותה אחרת
וחוצמזה, אפילו אני בכל זאת כועסת. לא עליהן, על אנשים אחרים...
מגן 100 בתנ"ך
המורה אמרה לי שעבדתי קשה בשביל זה, וכל הכבוד לי
עשיתי משהו שתיכננתי לעשות כבר מלאאא זמן והיה חשוב לי עד שנגמר לי הכוח, ואתמול אני וחברה סופסוף עשינו את זה:)
קניתי שמלה סופר-מתוקה (ב30 ש"ח!!!) וחולצה שברגע שמדדתי אותה בחנות הבנתי שזו בערך החולצה המושלמת- היא ישבה עלי באופן פשוט מושלם!- ואיכשהו המחיר שלה עבר מ-150 ל-60...

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifחמישי../images/Emo204.gif

סופ"ש. מתקרבים עוד קצת לחופש הגדול.
שיניתי את המקצועות לשנה הבאה. אשכול א' מד"ח, ואשכול ב'+ג' אומנות, כי אני לא רוצה ג"ג ואשכול ג' הכל חנ"ג ומחול על הזין שלי.
עוד 27 ימים נו.
שחררו אותנו ב12:00 במקום ב14:00.

LadySilkworm

New member
~מרמור~ :(

דווקא שנה אחרי שהייתי בטורונטו, בקנדה, באוגוסט, יש הופעה של פול מקרטני בטורנטו, בקנדה, באוגוסט. :|

../images/Emo45.gifמחר מקבלים את הדפים של הגרמנים.

רק רוצה לדעת מה השם של הגרמניה. והמסנ והפייס.

זוועה.

צריכה לקנות אוזניות חדשות לאייפוד, מתנה לידיד שלי ליומולדת, לחסוך לבזבוזים לגרמניה, לשלם את הכרטיס להופעה, ועוד להשאיר בצד כסף ללפטופ של דל. אבויוש.

הממ

חם ואביך >_>
למדתי לתנ"ך וזה דוחה באופן טראגי
אני מחלקת את זה לשלושה ימים שזה מיליוןתאלפים זמן, אז יש לא הרבה ללמוד בכל יום וזה קצת פחות מזעזע. אממ
סתם כי החיים לא בזבל. יצא שלילי מדי עם שני לא-ים XD

MR Lordi

New member
כל כך צודקת לגבי תנ"ך..

העיקר אני לא אצטרך ללמוד את זה יותר בחיים שלי

למעלה