../images/Emo31.gifחם :{
ב3 וחצי אני הולכת לסיים מחשבים,
סוף סוף! זה המקצוע שעשה לי הכי הרבה בעיות, או יותר נכון - אני עשיתי לו הכי הרבה בעיות.
זה לא הלך בדיוק כמו שתיכננתי - לא למדתי לבנות אתר ולא בניתי אחד, ובסופו של דבר הבגרות שלי מורכבת רק מחומר משעמם שאני לא מתכננת לחזור אליו אי פעם בחיים, אבל הצלחתי. יהיו לי 5 יחידות מחשבים בנוסף לשתי המגמות הרשמיות שלי.
אמא הכינה אורז צבעוני, צריך להיות מעניין
זה תמיד נחמד כשהאוכל שלך צבעוני ומעניין.
חלמתי חלום מטריד. משהו עם שד שרודף את הבית שלי ו-possesses אנשים שנמצאים בו, וכל פעם הוא משתלט על עוד אנשים ואני בורחת מהם ואז הייתה לי דרך מעולה לברוח מהבית ולהתחבא אבל ראו אותי ;; ואז התעוררתי.
איזה חלום מלחיץ אמג! כמו שלפני כמה ימים חלמתי שמישהו רוצח אותי בירייה בראש. :X זה היה כזה... ~ירייה~ ~עיניים מתחילות להיעצם ואני מתחילה ליפול~ והמחשבה שעוברת לי בראש: "אני פאקינג מתה O_O שיט! O_O" ואז הרגשתי שאני כאילו עוד... קיימת שכזה, ואז גיליתי שאני פשוט ערה במיטה והייתי נורא שמחה.
אמג, או שנפשי טרודה לאחרונה, או שאני רואה יותר מדי באפי ואנג'ל. אבל לא ראיתי הרבה באפי ואנג'ל לאחרונה, ובטופ מודל לא רוצחים אנשים ואין שדים!
~אנשים מַפנים את זוהר לטיפול תרופתי~
... אתם יודעים שאסון הנפט יותר גדול מישראל?