רציני20

New member
ההופעה אחרונה ב"צוותא"

הייתה אתמול...איזה באסה ...אתם חושבים שהוא יחזור להופיע שם עוד פעם?? אולי עם "צמאון" או סתם כי עם איזה דיסק חדש...או סתם כי משעמם לו...? אני לא יכול להגיע לקיסריה כי אני לא יודע אם אני חוזר הבייתה באותו שבוע. נ.ב ---למברטה איך הייתה ההופעה האחרונה ?????!!!!

KOBIK

New member
רציני איזה רציני אתה???

ככה לא מחזיר תשובה ...........??? מה יהיה איתך הא?? נקוה שטוב יאלה ביי קוביקול!!!

אהבתיה

New member
נגמר צוותא...../images/Emo7.gif

אבל יש קיסריה!!!
ניר, אל תדאג...אני מאמינה שהוא יעשה הרבה הופעות ברחבי הארץ וגם אתה תוכל לראות אותו...גם לי התאריכים לא מסתדרים עם הצבא בכלל וזה באמת מעצבן מאוד ומבאס לאללה אבל אין מה לעשות...זה הצבא!! אני מקווה שייצא לשנינו (וכמובן שלכולם פה!!!) לראות אותו לפחות פעם אחת (טוב,רוני, אולי יותר מפעם אחת...
) בקיץ עם המופע של "צימאון". מי שהיה אתמול במופע האחרון...אנחנו מחכים לחוויות!!!

רציני20

New member
היי מורן תודה על העידוד...../images/Emo51.gif

אני כבר מחכה להופעות שלו שוב באיזור של המרכז תל אביב והסביבה ולא באילת....כי זה קצת רחוק לי... האמת ששמעתי שהוא מופיע ברמת גן מתישהו, ככה קראתי בעיתון,אני מקווה שזה נכון. שוב פעם בפארק הלאומי נראה לי שלשם אני אוכל להגיע איכשהו... כמה שיותר הופעות יותר טוב...גם בשבילו וגם בשבילנו... למי שהיה אתמול בהופעה האחרונה... תפרטו קצת איך היה ... הבנתי שהוא לא היה עם פחית קולה. הוא היה עם בירה או משהו כזה...(למברטה כאן את מוזמנת לפרט...
) איך הוא שר את גבר הולך לאיבוד בבית האחרון..הוא גם דילג על מילים כמו שהוא תמיד עושה...?

R o M

New member
../images/Emo46.gif

אתם מודעים לעובדה שרוני היתה שלשום (שוב
), ולא טורחת לספר לנו על זה??? אין גבול לחוצפה

אהבתיה

New member
../images/Emo11.gif

אתה בהחלט צודק! אני מכריזה שרוני היא שלמׂכוהולית! (
) אנשים, מה עם חוויות יותר מפורטות על המופע האחרון של שלמה בצוותא?? אנחנו עדיין מחכים!! (ואני חוזרת מחר לצבא אז כדאי שזה יהיה ממש מהר!)

אהבתיה

New member
את מתכוונת לשלשום....../images/Emo9.gif

ואת החוויות אני כנראה אצטרך לראות רק בשבוע הבא... שיהיה לכם שבוע מצוין !!! נתראה עוד שבוע!
מורן

למברטה

New member
רום פויה../images/Emo123.gif../images/Emo67.gif../images/Emo150.gif

אתה לא מתבייש להלשין על רוני בוש והיכלם לך עכשיו אני כועסת עליך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד גם אני הייתי שם ודרך אגב תמות מקנאה ישבנו באחללה מקומות אוהבת אותך למברטה

R o M

New member
../images/Emo2.gif רעה!!!!!

זה לא פייר אבל!!!!!!!!!!!! היא הולכת לאיזה מליון הופעות, שלפחות תספר על זה! איזה יחס! שתזרוק איזו עצם! משו קטן לפשוטי העם! אוףףף

למברטה

New member
סליחה שהגעתי באיחור אבל בצוותא...|ג

אז ככה צוותא הופעה אחרונה שלמה מבולבל משהו התחיל כמובן עם ירח והמשיך כצפוי עם נוף ילדות היה רגיל בערך עד אמצע ההופעה, גבר הולך לאיבוד היה צפוי כפי שכולנו מכירים אותו, ואז החלו הפתעות אני לא זוכרת בדיוק את הסדר אבל שמענו את בדרך ו צימאון, להציל אותך, בשקט, והפתעה אחרונה לפני קיסריה 24 שעות. שלמה כן עלה עם פחית הקולה הנצחית אך לא לפני שגמע לו לפני ההופעה 2 פחיות שלמות של הייניקן (גדולות) ציין כי אינו מעשן כך וכך שבועות דיבר על אתרי אינטרנט נבחרים וצחק מעצמו די הרבה חלק ניכר של ההופעה יוחד לשירה בציבור, וכמובן לא החסיר את עניין הקניונים, הופעה רגילה ביותר בלי תוספות מיוחדות למעט השירים הנבחרים של צימאון, אותו שלמה אותו ג´ינס ואותו מקום, בסוף ההופעה מהר להתחמק מהמקום ולהצטרף לחבריו הקרובים בכדי לחגוג את סיום אהבתיהם (סוף סוף תסלחו לי אבל גם לי נמאס קצת) במקום האהוב עליו ביותר בדיקסי היו שם הרבה מעריצים מההופעה שהגיעו לדיקסי (אגב ונוהגים לבלות שם דרך קבע בסיום הופעה) אבל שלא כמו שלמה נאלצו להמתין זמן מה בחוץ שיתפנה בעבורם מקום הזמר להבדיל ממעריציו היה על סף סיום המנה השניה כאשר אלו נכנסו אחר כבוד למסעדה.אז עד כאן עידכוניישן לגביי שלומיישן ולהתראות אחרי קיסריה לעידכונים נוספים ומאחורי הקלעים. ביי

למעלה