סליחה שהגעתי באיחור אבל בצוותא...|ג
אז ככה צוותא הופעה אחרונה שלמה מבולבל משהו התחיל כמובן עם ירח והמשיך כצפוי עם נוף ילדות היה רגיל בערך עד אמצע ההופעה, גבר הולך לאיבוד היה צפוי כפי שכולנו מכירים אותו, ואז החלו הפתעות אני לא זוכרת בדיוק את הסדר אבל שמענו את בדרך ו צימאון, להציל אותך, בשקט, והפתעה אחרונה לפני קיסריה 24 שעות. שלמה כן עלה עם פחית הקולה הנצחית אך לא לפני שגמע לו לפני ההופעה 2 פחיות שלמות של הייניקן (גדולות) ציין כי אינו מעשן כך וכך שבועות דיבר על אתרי אינטרנט נבחרים וצחק מעצמו די הרבה חלק ניכר של ההופעה יוחד לשירה בציבור, וכמובן לא החסיר את עניין הקניונים, הופעה רגילה ביותר בלי תוספות מיוחדות למעט השירים הנבחרים של צימאון, אותו שלמה אותו ג´ינס ואותו מקום, בסוף ההופעה מהר להתחמק מהמקום ולהצטרף לחבריו הקרובים בכדי לחגוג את סיום אהבתיהם (סוף סוף תסלחו לי אבל גם לי נמאס קצת) במקום האהוב עליו ביותר בדיקסי היו שם הרבה מעריצים מההופעה שהגיעו לדיקסי (אגב ונוהגים לבלות שם דרך קבע בסיום הופעה) אבל שלא כמו שלמה נאלצו להמתין זמן מה בחוץ שיתפנה בעבורם מקום הזמר להבדיל ממעריציו היה על סף סיום המנה השניה כאשר אלו נכנסו אחר כבוד למסעדה.אז עד כאן עידכוניישן לגביי שלומיישן ולהתראות אחרי קיסריה לעידכונים נוספים ומאחורי הקלעים. ביי