Keeley Compressor חדש דנדש..

יאסון1234

New member
מזכיר לי את החוג אלקטרוניקה

שהייתי בו פעם... ועשיתי איזה בית כזה שהיו בו מנורות וזמזמים לא זוכר כל מיני שטויות... ואז למדתי את הלקח של כמה חשוב להלחים בצורה נקייה כי פחות או יותר מרחתי בדיל בצורה חופשית ונהיה קצר והבית היפה שלי לא פעל :(

Fly2High

New member
אגב.. סיפור נחמד ../images/Emo13.gif

הזמנתי חלקים מ-www.smallbearelec.com.. אתר שאני מכיר.. ועבדתי איתם כבר פעם. הזמנתי רשימה ארוכה של רכיבים.. ואחרי שבוע אני הולך לדואר והגיעה לי מעטפה עם 2 קבלים
שלחתי להם אימייל.. אמרו שהם נורא מצטערים, הוסיפו לי כמה דברים שרציתי בחינם, ושלחו לי את זה במשלוח אקספרס. אני הולך להביא את זה, ופתאום מגיעה גם החבילה הראשונה
שלחתי להם אימייל על זה.. והוא ענה לי:
Mazal Tov! Yes, our mistake is your good fortune. Thanks for letting us know. Regards SD​
בהחלט חנות מעולה... הביאו לי בחינם רכיבים בשווי 60$..

בארץ היו מחייבים את הכרטיס שלך

על הטעות פעמיים ואז הם היו שולחים לך : your mistake is our good fortune :p

yotamn9

New member
מגניב! תתחדש!

וסתם מעניין אותי לדעת, הפדאלים האלה בבנייה עצמית באמת נשמעים טוב, או שהם לא מגיעים לרמה של המקבילים שלהם בחנויות?

Mr MAG

New member
בד"כ

ואני לא יודע איך אצל הבחור פה אבל בכללי, עם סכמה טובה ורכיבים איכותיים, ואיכות בניה סבירה, זה ישמע לא רע. יש קצת בעיה להגיע לסאונד של פדאלים יותר ישנים כי לפעמים יש קומפוננטים, טרנזיסטורים או מעגלים משולבים (IC) שכבר נעלמו מהעולם ויש להם תחליפים מודרניים שעושים את אותה פעולה אך הצליל טיפה שונה. גם לא תמיד נגישים בדיוק הרכיבים שצריך, איזה דיודה שפשוט אין לך מאיפה להביא ותגרום לפאז שלך להשמע קצת אחרת.. מה שכן חשוב זה הרכבה טובה, ותכנון מראש, ובד"כ זה יוצא ממש טוב.

Fly2High

New member
והוא נשמע מעולה ../images/Emo13.gif מנגן איתו עכשיו קצת חחח

Fly2High

New member
אגב.. אם מישהו רוצה אפקט כזה או אחר

תמיד אפשר לפנות אלי במסרים
חג שמייחחחח אנשייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה