Keeley Compressor חדש דנדש.. שוב, בניה שלי <נא לא להגיב עד לקבלת היתר, תודה >
F Fly2High New member 11/9/07 #1 ../images/Emo105.gif Keeley Compressor חדש דנדש.. ../images/Emo13.gif שוב, בניה שלי <נא לא להגיב עד לקבלת היתר, תודה >
../images/Emo105.gif Keeley Compressor חדש דנדש.. ../images/Emo13.gif שוב, בניה שלי <נא לא להגיב עד לקבלת היתר, תודה >
F Fly2High New member 11/9/07 #8 ../images/Emo105.gif וזהו.. אפשר להגיב (אם אתם רוצים ../images/Emo3.gif)
Y yehuda kotton New member 11/9/07 #10 החלק המעניין... ....זה איך זה נראה מתחת ללוח, איפה שכל ההלחמות. יפה, אבל הרבה יותר יעניין אותי לראות קומפרסור של שחר מאשר של קילי. ואיפה לעזעזל הצפרדע?
החלק המעניין... ....זה איך זה נראה מתחת ללוח, איפה שכל ההלחמות. יפה, אבל הרבה יותר יעניין אותי לראות קומפרסור של שחר מאשר של קילי. ואיפה לעזעזל הצפרדע?
F Fly2High New member 12/9/07 #12 ../images/Emo105.gif במיוחד בשבילך... ../images/Emo13.gif זה רק של ההתחלה... כל השאר אותו דבר בערך.. עכשיו קצת בעיה לצלם כי לקח לי שנה וחצי לדחוס הכל לתוך הקופסה הצפרדע כאן לידי.. בקרוב הולכת לקבץ שיפוץ אסתטי
../images/Emo105.gif במיוחד בשבילך... ../images/Emo13.gif זה רק של ההתחלה... כל השאר אותו דבר בערך.. עכשיו קצת בעיה לצלם כי לקח לי שנה וחצי לדחוס הכל לתוך הקופסה הצפרדע כאן לידי.. בקרוב הולכת לקבץ שיפוץ אסתטי