מעב"ר

Vintage Queen

New member
לאא הוא לא מכר אותווו

פפפ ואני לא מתחרה כי אין ממש תחרויות חח P= אבל אני אתחיל שוב כשתתחיל העונהה =]

Blue Eyessss

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אוקיי הופכים לנו את המגרש ~שוב~ אז היום לא רכבתי אבל אתמול באתי ישר אחרי הבגרות לחווה...ואמא בדיוק לימדה אז אביבה אמרה לי שמתי שאמא מסיימת להעביר את השיעור שלה לעלות על פולי(פולי- קווטר חמודי עקום מדהים הכי חמוד בעולם...הסוס הבא שלי יהיה כמוהו)להוציא לו קצת אנרגיות כי הוא היה בתא היום מאיזה שלוש*והגעתי בחמש וחצי* אז בשש עליתי עליו...ופשוט היה הכי אבל הכי כיף..חוצמזה שהייתי עם אוכף ווסטרן שממש ממש לא נוח בארכובות...:|אבל היה ממש כיף..פשוט חצי שעה קאנטרים.. הוא היה פאקינג מפוצץ כי לא עבדו איתו יום לפני...אבל היה הכי כיף ואז ירדתי והכנתי את הדוגמנית...שהיא גם מפוצצת כאלו אני לאדעת מה... והאמת היא מתנהגת ממש יפה יחסית לזה שהיא מפוצצת אנרגיה בטירוף.. וכאילו היא קפצה פעם אחת ופשוט הרגשתי אותה מתנפחת ובוווום...כזאת חתיכה אבל היא עובדת ממש טוב היא ממש עובדת אקטיבי וזה...כל מה שצריך זה להתחיל לחבר הכל ביחד והכל יהיה מעולה=)ואז ירדתי טיפלתי בה האכלתי נעלנו ונגמר היום...מזל שיש את החווה הזאת באמא שלי

JuSt A d i

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif

שני שיעורים ביום אחד האחד גרוע איום ונורא והשני מעולה

JuSt A d i

New member
כן זה מהשיעור שאני ואת רכבנו ביחד..

הנה אני ואת מדברות

קפצתי עם אלפרד!../images/Emo107.gif

קפצתי רק איקסים ועבדנו המון על דיוק ועל הישיבת קפיצות... הייתי צריכה לקפוץ קומבינציה של 2 איקסים עם 2 צעדי קאנטר בינהם ואלפרד סירב לי 5 (!!!) פעמים על האיקס השני-הוא כל פעם עצר או ברח לי הצידה-לא משנה מה ניסיתי....וליאן המדריכה שלי אמרה לי שלא נורא-שזה לא בגללי ושאלפרד הוא סוס שקשה לקפוץ איתו...אוף-זה נתן לי להרגיש שאני רוכבת כל כך גרועעע...בסוף ליאן עלתה עליו וקפצה איתו 3 פעמים את הקומבינציה של האיקסים ואז עליתי עליו שוב והצלחתי גם לקפוץ את הקומבינציה! (סוף סוף) הוא היה כזה מאמייייייי!!! היה לו כזה זינוק מעל האיקס השני!! חמודי!

fliperit

New member
היה מעולה...

נסעתי לפליפ אחרי שבועיים שלא הייתי אצלו... עשינו עצירות...אבל עבדנו בעיקר עלי ועל הישיבה שלי בעצירות, כי משום מה היא התקלקלה בחצי שנה האחרונה.... בקיצור...פליפ היה מקסים, והוא רץ ישר ולא התעצל...ובעצירות הוא ממש התאמץ. השישיבה שלי ממש השתפרה... אחר כך עשינו ספין לכל צד....והספין שלו נהיו מדהמים!!!! המאמנת שלי והשותף שלי עבדו עליהם המון בשבועיים שלא הייתי, והם פשוט מעולים!!! בקיצור..היה יום נפלא!!!

nni8

New member
לא היה משו

כעיקרון עבדתי על הישיבה שלי בעצירה וזהו לא עשיתי דברים מיוחדים כל הזמן תרגול על הישיבה כי לאדעת מה קרה לי היא הייתה זוועתית ביותר..

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo9.gif

מעב"ר ויש לעבודה...חחח אז ככה..הייתי בחווה מ1 ככה לא עשינו כלום עד 4 ככה..סתם ישבנו ודיברנו.. ואז מהר מהר עליתי ב4 וחצי.. בהתחלה היה הכי חרא..היו עליו מלא זבובים והוא התחרפן מזה..והיה קצת לחוץ אבל אחר כך היה הכי טוב שיכול להיות הוא היה ממש רך והגיב מעולה מהרגל..חח(מורן ראתה..חחח) וזהו אני דיי מרוצה...:) וסתם בא לי להוסיף שתי תמונות שאלה
צילמה..חח איזה חמודי!!

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifתודה לארבעתכן..!!! חחחח../images/Emo13.gif

ואלה אני עדיין זוכרת לך על היום..חחחחחחח

למעלה