M MorH New member 3/6/05 #12 ../images/Emo99.gif../images/Emo174.gif מי הסוס?? אממ הלכתי =\ הוא אומר שאין לי כלום אבל אני רוצה לעשות צילום=\ פפ...
../images/Emo99.gif../images/Emo174.gif מי הסוס?? אממ הלכתי =\ הוא אומר שאין לי כלום אבל אני רוצה לעשות צילום=\ פפ...
D daniel1235 New member 3/6/05 #22 הסוס הזה חייב להיות שנה הבאה בדרסז הוא ממש יפיפה וגם הסוסהה שניה כוסית
R RoNy S New member 4/6/05 #33 איזה סוסה שניה? ממ כן הוא כישרון טבעי נראה לי מריאנה עכשיו מאושרת חחחחחח
C cowgirl Ms New member 4/6/05 #40 היא גם חושת שהיא יכולה לקחת את../images/Emo80.gif תות במהירות היא ניסתה לעקוף אותנו כשאתמול אני ועומר יצאנו לטיול... טוב שתות לא השאיר אותה לאכול אבק ^^.
היא גם חושת שהיא יכולה לקחת את../images/Emo80.gif תות במהירות היא ניסתה לעקוף אותנו כשאתמול אני ועומר יצאנו לטיול... טוב שתות לא השאיר אותה לאכול אבק ^^.
C cowgirl Ms New member 5/6/05 #45 לא חושבת.../images/Emo80.gif הצבא כנראה יקח אותי לפני, גם אם אהיה מוכנה. .
V Vintage Queen New member 5/6/05 #52 חח לא קראתי טוב ../images/Emo163.gif../images/Emo122.gif יחי הפרטים הקטנים חחח
R RoNy S New member 5/6/05 #46 חחחחחחחח אבל היא הורגת אותי שהיא עושה עם הראש כאילו שהיא מופרעת חחחחחחח העיקר שהיא יפההההה
C cowgirl Ms New member 5/6/05 #47 כן, בלונדה למופת.../images/Emo80.gif הרבה יופי, בלי יותר מדיי שכל.