חכו שנייה, הלכתי להפעיל אזעקת פאקצות ../images/Emo14.gif
1. כוסית אמיתית?! חח, פאקצה!! 2. "פיט כוסון על אנחנו בטוח נתחתן באחד מהימים"?! אני מודה שפיט יפה, אבל למה נראה לך שתתחתני איתו לעזאזל?! 3. פטריק ואנדי מכוערים?! הם נראים יפים, מנגנים טוב ופטריק שר מעולה! זה שפטריק קצת שמן לא הופך אותו למכוער, לדעתי זה עושה אותו אפילו קצת יותר יפה והרבה יותר חמוד. 4. להקה של פריקים?! כוסאמק! מה להקה של פריקים לעזאזל?!?! ולהכיר כמה פריקים חמודים?!?! כוסאמק מה נהיה איתך?!?! אנחנו לא פריקים! פשוט שומעים רוק! ואם את תבואי למפגש, בואי נגיד שאותי, את לא תראי באזור, אני לא קשורה לפאקצות! 5. וויליאם אכן סקסי [ויש מישהי שתגיד שזה נכון... אהמשניאהמ] אבל לא שומעים להקות לפי המראה שלהם, אני שומעת קודם את המוזיקה, אחרי זה אני מתייחסת למראה! 6. חחחחח!!! עכשיו קרעת אותי!!!! שמעת סה"כ שיר אחד שלהם?! לא כ"כ מפתיע. ועוד שמעת את טנקס פור דה ממוריס? חח, נו בטח, כל הפאקצות שומעות את השיר הזה, ומתחילות לשיר אותו, ליתר דיוק, הם רואות את הקליפ, מתאהבות בפיט ושרות את ה"טנקס פור דה ממוריס טנקס פור דה ממוריס" ולא יודעים יותר כלום, כאילו הם מבינים בזה משהו. ואת בתוכם! אז לסיכום - עופי מהפורום חתיכת פאקצה שחשה את עצמה, חושבת שאם היא שמעה שיר אחד, היא אוהבת את הלהקה!