חדשים

AdiA12

New member
חכו שנייה, הלכתי להפעיל אזעקת פאקצות ../images/Emo14.gif

1. כוסית אמיתית?! חח, פאקצה!! 2. "פיט כוסון על אנחנו בטוח נתחתן באחד מהימים"?! אני מודה שפיט יפה, אבל למה נראה לך שתתחתני איתו לעזאזל?! 3. פטריק ואנדי מכוערים?! הם נראים יפים, מנגנים טוב ופטריק שר מעולה! זה שפטריק קצת שמן לא הופך אותו למכוער, לדעתי זה עושה אותו אפילו קצת יותר יפה והרבה יותר חמוד. 4. להקה של פריקים?! כוסאמק! מה להקה של פריקים לעזאזל?!?! ולהכיר כמה פריקים חמודים?!?! כוסאמק מה נהיה איתך?!?! אנחנו לא פריקים! פשוט שומעים רוק! ואם את תבואי למפגש, בואי נגיד שאותי, את לא תראי באזור, אני לא קשורה לפאקצות! 5. וויליאם אכן סקסי [ויש מישהי שתגיד שזה נכון... אהמשניאהמ] אבל לא שומעים להקות לפי המראה שלהם, אני שומעת קודם את המוזיקה, אחרי זה אני מתייחסת למראה! 6. חחחחח!!! עכשיו קרעת אותי!!!! שמעת סה"כ שיר אחד שלהם?! לא כ"כ מפתיע. ועוד שמעת את טנקס פור דה ממוריס? חח, נו בטח, כל הפאקצות שומעות את השיר הזה, ומתחילות לשיר אותו, ליתר דיוק, הם רואות את הקליפ, מתאהבות בפיט ושרות את ה"טנקס פור דה ממוריס טנקס פור דה ממוריס" ולא יודעים יותר כלום, כאילו הם מבינים בזה משהו. ואת בתוכם! אז לסיכום - עופי מהפורום חתיכת פאקצה שחשה את עצמה, חושבת שאם היא שמעה שיר אחד, היא אוהבת את הלהקה!

אלוש 4

New member
ברוכה הבאה נראה לי ....

אבל יש לי להגיד לך כמה דברים: נכון שפיט יפה אבל גם כל החברים בלהקה יפים ופטריק ממש יפה!!!!!!! וגם אנדי יפה וגם ג'ו וחוץ מזה מזה משנה איך הם נראים הם שרים יפה ומנגנים מעולה הם להקה מעולה אני חושבת שאת סתם עוד פקצה שדלוקה רק על פיט ולא אכפת לך מהלהקה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא באה להעליב או ליפגוע אבל זה מה שאני חושבת :] בקיצור שתיהיה לך השתלבות נעימה (לא נראה לי)

ilove FOB

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

למה את חושבת שהם מכוערים?! הם הכי יפים שיש
וגם אני אוהבת את פיט, אבל לא בהגזמות שלרדת על שאר החברים בהלהקה. אני אוהבת את כל הלהקה. והם ממש לא מכוערים. אבל אני לא אוהבת אותם בגלל שהם יפים, אלא בגלל המוזיקה. אם תשמעי את המוזיקה שלהם [דבר שאני בטוחה שלא עשית חוץ מלשמוע את טנקס פור טה ממבר [" השיר עם השימפנזים"] כמו שקראת לזה, אני בטוחה שאת תאהבי אותם גם בזכות המוזיקה, ולא רק בזכות היופי. וסורי על החפירה, וברוכה הבאה

בלי להעליב.. אבל לסיכום.. פטריק ואנדי מזעזעים

אתן יכולות ליסקול אותי זה בסדר.. אבל לא אכפת לי שהם מכוערים ! אני אוהבת את פול אאוט בוי ישלי את 2 הדיסקים שלהם פוסטרים וקיצצצצר אני חוווולה עליהם !!!!! הם ה-להקה ויש להם תשירים הכי יפים בעולם.. ולדעתי כולם שם מכוערים חוץ מפיט.. אבל אני ביכלל לא אוהבת את פוב רק ביגלל פיט ! ממש לא! אני אוהבת ביגלל המוזיקה שלהם ! הכי טובה בעולם ! טוב זהו XD

NoAmItA ChAn

New member
זכותך לחשוב ככה ^^

ואני שמחה שאת חושבת שהם הלהקה הכי טובה בעולם ^^. אבל אני לא ממליצה לך לקרוא להם מכוערים בכל הודעה, כי בנינו, זה לא יגרום לבנות הפורום לחבב אותך יותר >.< אז השתלבות נעימה D:

א ו ל י1

New member
../images/Emo207.gifהיה TOP 10 AT 10 של פו"ב..../images/Emo105.gif

ולמי שלא ראה הינה המקומות של השירים: 10.cobra starship-Send My Love... (אני יודעת שזה לא קשור אבל בטח שמו את זה כי מראים את פטריק בקליפ..) 9.Dance Dance 8.Dead On Arrival 7.A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me 6.where is your boy tonight 5.me&you 4.sugar we doing down 3.The Take Over, The Breaks Over 2.This Aint a Scene, It's an Arms Race 1.Thnks fr th Mmrs(כמה צפוי..)

lovepete

New member
מההההההההה?!!?!?!?!?../images/Emo12.gif

מתי היה?!?! די נו את רוצה להגיד לי שהפסדתי.!?!.
לאלאלא נווו לא רוצה!! לא פייר!!! מתי יש שידור חוזר..!?
איך הם דירגו את דנס דנס כל כך נמוךך..!?

No FOB No Life

New member
מתיי היה ? ! :O

ידעתי שהיה אבל ביטלו את זה.. אני יודעת אבל שהיום ב3 וחצי עד 4 בערך, מראים איך הם עשו את הקליפ A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me".. זה בMTV, אני יודעת שבהוט זה 89, אבל אין לי מושג איזה ערוץ זה ביס..

א ו ל י1

New member
../images/Emo105.gifהיום היה.. בטח יראו בערב שידור חוזר..

אומגד היום מראים איך עשו את A Little Less Sixteen Candles, A Little More "touch Me "Touch אני ראיתי את זה כבר אבל תמיד כיף לראות את זה בטלוויזיה.. וואי תודה שרשמת

וויליאם מופיע שם *-*../images/Emo108.gif

ווויליאם !
*נמסה* [מעתיקה מהפקאצה XD] אווי ראיתי את המאוחריי הקלעים הזה כבר 101 פעם חברה שלי התקשרה אליי באמצע הלילה כדיי להגיד לי שיש על פו''ב XD רגע מתי יש שידור חוזר של TOP 10 של פוב??.??? ME&YOU באמת צריך לחהיות במקום 5 לדעתי הוא לא קליפ כל כך יפה נכון מרגש והכל ויפה שהם דאגו שיראו את הילדים יותר מאשר אותם אבל תאמת היה יותר יפה אם הם היו עושים קליפ דוקמנטרי [ככה כותבים את זה
] והם היו מראים אותם ואת הילדים ומה הם עשו כל כך הרבה זמן באוגנדה [חוץ מהקליפ] והיו משלבים בין לבין את הקטע עם הצבא [אויי אי אפשר להסביר ><] ודרך אגב !!XD הפקאצה זאת חברה שלי XD [לא אני !!!] היא ביקשה שאני לא אספר והיא רצתה ליראות את התגובות שלכן על פיט וכ'ו.. ואחריי שהיא ראתה את התגובות שלכן היא צחקה XD טוב בק'יצור אני שמחה ליראות שאתם מגנים על הלהקה ועל כבודו של הפורום !

OMG זה התחיל ליפניי 5 דקות ../images/Emo108.gif

אנדי מתנשק עם אחרת
טוב זה הולך להיות מצחיק XD הינה זה התחיל

falloutgirl XD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה משועממת XD היא בטח לא ציפתה להתקפה כזאת

תאמת שכן ולא XD../images/Emo108.gif

היא רצתה לראות אם אנחנו ונאביז XD וגם בשביל הצחוק XD וכן היא ציפתה להתקפה <אני חושבת :S> בקיצור יצאתן מה זה טוב מכל הסיפור הזה XD

LadyInPink

New member
יש כנראה היום ב10 בערב...

כי MTV החליפו בין הקליפים כשהיה אמור להיות של פוב היה של פרנץ משהו ועכשיו יש פרנץ משהו וכנראה יהיה של פוב...

למעלה