חדשים

No FOB No Life

New member
אתמול פו"ב בהופעה חיה..

אין לי מושג איך זה קורה, אבל מאז הקליפ האחרון שלהם שאני פותחת MTV [הרגיל] אני רואה כל דבר שקשור לפו"ב.. ואני רואה MTV ממש הרבה, ככה שפו"ב מופיעים שם הרבה.. השבוע הקודם והזה היו לבינתיים כמה תוכניות עליהם.. לא מזמן בהתחלה, היה את היומן מסע [שידור חוזר] אחריי כמה ימים היה איך לעשות את הקליפ [A Little Less Sixteen Candles...] אח"כ את הTOP 10 החוזר שלהם.. ואתמול הופעה חייה שלהם.. היה רשום בתקציר MTV חי, ולא שומדבר אחר.. אז המלצה שלי, תראו יותר MTV
ולחדשים >> http://www.atzuma.co.il/petition/fob/1/0/1 אל תשכחו לפרסם !!

FallOutGirl

New member
../images/Emo105.gifחדשים../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

ברוכים הבאים לפורום פול אאוט בוי
השתלבות קלה ומהנה ^^ תלמדו לשרשר בבקשה

bubble wrap

New member
חדשה פה. DD :

שלומות ושלומים לכם. ( : אוקיי . אני דניאל , כיתה ח' , אהיה בת 14 בינואר. באתי לכאן בעקבות חברה... ליאור , אם את קוראת את זה , תדעי שזאת אני. >< הוו, ואם יש כאן כמה ליאור - אני לא חושבת שכולן דיברו עם ילדה שקוראים לה דניאל על הפורום הזה.. אז אממ זהו. D : אני ממש אוהבת את FOB. וחוצמזה , אני אוהבת עוד מלא להקות, שאם תרצו אח"כ אני אפרט לכם . פיט וונטז הוא מדהים . O : טוב, נדבר. :)

falloutgirl XD

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 13 מקריית שמונה :] את מתכוונת לליאור AnGi14 או למישהי אחרת?
ויש פה כמה ליאור
השתלבות נעימה

I L O V E MCR

New member
שלוםD:../images/Emo129.gif

אני נעה אני בכיצה ח' מהקריות.. אוהבת את פול אווט בוי כמובןD: ועוד כמה להקותP: מקווה להשתלב:}

falloutgirl XD

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 13 מקריית שמונה :] אני מכירה אותך מפורום מכר
השתלבות נעימה

bubble wrap

New member
ברוכה הבאה. D :

אני דניאל , בת כמעט 14 , גם חדשה פה. >< התכוונתי לליאור L I O R X D

מותק1212

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo119.gif

וולקאם סקסית

Pete I Love You

New member
........

אני לא יגיד הרבה, ברוך הבא , אפילו שלא נראה לי יקבלו אותך פה ולא נראה לי שתבואי לפה יותר והשתלבות נעימה זה מיותר להגיד! את שטוחה , אם טוב לך אם זה אז סבבה! תהני כל מה שהבנות אמרו הם צודקות!! ומה שאמרת על אנדי ופטריק אם את חושבת שהם ככה אז בסדר שמרי את זה לעצמך! אז בקיצור אני מנסה להגיד שתקי

Could Be ME

New member
הא?! ואו... יש אנשים ממש דפוקים בארץ הזו.../images/Emo6.gif

את ממש מסטולה הא?! תורידי הילוך. להקות, או זמרים, שומעים בגלל המוזיקה. לא בגלל שהם- "כוסוני על"
ומזה החשות הזאתי?! "אני לא מתביישת להגיד שאני כוסית אמיתית" ולי יש חזה של פמלה אנדרסון ואני לא מתביישת בזה?!?!
WTF?! תרגיעי. ומזה להקה של פריקים כאלה?! תורידי הילוך, ומהר. -אני-

סתם שאלה מה את עושה פה בדיוק?

אני שמחה שיש לך ביטחון עצמי גבוה אבל יש גבול לנרקיסיסטיות:\ עזבי את "הדמן" ואת "הזה עם המשקפיים" או בשמם פטריק ואנדי, לא כולם חייבים להיות, האמ איך אומרים את זה בשפה שלך? מושי מושלמים. וכן זאת להקה של פריקים, תיזהרי יש לנו ניטים ואנחנו יכולים לדקור אותך! עזבי את האימו בשקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ושאר בנות הפורום לא רוצות שתכירי אותו! מסכן:(

למעלה