חדשים

AnGi14

New member
וכן,קמתי עכשיו כדי להכין שעורים בהסטוריה../images/Emo69.gif

No FOB No Life

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנוו ! ../images/Emo24.gif

טוב לדעת שהחדשים לא מפסיקים להגיע
מעיין, 13 פ"ת.. השתלבות מהירה ונעימה

ואנדי לא מכועעעעעערר!!../images/Emo108.gif

תיראי על מה את מסתכלת !! שמעת אותם בכלל ??????

קורינה7

New member
תירגעי יא פריקית מסריחה !!../images/Emo15.gif

מי את בכלל שתרדי עליי ככה !! לכי לבכות בצד כמו אימו מתבכיין זונה שכמותך !!

זונה אמא שלך יא פקאצה !!../images/Emo108.gif

מצטערת אני לא לוקחת כדורים וגם לךא עומדת בצומת כמוך יא חתיכת פוסטמה מי את ביכלל שתבואי ותפזרי פה קללות !!!

fall out girll

New member
הלוו תרגעי ומהר...

מה את נכנסת לפורום הזה יא חתיכת פקאצה חשה לכי תחפשי את החברים שלך...! מה אתה רוצה מהפורום הזה נכנסת ומתחילה וריב...! אזז יאלה בה ביי כככפפפפרעעע או כמו שאת כותבת XD
לכי תזדייני! ו.. יש לך בעיה עם פריקים!? אזז תפתרי אותה לבד יא חתיכת פרחה.. חושבת שהיא כוסית אם את כ"כ כוסית אז אולי תשימי תמונה של עצמך..! את יודעת מה !?.... עזבי.. אני לא רוצה שאנשים פה יחטפו התקפי לב... ואמא שלך שימפזה ו.. זונה ו.. הוא לא מכוער..!! את מכוערת כלבה שמנה שחשה! ולמי את בידיוק קוראת זונה הא?! לכי לכי תמצצי בולבולים לסבא שלך שמת! זונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונה מבינה מה זה אומר..?! חבל תמיד ידאתי שאין לפקאצות שכל! יא חתיכת זין מת! לכי תמצצי גוגואים!

~נדחפת~ אבל אל תרדי לרמה שלה...

היא ממש לא שווה את זה ואני הגבתי לה ותאמיני לי זה כלום לעומת מה שיש לי לומר לה ,באמת שזה כלום .

S h A y K i

New member
ברוכהבאה...

אבל העמ, כמה דברים~ *נחמד שיש לך מספיק ביטחון עצמי בשביל להגיד על עצמך שאת כוסית אמיתית. *אנדי ופטריק לא מכוערים.
וזה שאת אוהבת להקות רק ע"פ המראה של האמנים זה ממש שטחי.
*פריקים אחותך.
*ולשיר "זה עם השימפנזים" קוראים thnx fr th mmrs. ובאמת נחמד שאת לפחות מכירה שיר אחד שלהם ולא באת לפורום הזה על בסיס המראה של פיט. אה ו.. ברוכה הבאה והשתלבות נעימה.

קורינה7

New member
תודה כפרה ../images/Emo15.gif

זאת שהגיבה לפנייך מה זה תוקפת מה עובר עלייה היא לא לקחה כדורים אין על פיט סקסי בטרוף ~!!

black rock star

New member
שיו את מה זה../images/Emo103.gif

דורשת כאפה ארררג עד שאני מתרחקת מהערסים והפרחות בבצפר עם הכפרה והסקסי בטירוף שלהם אני נתקעת בזה גם פה *חלחלההההההההההההההההההההההההה* דאמט ילדה

Could Be ME

New member
אין בעד מה...אני חייבת להוסיף../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נשמה, עיניים שלי, חיים, כפרה, !! בכיף.
סתם הייתי חייבת להוסיף. -אני-

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif ברוכה הבאה והכל...

אבל אני במקומך הייתי מתביישת...

למעלה