הקפצת דיון

123יעל

New member
נו ברור שאתם אוהבים אותי!!../images/Emo8.gif

חחחח
גם אני חשבתי המון פעמים במהלל העונה שהוא אוהב אותה, בגלל כל הקטע הזה שהוא כל הזמן אומר שאם היא לא הייתה כוסית הוא לא היה עוזר לה וכל מניי כאלה... ואני עדיין חושבת שככה הכול בתחיל, שהוא היה דלוק עליה לפחות בהתחלה, כי הוא כזה שאוהב כוסיות, והיא מה לעושות, כוסית! אבל אז קרן שכנעה אותי שבעצם הכול חלק מחברות עמוקה! ושגם אלק "הרדוד וחסר הרגשות" צריך חברים טובים, ואולי אפילו משפחה! חוץ מזה הוא יודע שהירידות שלה הם בצחוק...

karms20

New member
אני????????../images/Emo12.gif

אני שכנעתי אותך????? סתם - אני צוחקת. גם אני לא מאלה שחושבים שאלק ומקס חייבים להיות ביחד. אבל אני גם לא רואה ניצוצות עם לוגן - מבינים?. אנילא חושבת שאלק מלכתחילה היה איתה בגלל שהוא חושב שהיא סקסית. בהתחלה הוא נידבק אליה כי הוא אופורטוניסט שהיה צריך אותה, אח"כ הוא המשיך להידבק אליה מהצורך הבסיסי של כל אדם לא להיות לבד ולהיות עם מישהו שמבין אותו והוא פשוט נשאב לעולם שלה ונשאב לכל העניין של EYES ONLY והמאבק נגד וויט (וגם כאן אי אפשר להגיד שאין פה גם אינטרסט שלו כי בכל זאת זה גם משפיע עליו). ואח"כ לקראת הסוף הוא מקס וג'ושע באמת הפכו למשפחה,והסצנה האחרונה בפרק 18 כמראים את שלושתם מחובקים אחרי שהתברר שאנני מתה מראה את זה בדיוק מדהים. זה הרגע שפתאום תופסים כמה הם נהפכו למשפחה וכמה הם באמת קרובים שלושתם ואיך זה פתאום התפתח לנו מתחת לעיניים. אני לא חושבת שאלק מרשה לעצמו להסתכל על מקס מעבר למשפחה כי פשוט כמו שהוא אמר - הוא לא בחור שהולך על בחורות שתפוסות. אז אני לא חושבת שהוא בכלל מסתכל על מקס בכיוון הזה - בכל מקרה לא במודע. ובקשר להערות של מקס קשה להגיד שהיא כל פעם מעירה בצחוק - היא גם הייתה רעה אליו. ועובדה למשל שבתחילת פרק 17 כשמקס שואלת אותו איך הוא דפק עכשיו את הקטע עם אשה הוא אומר לה שהוא לא מבין למה הוא תמיד הרע אצלה. והיא גם חשבה שהוא יכול להיות רוצח בדם קר ורצתה להשאיר אתו לוויט - זה לא בדיוק צחוק... אבל גם זה אנחנו כבר יודעים נובע מעניין בן. ועניין בן לפי דעתי הוא פקטור מרכזי - אני חושבת (ובנתיים כולם מתעלמים מזה) שעדיין כשמקס מסתכלת על אלק זה עדיין הפרצוף של בן וגם אם היא מבינה שזה לא בן, נראה לי שזה עדיין יהיה קשה לשכב עם מישהו שדומה למישהו שאת מחשיבה כאח...

למעלה