דיון: לוגן - האם הוא טוב כמו שחשבנו
אני רק אתחיל ואומר שמדובר על לוגן כדמות. לא מדובר כאן על מייקל וות'רלי. אני קורא הרבה פאנפיקים לאחר שמלאך שחור הסתיימה, וברובם לוגן הוא דמות מאוסה במקרה הטוב. חלק מהם העלו כמה נקודות טובות ולכן החלטתי לפתוח דיון על לוגן קייל, המוכר גם כ"עיניים בלבד".
בואו נתחיל במערכת היחסים בין מקס ולוגן. הם החליטו שלוגן יספק למקס מידע על האחים שלה ובתמורה היא תבצע את המשימות שלו עבורו. האם אתם חושבים שלוגן עמד בחלקו בעסקה? איזה מידע הוא בדיוק סיפק למקס?? רוב העבודה היא עשתה לבד, או שזק קפץ לביקור בסיאטל.
אם לוגן אוהב את מקס כפי שהוא טוען, למה הוא שולח אותה לכל המשימות המסוכנות האלו? אם אתה אוהב מישהו אתה רוצה להגן עליו, לא לשים אותו בפני סכנה, לא?
בואו נסתכל על המקרה שמקס נורתה ונשלחה לבית החולים, שם נתגלה שהיא טרנסג'נית ("אורות נמל") [ובואו נתעלם מאגו של שחקנים ופוליטיקה מאחורי הקלעים, נסתכל רק על העלילה והדמויות]. אתם לא חושבים שזה היה נכון אם הוא היה קורא לאלק, טרנסג'ני אף הוא, שיותר ממסוגל מלהציל את מקס וכמובן שיעשה כן? במקום מה הוא עושה משוכנע שהוא יכול להציל אותה לבדו, גם שוויט - THE BIG BAD - נכנס לתמונה.
עוד פיסת מידע שמכפישה את דמותו של לוגן היא שהוא היה אחראי למותו של אחד האחים של מקס. על פי הספר הרשמי [ואני מדגיש שהוא רשמי, מכאן הוא חלק בלתי נפרד מהעלילה] "לפני הזריחה", סת', אחד האחים של מקס, עבד עבורו (ובעצם הוא הסיבה שמקס הגיעה לסיאטל מקליפורניה). לא רק שלוגן מעולם לא סיפר על כך למקס, אלא גם היה לו חלק במותו. לא פלא שזק כל הזמן אמר שלוגן יגרום למותה של מקס. מה אתם חושבים? האם טעיתי ולוגן הוא בעצם מצילה של האנושות? שרשרו לפה.
אני רק אתחיל ואומר שמדובר על לוגן כדמות. לא מדובר כאן על מייקל וות'רלי. אני קורא הרבה פאנפיקים לאחר שמלאך שחור הסתיימה, וברובם לוגן הוא דמות מאוסה במקרה הטוב. חלק מהם העלו כמה נקודות טובות ולכן החלטתי לפתוח דיון על לוגן קייל, המוכר גם כ"עיניים בלבד".