הקפצת דיון

דיון: לוגן - האם הוא טוב כמו שחשבנו

אני רק אתחיל ואומר שמדובר על לוגן כדמות. לא מדובר כאן על מייקל וות'רלי. אני קורא הרבה פאנפיקים לאחר שמלאך שחור הסתיימה, וברובם לוגן הוא דמות מאוסה במקרה הטוב. חלק מהם העלו כמה נקודות טובות ולכן החלטתי לפתוח דיון על לוגן קייל, המוכר גם כ"עיניים בלבד".
בואו נתחיל במערכת היחסים בין מקס ולוגן. הם החליטו שלוגן יספק למקס מידע על האחים שלה ובתמורה היא תבצע את המשימות שלו עבורו. האם אתם חושבים שלוגן עמד בחלקו בעסקה? איזה מידע הוא בדיוק סיפק למקס?? רוב העבודה היא עשתה לבד, או שזק קפץ לביקור בסיאטל.
אם לוגן אוהב את מקס כפי שהוא טוען, למה הוא שולח אותה לכל המשימות המסוכנות האלו? אם אתה אוהב מישהו אתה רוצה להגן עליו, לא לשים אותו בפני סכנה, לא?
בואו נסתכל על המקרה שמקס נורתה ונשלחה לבית החולים, שם נתגלה שהיא טרנסג'נית ("אורות נמל") [ובואו נתעלם מאגו של שחקנים ופוליטיקה מאחורי הקלעים, נסתכל רק על העלילה והדמויות]. אתם לא חושבים שזה היה נכון אם הוא היה קורא לאלק, טרנסג'ני אף הוא, שיותר ממסוגל מלהציל את מקס וכמובן שיעשה כן? במקום מה הוא עושה משוכנע שהוא יכול להציל אותה לבדו, גם שוויט - THE BIG BAD - נכנס לתמונה.
עוד פיסת מידע שמכפישה את דמותו של לוגן היא שהוא היה אחראי למותו של אחד האחים של מקס. על פי הספר הרשמי [ואני מדגיש שהוא רשמי, מכאן הוא חלק בלתי נפרד מהעלילה] "לפני הזריחה", סת', אחד האחים של מקס, עבד עבורו (ובעצם הוא הסיבה שמקס הגיעה לסיאטל מקליפורניה). לא רק שלוגן מעולם לא סיפר על כך למקס, אלא גם היה לו חלק במותו. לא פלא שזק כל הזמן אמר שלוגן יגרום למותה של מקס. מה אתם חושבים? האם טעיתי ולוגן הוא בעצם מצילה של האנושות? שרשרו לפה.

Art Freak

New member
דעתי, או יותר נכון.. דעותי../images/Emo3.gif

לדעתי לוגן כן אוהב את מקס, ורוצה לעזור לה וכ'ו וכ'ו, אבל אני בטוחה שאם מקס לא הייתה רוצה לעשות את המשימות של לוגן עבורו היא לא הייתה עושה אותן. כי כבר ראינו שמקס לא בדיוק "דופקת חשבון" למישהו. כשגילו שמקס טרנסג'נית ב harbor lights לוגן באמת לא היה בסדר, הרי אלק היה במנטיקור יותר זמן ממקס, ואם מקס כ"כ טובה בלכסח לאנשים את הצורה, אז על אחת כמה וכמה שאלק טוב בזה... חוץ מזה, בל נשכח את העובדה שלוגן נכה, וזה עלול להיות ההבדל בין אם מקס תחיה או לא.. אני חושבת שאם לוגן באמת אוהב את מקס הוא היה מוכן לשים לרגע את האגו והרצון להגן עליה בצד, והיה מבקש עזרה מאלק , למרות שלוגן לא בדיוק מחבב אותו או וואטאוור, כי בסה"כ-מדובר במקס,האישה שהוא אוהב, אז הוא לא אמור לעשות למענה הכל? בקשר לסת'- אני לא מבינה למה לוגן לא סיפר למקס שהיה לו חלק במותו של סת'?! הרי גם מקס הרגה בעבר (את בן למשל..) ולמרות שזה לא אותו דבר, אני בטוחה שמקס הייתה מבינה (-זה כמובן בהנחה שלוגן לא הרג את סת' סתם ככה להנאתו)

Nitzan122

New member
זה לא לגמרי נכון

בספר After The Dark שהוא הספר שממשיך את הסדרה לוגן כן מספר למקס על סת' אני לא יודעת אם מתי יצא הספר שמתרחש לפני הסידרה אבל הניחוש שלי הוא שזה היה אחרי שמלאך שחור הסתימה והם לא הכניסו את זה לעלילה של הסדרה אז לא הייתה סיבה שלוגן יספר למקס על זה כי זה בכלל לא היה בסדרה

moran14h

New member
את האמת שאף פעם לא אהבתי אותו

הוא היה יותר מידי גודי גודי בשבילי , אבל אתה צודק הטיעונים שלך דיי נכונים ,עם כי לא בהכל -למשל:לוגן אוהב את מקס אבל (!) אף פעם לא אמר לה את זה ,והם תמיד ניסו להכיש, אז הוא לא יכול להגיד לה "לא מקס, אני אוהב אותך,אל תסכני את חייך למשימה מטופשת".הוא מכחיש. ובקשר לאחים, זאת לא ממש אשמתו. עכשיו בקשר סת' ,אני לא יודעת אל זה כולם ולכן אין לי דעה על זה. אבל בעיקרון לוגן הוא הדמות הכי מזוייפת ולא אמיתית בסדרה ..יותר מידי טוב שזה לא הגיוני..

דעתי האישית...

אני אישית שונא את לוגן... כעקרון אני בכלל לא חושב שהוא ומקס מתאימים ביחד. כל מה שהוא רוצה ממנה הוא שהיא תהיה נורמלית ותתאים לאיך שהוא רוצה שהיא תהיה. אך מקס אינה נורמלית - היא חיילת מהונדסת גנטית, וככזאת, היא לא יכולה להדחיק את האינסטינקטים שלה ולהתכחש למה שהיא (לפחות לא לאורך זמן...). היא מתאימה להיות עם אלק, מצדי שלוגן יהיה עם אשה (למה בכלל הביאו אותה, אם לא כדאי שתהיה אלטרנטיבה למקס עבור לוגן?). מה אתם חושבים? מקס מתאימה ללוגן, או שהיא צריכה להיות עם אלק (או עם כל טרנסג'ני אחר, לכל אלה שחושבים שמקס צריכה להיות עם זק)...

baby fey

New member
דעתי...

אני אף פעם לא ראיתי את לוגן כדמות מרכזית או דמות חשובה! הדמות שלו די משעממת וחסרת עיניין... אז בישבילי הוא שולי לגמרי

moran14h

New member
אני חושבת שהיא צריכה להיות

עם אלק. למה? א.לא מתאימה ללוגן ב.היא כבר הוכיחה לנו שהיא מעוננית בז'ק אך ורק בתור ידיד!! ג.יש לה ולאלק כימיה נהדרת ביחד, אפשר לראות שאם הייתי עונה שלישית הם יהיו ביחד.

karms20

New member
לוגן...

קודם כל מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו לא הייתי כל-כך נוכחת בימים האחרונים...
וחסר לכם שלא שמתם לב להעדרי!!!!
ובקשר ללוגן,
אני חושבת שהוא אוהב את מקס ואני חושבת שמקס רוצה לאהוב אותו כי היא רוצה להיות נורמלית ולחיות חיים נורמלים ולוגן מסמל בשבילה את זה.
Art אמרה שאם מקס לא הייתה רוצה לעשות את המשימות של לוגן היא הייתה פשוט אומרת לא אבל ב- Fuhgeddaboudit (פרק 15 כשמיה כל הזמן משחקת להם בזיכרון) למקס ולו יש ריב כי היא לא מבצעת איזה עבודה שהוא רוצה ממנה והוא לא בדיוק נחמד שם בקשר לזה וגורם לה להרגיש כאילו היא צריכה לעשות את זה ונותן לה כל מיני ריגשות אשמה... ככה שכן יש פה איזה עניין שהוא יודע לשחק על הרגשות של מקס כדי להשיג את מבוקשו.
קחו בחשבון שבאמת זאק אף פעם לא אהב אותו (וגם לא אלק) ויש בזה משהו... כאילו זאק תמיד רק גונן על מקס ולא הסתכל עליה מעבר לאחות (בעונה הראשונה שזה היה הזאק האמיתי), ולא יודעת יש באיזה איזה נורית אזהרה שכל מי שבעצם איכפת לו ממקס ויודע בדיוק מה היא עוברת ומול מה היא באמת ניצבת - חושב שלוגן לא בשבילה.
מה שמעניין זה שדווקא מקס בחיים לא סיפרה ללוגן על בן... לא מוזכר על זה בשום פרק והוא לא מזכיר את זה...אבל לאלק היא כן יכלה לספר..., אני חושבת שפשוט יש דברים מסויימים שלוגן בחיים לא יוכל להבין על מקס ושאלק או X5 אחר כן יכול להבין. כי כן יש שוני גדול בניהם והם כן באים ממקומות שונים לדמרי ועברו דברים שונים שהשפיעו ותמיד ישפיעו על דרך המחשבה שלהם. ומה לעשות בסופו של העניין מקס בחיים לא תהיה נורמלית!.
ואני ממש מסכימה בקשר ל- Harbor Lights, הוא היה צריך לקרוא לאלק במיוחד כי וויט היה שם, כי אין מה לעשות אלק יותר חזק ויותר מאומן במצבים האלה מאשר לוגן שהוא אממממ... נכה ובן אנוש ולא כל-כך חזק??
... אה.. כן... ויש גם את הוירוס... אני חושבת בכלל שללוגן יש בעיית אגו והוא גם הראה את זה ב- Freak Nation כשהוא היה חייייייב לנפנף לאלק בזה שהוא עזר לו... משהו שאלק בחיים לא אמר ללוגן או למקס למרות שהוא בא לעזרתם תמיד. ואני חושבת שתמיד תהיה לו הבעיה של האגו שהוא פחות חזק מכל גבר X5 שיהיה בסביבה של מקס...
וזקן אתה צודק באמת זה נשכח שהיא הייתה אמורה לקבל ממנו מידע בתמורה. וכל המידע שניגלה לה היא דיי גילתה לבד או שהוא הגיע אליה (כמו זאק).

אני שמתי לב...../images/Emo22.gif ../images/Emo6.gif

אכן, יש סיבה לאהבתי לפאנפיקים בהם מגלים את פרצופו האמיתי של לוגן...

Dafi the Mighty

New member
מסכימה לגמרי ../images/Emo45.gif

מאז ומתמיד לא סבלתי את לוגן. בעונה הראשונה חשבתי שפשוט לא מתאים אף בחור למקס... עד שהגיע לעונה השנייה אלק
אני פשוט לא סובלת את לוגן, הוא כזה צדיק...
מסכימה עם כל ההודעה שלך. אה, ואני לא שמתי לב לזה שלאלק היא סיפרה על בן וללוגן לא! מעניין...

ברודי

New member
ואוו../images/Emo12.gif

מה כולם נהיו אנטי לוגן לאחרונה? טוב אז ככה-
את רוצה להגיד לי שמקס עוברת את כל זה רק כי לוגן גורם לה לרגיש נורמלית? לוגן? עם כל המשימות הצבאיות וסיכוני החיים? אם היא באמת היתה אוהבת אותו רק כי הוא היה נותן לה תחושה של חיים נורמליים בשנייה שהיא היתה מגלה על הוירוס היא פשוט היתה זורקת אותו ומחפשת מישהו יציב אחר.
זה ממש לא ככה. הוא מתעצבן עליה כי היא אומרת לו שהיא תעשה משהוא והיא לא עושה. גם שני האנשים הכי מאוהבים בעולם, ברגע שאני מבקשת ממישהו משהוא, לא משנה כמה אני אוהב אותו, אם הוא לא מבצע את זה, כן זה מרגיז! במיוחד אם זה חשוב לי ואני עובדת על זה הרבה זמן ובדיוק קיבלתי טיפ מודיעיני חשוב לפני שאיזה אדם חוטף רגליים קרות ומפוצץ את כל העסקה.
שימי לב שאומנם זאק של עונה 2 חושב שהוא מאוהב בה בגלל מה שעשו לו למוח, אבל כל הפלאשבקים של הזכרונות באים לו מעונה 1!! המון פעמים רמזו לנו לאורך כל העונה ה-1 שזאק מרגיש משהוא כלפיה, אם היא היתה רק "אחותו" בשבילו הכותבים לא היו מעלים בדעתם אפילו לעשות אותו מאוהב בה!! כמו שהכותבים בחיים לא יעשו את סקאצ'י ואת מקס מאוהבים, זה פשוט לא זה. אז הם עשו את זאק מאוהב בה, כי זה כן זה. וזה נרמז המון. בגלל זה זאק לא סבל את לוגן (ועזבי את זה שזאק לא אהב אף אחד, לדעתו הם כולם היו צריכים לברוח משמה) גם כשמקס ולוגן סוף סוף מתנשקים וזאק בדיוק נכנס. זה בכוונה כי הוא כן היה מאוהב בה, או לפחות התחיל.. ואלק לא שונא את לוגן הוא סתם משתעשע עובדה שמיה גרמה להם להגיד מה הם באמת חושבים אחד על השני ואלק אמר שהוא מחבב את לוגן, הוא פשוט משחק אותה "גבר" ולא רוצה להגיד מה הוא מרגיש. הרי גם למקס הוא עשה את זה עד לשלב מאוחר בעונה השנייה. הוא סתם מסתלבט עליהם בגלל הוירוס וחייבים להודות שיש על מה להסתלבט. הוירוס הזה דפוווק!!
מקס לא סיפרה ללוגן על בן כי זה פשוט לא יצא. "זמן מסך" יש דברים שאין להם זמן בשבילם במיוחד כמו לספר ללוגן על בן כי זה לא מקדם את העלילה כמו שלספר לאלק על התאום שלו מקדם אותה. אל תשכחי שמקס סיפרה ללוגן פוול על מה שקרה במנטיקור ויחסית לעובדה שלוגן הוא בנאדם רגיל שלא מבין מה עבר עליה, זה נחשב להמון. לספר לאלק שהיה שמה זה לא כמו לספר לאדם רגיל. (גם לסינדי היא לא סיפרה.)
זה לא האגו של לוגן זה פשוט שכולם טרנסג'נים חזקים ורק לוגן הוא.. כמו שאמרת נכה ולא חזק. אז כן הוא צריך לנפנף בזה שהוא הציל את אלק כדי להרגיש מועיל ולא מיותר. אני חושבת שזאת התכונה הכי טבעית שיש לבנאדם כשהוא מרגיש מיותר. (ואין צורך לציין כמה פעמים לוגן הציל את מקס עם הליקופטרים, ושיטוט בלווין ומסמכים לקנדה)
זה לא מדויק מה שאת אומרת כי לוגן נתן לה המון מידע. לפחות בהתחלה כשלא היה לה אפילו קצה חוט מאיפה להתחיל לוגן כל הזמן חיפש לה מידע.!! הוא מצא לה את הזאתי שאספה אותה באוטו אחרי הבריחה!! זהו:)

karms20

New member
אנחנו?? אנטי לוגן??../images/Emo12.gif ננאאאאאאאא

ברור שלוגן הוא לא בן האנוש הכי נורמלי בעולם אבל קודם כל הוא עדיף מכלום ושנית היתרון הוא שהוא ידע לבד מה היא, מקס לא הייתה מנדבת את זה ולכן יקשה עליה למצוא בן אנוש נורמלי לגמרי, כי בן אנוש נורמלי לגמרי לא יחפש מידע על X5 וכאלה. וכן, לוגן עם הדירה הנורמלית והאוכל הנורמלי והגינונים וכל אלה מסמן איזה שהיא נורמליזציה וחיים אחרים. מקס לא תזרוק בחור בגלל הקושי, כמו שהתסריטאים אמרו שלא מתאים שהיא לא תהיה עם לוגן בגלל שהוא נכה. אם היא הייתה זורקת אותו בגלל הוירוס זה פשוט לא היה מתאים לדמות. ואני לא חושבת שהבחירה בלוגן כנורמליזציה נובעת דווקא במודע, זה מתקשר גם קצת לתת מודע וכו' וכו'.
בקשר לסיפור עם בן אני בטוחה שהיו מראים אם היא הייתה מספרת ללוגן! גם כדי להראות את התגובה של לוגן לכל העניין ובמיוחד בגלל האפקט שהיה למעשה על מקס. בן זה איזה משהו שמרחף מעל מקס כל הזמן ואני לא חושבת שהיו מוותרים להראות איך היא מספרת ללוגן כי גם איך שהוא יגיב ובכלל כל הדבר הזה ישפיע עליה.
בקשר לזאק - בעונה הראשונה אני לא חושבת שהיה משהו מיוחד שגרם לחשוב שהוא מתייחס אליה יותר מאחות, זה שהוא עצר אותם מתנשקים זה פשוט תרגיל רגיל בטלוויזיה כדי שהם כמעט יעשו משהו אבל לא, הם פשוט השתמשו בזאק כדי לעצור את ההתקדמות של מקס ולוגן, לא כדי לתת פה משהו בלתי מודע על יחסי זאק/מקס. ומנטיקור לקחו זיכרונות מסויימים וגרמו לזאק לפרש אותם אחרת, זה שזאק ראה במהלך הפרק פלאשבקים מעברו זה לא אומר שהוא זכר מה ההקשר שלהם והתוכן הריגשי הקודם שלהם. וכמו שאמרתי זאק של העונה השנייה זה לא זאק של העונה הראשונה ובטח לא זאק האמיתי זה מה שמנטיקור יצרו!!!! העובדה שבעונה הראשונה הוא לא חשב שלוגן בוגד, הוא לא אהב אותו אבל לא ראה בו בוגד, ובעונה השנייה, שוב בגלל הפלאשבקים, ומה שמנטיקור עשו הוא כן חשב שלוגן בוגד. ועל אותו משקל ההתאהבות שלו במקס. ולא אמרתי שאלק שונא את לוגן הוא מעריך אותו (כמו שאמרת) רק אמרתי שאני חושבת שהוא חושב שהם לא מתאימים. ואני לא זוכרת שאלק אמר למקס שהוא אוהב אותה...
אבל זה בדיוק מה שאמרת לוגן הציל את מקס וגם אלק הרבה פעמים לא בכוח פיזי אלא עם מסמכים ודרכונים וכאלה, והוא לא מיותר. אבל כמו שאמרת שהוא תמיד ירגיש נחות ליד כל גבר X5 שיסתובב באזור ותמיד יהיה גבר X5 באזור של מקס. ולא כל בני האדם מרגישים נחותים וחייבים להראות שהם מצליחים לעומת אחרים. אם יש לי חברה חכמה רצח והיא כל החיים מוציאה ציונים גבוהים ופעם אחת הוצאתי ציון יותר גבוה ממנה אני לא אנופף את זה. הרבה בני אדם מקבלים את זה שיש דברים מחוץ לשליטתם ושאין להם את כל היכולות! וגם אל תשכחי שזה לא בדיוק שלוגן הציל את אלק, או יותר נכון זה לא היה החוזק של לוגן מול החוזק של אלק שהביא את היתרון פה. אלק היה פצוע ובגלל זה הוא לא הצליח במיוחד אזכשחושבים על זה - עדיין לוגן היה נחות מאלק. זה לא שהוא היה מול אלק שניהם בריאים והכל ואז אלק לא הצליח להביס את הבחורה... וזהו כתבתי ה-מ-ו-ן!!! אבל חשוב לי לציין שאף פעם לא חשבתי על דארק בלי לוגן, ואני לאו דווקא רואה את מקס ואלק ביחד! וזהו!

מקס עם לוגן בגלל עצמה

כל השנים היא הדחיקה את מה שהיא: חיילת מהונדסת גנטית. זה בא לידי ביטוי במיוחד בעונה השנייה, בניגודים בינה לבין שאר הטרנסג'נים שמסביבה. אני חושב שמקס עם לוגן כי היא רוצה להרגיש נורמלית. היא מדחיקה ומתכחשת למה שהיא, ולהיות עם לוגן זה מתאים לדמות שהיא רוצה להיות. אני בטוח שברגע שהיא תבין שהיא לא יכולה לברוח ממה שהיא, היא לא תהיה עם לוגן בצורה רומנטית ותוותר על האשליה שהוא מייצג עבורה... אגב, מלאך שחור האידיאלית בשבילי היא עונה ראשונה עם אלק: כך שלוגן שולח אותם למשימות ואין אף אחד חוץ ממנטיקור שרודף אחריהם... לכן אני אוהב את הסיפור שמספר בדיוק את זה. הוא משכתב את הסדרה רק שמקס ואלק ביחד לפני העונה הראשונה (ונכון שלוגן די מגעיל שמה, אבל האפיון הזה שלו לא נדיר במיוחד במחוזות הפאנפיקים).... [עוד פרטים על הסיפור, בשרשור פאנפיקים מס' 2]

ברודי

New member
מ'פתום. אולי נחליף את השם של הפורום

מ- דארק אנג'ל ל- we all love logen!! כי כולנו אוהבים אותו.
סינדי. אמרתי ולא אוסיף. סתם אני אוסיף
נכון שלסינדי היא היתה צריכה להגיד מה היא כי ובכן.. סינדי ראתה את זה בעצמה. אבל סינדי היא דוגמא חיה לכך שגם אנשים נורמליים שלא יודעים מה היא, יכולים לקבל אותה אחרי שהם מגלים את זה. וכל בחור אחר שמקס היתה יוצאת איתו הרבה היה יכול כמו סינדי לקבל אותה. גם למקס יש "אוכל" ו-"דירה" נורמליים לכל הדעות (יחסית לעובדה שהם חיים אחרי הפולס) ואני עדיין לא חושבת שהנורמליות כביכול של לוגן היה מה שמשך אותה אליו כי לוגן הוא לא בחור רגיל! במיוחד הצד ה- "אייז' אונלי" שלו. ואני לא אמרתי שהיא תזרוק אותו בגלל הוירוס. מה לעזאזל אמרתי? *חוזרת אחורה* אהה אמרתי שאם לוגן היה מסמל מבחינתה את הנורמליות ברגע שהיה את הוירוס היא היתה מוצאת לה "נורמלי" אחר. אבל בגלל שהיא לא כזאת ובגלל שהיא באמת אוהבת אותו, היא לא תעשה את זה. כמו שאת אמרת...
אני כן חושבת שהיא לא סיפרה ללוגן על מה שהיא עשתה לבן בגלל שלא היה מספיק זמן בפרק. היא סיפרה לו דברים רגישים יותר כמו ה- HEAT שלה וזה הוכיח שהיא לא מפחדת לספר לו דברים כאלה, פשוט לא היה זמן.
אני הבדלתי בין זאק של עונה 1 לבין זאק של עונה 2 במיוחד בשבילך כי אני יודעת שזה מעצבן אותך וזה שבעונה 2 הוא חשב שהוא מאוהב בה בגלל מה שמנטיקור עשו לו, לא סותר את מה שאמרתי.! אמרתי שזאק הרגיש משהו כלפיה בעונה 1 עובדה שבעונה 2 החליטו לשחק עם זה. כי כבר בעונה 1 היו רמזים לזה ותחושות כאילו הוא מרגיש משהו כלפיה! תמיד הוא התיחס אליה שונה משכולם והוא הסתכל עליה שונה במיוחד בצריף ההוא כשמקס וזאק ירדו למחתרת והם היו ליד האח וכאלה.. כבר אז היה תחושה שמשהוא עומד לקרות. אהה ולא התכוונתי שאלק אמר שהוא אוהב את מקס התכוונתי לפרק hello, goodbye שהם כאילו מיישרים בינהם את ההדורים ומתחילים להתייחס אחד לשני בחביבות יותר. ואיך את יודעת שאלק חושב שמקס ולוגן לא מתאימים? הוא פשוט מסתלבט עליהם שהם מדברים ולא עושים כלום וגם מפריע לו כמו שהפריע לזאק שמקס מתחייבת לבחור שהוא לא אחד "מהם". ושהמקום שלה הוא לא איתו (כמו שאלק ניפנף את אשה).אבל מקס מוכנה להילחם על מי שהיא אוהבת, לא כמוהם. וזה מוצג לנו בפרק האחרון, שהם טעו, ועכשיו מקס ולוגן הם ההתחלה של תהליך השלום בין הטרנסג'נים לבני האדם כמו שמוצג בפרק האחרון.
יש לי בעיה עם הדוגמא שלך. תמיד כשאני מקבלת ציון גבוה אני רצה לחכמה של הכיתה ואם אני מקבלת ציון יותר גבוה ממנה (אחת ל-5 שנים) אני מתחילה לשיר- "
קיבלתי ציון יותר גבוה מ-___...וקיבלתי ציון יותר גבוה מ-___..." ברור שאני עושה את זה בצחוק.. (ואם היא היתה נעלבת הייתי מפסיקה
) אבל עדיין, זה לא קשור לרגשי נחיתות או משהו. זה סתם כי-קיבלתי-יותר-ממנה. ואני חושבת שאם לוגן הציל את אלק בתחום שהוא לא שלו (כי הוא בדר"כ מתעסק עם מסמכים ומחשבים) אז סבבה מבחינתו לנפנף בזה. פעם אחת גם לו מגיע!! גו לוגן

תגובות

סינדי (ואפילו סקטצ'י) - להם לא הייתה בעייה כל כך לקבל את מקס כטרנסג'נית, כי הם הכירו אותה במשך חמש שנים לפחות (מאז שהיא הגיעה לסיאטל), הם היו צריכים להבחין דברים מוזרים בה, ואיך שהיא הצילה את סקטצ'י לפחות פעמים מהצרות שהוא נקלע להם... לוגן מייצג נורמליות עבור מקס - מצטער, אבל, "עיניים בלבד" או לא, לוגן מייצג עבור מקס את הנורמליות שהיא רוצה להיות. יכול להיות שהיא אוהבת את לוגן בצורה כלשהי או אחרת, אבל היא לא מאוהבת בו. היא נשארת איתו כי היא מרגישה מחוייבת. אני חושב שבאיזשהו מקום לוגן מנצל אותה, ומקס צריכה לפתוח את העיניים, להבין שהיא לא יכולה לברוח מעצמה וממה שהיא, ואז היא כבר לא תהיה עם לוגן. לוגן יודע על בן? אני לא חושב כך. זה שמקס סיפרה לו על הHEAT שלה, לא אומר שהיא סיפרה לו על סודות כמוסים יותר. היא סיפרה לו על HEAT כי היא הייתה חייבת. זה לא סוד כמוס, הוא יכול לראות את זה בהתנהגות השונה שלה. רואים שהיא סיפרה בפעם הראשונה על בן לאלק דווקא. ראו שהייתה לה ההקלה שהיא חולקת את הסוד שלה עכשיו עם מישהו שיכול להבין אותה. אחרי השיחה הזו היא ולוגן לא היו בדיוק ביחסים טובים. אני לא רואה את מקס מספרת ללוגן עליו במצב הזה. זק ואלק על מקס - זק הוא אחיה הגדול של מקס והוא אוהב אותה אהבה של אח לאחותו. הוא דואג לה. אלק לעומת זאת, כן אוהב את מקס ולא בצורה שהאחים שלה אוהבים אותה, וזה כל כל ברור בהתנהגות שלו. אם הוא לא היה מאוהב בה, הוא מזמן היה עוזב את סיאטל עם היחס של מקס אליו. ואגב, על פי כמה שאני זוכר, אלק *כן* אמר למקס שהוא חושב שהיא ולוגן לא מתאימים אחד לשני. על זה שלוגן לועג על אלק בפרק האחרון זה רק מראה על האופי הלא בדיוק נחמד של לוגן... הבן אדם היה פצוע וכמעט מת, זה לא מבחן שאפר להשוויץ שקיבלת יותר ממנו...

ברודי

New member
תגובות לתגובות..../images/Emo8.gif

-מסכימה איתך...(?!) נו מה אמרת אותו דבר כמוני.!! לא היה להם בעיה לקבל אותה כי הם הכירו אותה, יפה. שתכיר מישהו אחר וגם הוא יקבל אותה בסופו של דבר. (לא שאני אומרת שאני רוצה שהיא תכיר מישהו אחר, אני אומרת שהיא יכולה מבחינה עקרונית) -אני לא מאמינה שזה כל מה שהיחסים בין לוגן למקס מייצגים בעינייך. ניצול? יש לי הרצאה של חצי שעה על איך כל קשר בין אנשים הוא למעשה בבסיסו ניצול אבל מאחר והם אוהבים אחד את השני הניצול הוא זניח כי הם רוצים לעזור ולתמוך וכאלה, ולכן אני לא חושבת שלוגן מנצל אותה. ולפי הגישה שלך גם היא מנצלת אותו כדי להרגיש נורמלית. אבל אני לא מסכימה שהיא איתו כי הוא "נורמלי" היה לה את רייפר הזה והוא יותר נורמלי מלוגן והיא לא הלכה אליו כי היא אוהבת את לוגן וזהו. אם אתה לא מאמין שהם מאוהבים זה כבר בעיה במשחק של השחקנים. -אני לא אמרתי שמקס סיפרה ללוגן אבל אני כן טוענת שהיא היתה מספרת אם זה היה מעניין מישהוא!!! אולי לא באותו פרק שהיא סיפרה לאלק כי לוגן תפס אותם וחשב שהם היו ביחד. אבל בהחלט היתה מספרת לו, כי ה-HEAT זה דבר אישי בטרוף והיא יכלה למרוח את לוגן ולהגיד שהיא לא באה לדייט כי היא נפלה באמבטיה והחליקה על שמפו אבל היא בחרה לספר לו מה קרה! ולכן גם עם בן היא היתה מספרת לו. אבל זה פשוט לא מעניין איך לוגן יגיב!!! זה לא חשוב, זה לא מקדם עלילה, זה לא מגלה לנו כלום. אם כבר זה היה יכול לקדם את הסיפור לוגן-מקס אבל גם ככה ה"קטע" בינהם התחרבש עם הוירוס. אז בשביל מה לשדר כזה דבר?? -זה כבר צורת הסתכלות שונה. אני כשראיתי עונה 1 זה היה לי ברור שזאק מאוהב בה בצורה מטורפת! ואלק.. אלק לא מאוהב בה. הם חמודים ביחד ויש בינהם כימיה מעולה אבל, הוא לא נראה מאוהב. למה שאלק יעזוב את סיאטל? טוב לו, הוא מרוויח כסף, גונב, יש לו דירה טלויזיה..למה שהוא יעזוב? -נסכם על פליטת פה בסדר? יופי.
.

ברודי, התירוץ 'זמן מסך' לא קביל ../images/Emo13.gif

אנחנו מתייחסים לסדרה איך שהיא... אם לא הראו את מקס מספרת ללוגן על בן, או לפחות רמיזה לכך (מה שככל שאני יודע לא קיים) זה לא קיים. אנחנו (לפחות אני) מנסים לנתח את הדמויות איך שהם. אנו מוציאים אגו של שחקנים ופוליטיקה הפקתית מחוץ לשקלול. אגב, מתי בדיוק מקס סיפרה לו על מנטיקור? אני לא זוכר דבר כזה... (אבל עדיין יכול להיות שאני טועה, כי הזכרון שלי לא משהו עכשיו) נראה לי שהדבר היחיד שלוגן יודע על "חולשה" של מקס זה ההתקפי רעידות שלה. אני לא חושב שהוא יודע בכלל על ההתייחמות שלה...

Nitzan122

New member
הוא כן יודע

על ההתייחמות שלה היא סיפרה לו את זה ב-meow בפרק לפני אחרון של העונה הראשונה אחרי שהיא שכבה עם רייפר

למעלה