הקפצת דיון

ברודי

New member
טוב תראה זאת צורת הסתכלות..

והקטע המצחיק שכבר העירו לי על זה בפורום.. אחר. אני לא מסתכלת על הסידרה כמו שהיא מוצגת, כאילו מספרים לנו סיפור שקרה, אני מסתכלת על סידרה מהצד של הכותבים. מבחינתי אם מישהו מת זה לא בגלל שהאיש הרע עשה את זה, זה בגלל שהכותבים היו צריכים להרוג אותו כדי לקדם את העלילה. ואם ההסתכלות שלי קצת עקומה. אני מתנצלת. אני באמת חושבת שאם לתסריטאים לא היה כזה לחוץ לספר הרבה סיפורים בזמן קצר בהחלט מקס היתה מספרת ללוגן על בן. זה לא שיש מגבלה נפשית שמונעת ממנה לספר לו, זה לא שהיא לא בוטחת בו, זה מחוסר עניין לציבור. וכן היא סיפרה לו המון על מה שקרה לה במנטיקור, היא כל הזמן סיפרה..!! (כל פעם שזה קידם את העלילה או את הרומן בינהם
)

Art Freak

New member
אגב ההתקפי רעידות של מקס..

איך פתאום הם נפסקו?! הרי בעונה הראשונה היא לקחה את הכדורים וכ'ו, אז איך בעונה השניה לא הראו את זה יותר? (וגם בעונה השניה לא היה לה את ה heat)

ברודי

New member
לא היה לתסריטאים צורך בזה.

לפי דעתי לפחות. מאחר והפתרון להתקפים הוא פשוט, לוקחים כדורים. והם כבר השתמשו ברעיון של אין-לה-כדורים-מה-היא-תעשה. אז העדיפו להתעלם מזה לצרכים חשובים יותר כמו.. אהה...עלילה?! ובקשר ל-HEAT, פעמיים בעונה 1, היא ולוגן לא יכולים לגעת.. מה זה כבר שווה?! (למרות שהיה יכול להיות מצחיק אם היא היתה מתעלקת על אלק). יכול להיות שיש הסבר עלילתי/זה כתוב בספרים שיצאו אח"כ/באחד מהראיונות איזה תסריטאי הסביר למה הפסיקו עם זה. מה שרשמתי זה השערות שלי.

תכננו את זה לעונה שלישית

אחד התכנונים לעונה השלישית היה שמקס תכנס לHEAT, והיא תשכב עם אלק.... [בגדול, עונה שלישית, על פי השמועות, הייתה אמורה להיות העונה של מערכת היחסים בין מקס ואלק שמתפתחת להרבה יותר ממה שהיה עם לוגן, עד שהוא עוזב אותה והיה עובר לספין אוף משל עצמו]. אחת התאוריות בקשר לרעידות היא שבמנטיקור מצאו דרך לתקן אותם, והם עשו זאת למקס בתקופה שהיא הייתה שם. מה שמזכיר לי תאוריה לגבי ה-HEAT של מקס. אחת התאוריות אומרת שכמו שמחזור בבנות אדם רגילות מושפע ממצב נפשי ולחץ, כך גם ה-HEAT של מקס. בעונה השנייה היא הייתה כל כך לחוצה וטרודה בגלל מנטיקור, הטרנסג'נים, וויט, והרדיפות של הציבור, כך שהHEAT שלה התאחר...

123יעל

New member
איזה שטויות!!!

אני לא יודעת מאיפה אתה מביא את השמועות שלך אבל זה לא נכון!!! קרן כתבה מתי שהוא שבעונה השלישית הכותבים מתכוונים להרוג את הווירוס וזה... וחוץ מזה שהספר ובהחלט מראה את זה שמקס אוהבת את לוגן אך ורק ותור ידיד טוב וחבר נאמן לא כמו שהיא אוהבת את לוגן!!!! ואם היו עושים את מקס ואלק ביחד זה היה ממש ממש גרוע!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שהסופרת שינתה קצת ממה שהכותבים תכננו אבל אני כן חושבת שיש להם אותו בסיס ואם זה באמת היה התכנון שלהם היא הייתה עושה עם זה משהו, להפך! בספר מקס מזכירה את הHEAT שלה והיה אפילו קטע מאוד מצחיק עם לוגן בקשר לזה... בקשר להתקפים של מקס עם הכדרים אני גם לא יודעת אבל אני מצשערת שתיפלו בזה במנטקור... ותפסיקו להיות אובססיבים בקשר להערה, הקטנה והלא חשובה שלא הייתה לא שום מטרה אחרת חוץ מלהצחיק, שלוגן נתן לאלק!! די! אז הוא הציל אותו! פעם אחת!!! סו וואט!!! הוא היה פצוע, זה היה קטע קטן, והבדיחה הטעימה לדמויות כי אלק הוא מאוד גאה כזה ומצ'ואיסט... והתגובה של אלק גם הראתה את זה אז דיי!!!!!!!!!!!!!!!

karms20

New member
רק תיקון קטן....

נכון שהווירוס היה מתרפא בעונה השלישית אבל הם לא אמרו כלום על היחסים של מקס ולוגן. עכשיו בקשר לסיפור של אלק /מקס / spinoff וכו': ממה שאני הבנתי (בקריאה בכל מיני פורומים שונים ולא!!! רק של ג'נסן אלא גם מזה של וות'רלי ואלבה) היו שני מחנות בסידרה. האחד - התסריטאים ורשת פוקס שרצו לחבר בין מקס ואלק. הם תיכננו באמת לרפא את הוירוס ואז איכשהוא (כנראה בגלל שעניין עם סת' או משהו אחר) שמקס ולוגן ייפרדו אבל עדיין יעבדו ביחד. מקס ואלק מתקרבים ואז מקס נכנסת ל-HEAT והיא ואלק שוכבים (אין לשניהם שליטה על זה ההורמונים שהיא מפרישה בזמן שהיא ב-HEAT משפיעים גם על ה-X5 הגברים) ובגלל זה אלק עוזב עם ג'ושוע. ובעצם כאן היה מתחיל ה- SPINOFF של אלק וג'ושוע. המחנה השני היה - אלבה, וות'רלי והבנתי שגם קמרון. כמובן שאלבה וות'רלי לא היו מוכנים בכלל לשמוע על האפשרות של אלק/מקס מהסיבות הברורות. וקמרון אני לא יודעת בדיוק מה הייתה מעורבותו בעניין. אבל בל נשכח שהוא צילם את הפרק האחרון של העונה ובה הוא עשה את הדברים כפי שהוא רוצה (למרות שלא נראה לי שהוא כתב את התסריט - אבל עדיין). ובסופו של דבר מקס ולוגן אכן מחזיקים ידיים. באשר למה היה קורה בעונה השלישית - זה כבר היה תלוי מי היה מנצח בקרב. וזה לא קשור לאוהבי/שונאי לוגן בהמון פורומים של וות'רלי דיברו על זה שהרשת הביאה את ג'נסן ורצתה לחבר את אלק ומקס כדי למשוך קהל צעיר יותר ושהיה על זה קרב. ובקשר לספר - קודם כל זה סופר לא סופרת. ודבר שני אני יודעת שהוא אכן קיבל כיוון כללי מקמרון ועפ"י זה בנה את הספר. הספרים האלה בכלל היו אמורים להיות מעין ספרי ביניים בין העונות וכשהוא כבר התחיל לכתוב אותם פתאום התברר לו שהוא צריך לסגור קצוות והכול. הבנתי שהכיוון הכללי שהוא קיבל היה יותר לעניין עלילת הטרנג'נים והייעוד של מקס וכד', ולאו דווקא על יחסיה עם לוגן. אבל גם אם התיכנון של התסריטאים היה לחבר בין מקס ואלק הסופר לא היה כותב את זה פשוט מאוד - כי הוא לא דיבר איתם בכלל כשהוא כתב את הספרים!! ככה שמה שאת אומרת: שיש להם אותו בסיס ואם זה באמת היה התכנון שלהם היא הייתה עושה עם זה - זה לא נכון.

123יעל

New member
טוב אבל כמו שזקן השבט אמר קודם

הספרים מהווים בסיס עלילתי נכון בהיותם רישמיים!! ולכם זה מה שקרה!! ואין כזה דבר מקס+אלק!! סוף דיון!! השרשור הזה ממש ממש מעצבן אותי!! תקראו את הספרים ואז תדברו... אוף!

karms20

New member
הדיון בכלל לא התחיל על מקס + אלק

אלא דווקא על לוגן. ואני דווקא כן!!!! מכירה את הספרים. ואף אחד לא מפקפק במה שקורה בספרים!!! אבל הספרים הם לא עונה 3. וכמו שאמרתי אין לדעת מה היה קורה בעונה 3. אולי היו מקס/אלק אולי מקס/לוגן ואולי מקס/ו... אין לי מושג!!. והספרים לא שוללים את הדיון של מה היה קורה אילו הייתה עונה 3. כי ספר אחד כידוע לך בעצם מסיים את מה שהתחיל בפרק האחרון וזה היה אולי כמו 2-3 פרקים בסידרה והספר השני שהיה אולי כמו עוד פרק- שניים. ואז את נשארת עם עוד לפחות 16-17 פרקים בעונה השלישית שצריך לפתח עלילה וסיפורים. ועל הפרקים האלה בעצם מדובר. הבנת????????? נרגעת????????????????? תנשמי עמוק
אוהבים אותך יעלי
.

123יעל

New member
נשמתי עמוק ו.....

לא נרגעתי!! גם אני אוהבת אותך אבל עשו רק שני ספרים כדי לקדם את העלילה וזה התנהל גם בצורה אחרת לגמרי מאיך שפרקים הולכים בסידרה הזאת,אי אפשר להשוות לפרקים כי בפרקים היו פשוט פורסים את העלילה הרכזית על הכת וויט ליותר פרקים ולא מחברי הכול ביחד ועדיין לא היו משנים את קו העלילה עד כדי כך... טוב לא חשוב, בגלל אהבתי אליך אני אפסיק את הוויכוח המטופש הזה!(כאילו באמת) ואצהיר: בשבילי עונה 3 היא הספרים בהיותר רישמיים! למרות שיש לי מחלוקות עם כמה דברים אבל זה בהחלט סיפק אותי! אני מעולם לא קראתי פאנפיק ואין לי שום כוונה להוליך את המחשבות שלי שולל על ידי סיפורים שאיזה ילדים מפגרים כתבו (טוב אולי לא רק ילדים כתבו אין לי מושג וזה גם לא הנקודה) זה נראה לי סתם מבלבל את כל קו העלילה!! ד"א זה שאת יודעת על הספרים אני יודעת התכוונתי שצריך לקרוא אותם כדי להבין!! זה יותר מחבר אותך לדמויות והכול, לאיך שכולם משתנים שם ולמה שמקס מרגישה, כי הסופר כותב מנוקדת זווית שהוא מתאר ממש את המחשבות של מקס ואפשר להבין אותה הרבה יותר ממה שבסידרה, המחשבות שלה הרבה יותר מפורטות מפעם ב על ראש מגדל הסיכה (כבר שכחתי איך קוראים לזה...) עכשיו נרגעתי!
נ.ב ברודי, למה את לא עוזרת לי??? הצלת כבוד לוגן כבר לא חשובה לך???

ברודי

New member
לברודי יש מגן../images/Emo3.gif

ומסיבת סיום על הראש. אבל היא תמיד קוראת כאן. סתם- לפי דעתי הספרים הם לא פרק ראשון ושני בעונה 3 והשאר עדיין לא ידוע. הספרים (שאותם אגב, לא קראתי) מייצגים סיפור. ז"א מאחר ואי אפשר לכתוב 21 ספרים, ספר לכל פרק, הספר נכתב בצורה כזאת שיספר את כ-ל הסיפור. כאילו אם היו הופכים את הספר לסידרה הם היו פורשים נניח פרק מכל ספר לפרק בסידרה. כדי שכל פרק נקבל קצת התקדמות ולא הכול בבת אחת. ולכן אי אפשר לומר שספר זה פרק בסידרה. זייהו
עכשיו בקשר למה שאמור היה לקרות בעונה 3. מאחר והעונה מעולם לא התקיימה סביר להניח שגם אם היו כמה מחנות וגם אם תכננו נניח שמקס תשכב עם..ג'ושוע! מאחר וזה לא קרה והעונה לא קיימת אין טעם לריב על זה כי כל הידע שלכם על מה שקרה ב"מאחורי הקלעים" עם הכותבים וג'סיקה ומייקל (שלפי דעתי לא התערבו בשיט במהלך העלילה!) זה השערות ושמועות ומדיבורים של מעריצים ממורמרים שמוציאים תסכול בפורומים. שככה... יכול להיות שיש אמת בדברים האלה אבל אין לדעת בסופו של דבר לאן הסידרה היתה הולכת!! וגם אם מקס היתה שוכבת עם אלק בעונה 3, אולי בעונה 4 היא היתה חוזרת ללוגן!!! יש אין סוף לניחושים, ואם אתם רוצים לפתוח שרשור ניחושים מה היה קורה בעונה שלישית, בכייף. אבל אל תתווכחו על זה כי אין טעם.

123יעל

New member
LOVE U BRODY!!!

אין לי מושג איך כותבים את השם שלך באנגלית.......

123יעל

New member
מה זאת אומרת???????????????????????

טוב אני מתנצלת מראש, עוד לא קראתי את כל מה שכתבתם כבר אז אם אני חוזרת על דברים אני מצטערת.... אני פשוט נזעמת!!! מה זאת אורמת הוא לא טוב??? דבר ראשון לפני שאתה מעלה טיעון מהספרים אולי כדאי שתקרא אותם קודם... או שתתן את הפרטים המלאים!!
לספר: בAFTER THE DARK הוא אכן מספר למקס את האמת על סת' לפני שהם ממשים את אהבתם, והיא באמת כועסת עליו מאוד בהתלחה וכל הספר הזה רואים כמה האהבה שלהם חזקה! ובסוף היא מבינה (נו ברור) כי היא הייתה עושה בדיוק אותו דבר!! סוף ספוילר! דבר שני, אף אחד לא מושלם!! וזה שהתגובה הראשונית שלו הייתה להציל את מק אהובתו בעצמו ולא לקרוא לאלק לא אומרת שהוא לא אוהב אותה ובטח שלא אומרת שהוא לא טוב!!! בקשר להתחלה של הסידרה שהוא גייס את מקס ל"אייס אונלי", בגלל שהוא כל כך טוב וןיש לא מטרות, להציל את העולם וכאלה, הוא גייס את מקס בתור טרנסגנית כמו שהוא גייס גם את סת' לפניה כאמצעי בלבד להשגת ה"מטרות הנעלות שלו" עם הזמן השתלשלו האירועים ולא הוא היה זה שמצא את האחים שלה אבל הוא בהחלט עזר בדברים אחרים (כמו בפרק THE KIDS R ALL RIGHT שהוא הזהיר את כולם... וזה לא אשמתו שהוא לא הספיק לעזור לה... והוא מצא את הזאת שהצילה אותה בלילה של הבריחה..... עוד, עם הזמן הוא גם כמובן התאהב במקס וראו הרבה פעמים כמה שהוא שומר עליה במשימות והוא יודע את היכולות שלה ולא לשלוח אותה למשימות מסוכנות מדיי... ואם כן אז יש לה שיכול דעת משל עצמה והיא יודעת גם מתי לא להרג ומה חשוב לה מספיק כדי לסכן את עצמה וגם זה ידוע כמה היא עקשנית וכשהיא רוצה משהו אי אפשר להניע אותה ממנו!! כמו גם עם סת' גם לסת' היה שיכול דעת משל עצמו הוא לא היה חייב לצאת למשימה הזו אם הוא לא רצה!!! אז אל תעזו להאשים את לוגן בכאלה דברים!!! האהבה שלו למקס גדולה וחזקה!! ורואים את זה!!!!!!! וברור שהוא טוב אחרת למה לו בכלל להסתכן בלהיות "אייס אונלי" בכלל!!!

הבעיה בחלום ב"וישו הביא תבשיל..."

אני רואה את הבעיה בחלום שהיה בסוף הפרק "וישו הביא תבשיל קדרה..." שסגר את העונה הראשונה של הסדרה.
<i>​
להזכירכם, בפרק האחרון מקס נורית על ידי הכפילה שלה. אנחנו רואים שמקס מתחמקת מהכדורף ובסוף כולם מתכנסים בבר אחרי סיום המשימה בהצלחה. אחר כך רואים את מקס ולוגן ביחד, כאשר הם.. המ... מממשים את אהבתם? אחר כך, אנחנו רואים את מקס מדממת ועורב, ומבינים שכל זה היה בעצם חיזיון או חלום ובעצם מקס נורתה בלב ומתה.
</i>​
אני רואה את הבעיה בכך שהם שוכחים שזה היה חלום. מקס ולוגן במציאות לעולם לא שכבו אחד עם השני! מערכת היחסים שלהם הייתה מקבילה לזוג חברים בכיתה ז', אך בכל זאת הם התנהגו כאילו הם שכבו... (טוב, איבדתי את חוט המחשבה שלי בנושא הזה... אולי אני אזכר בהמשך...) נושא אחר לגמרי, זה שמקס הרגה את בן זה הרבה יותר אישי מה-HEAT שלה!! תשוו את זה למחזור, למשל. לכל הנשים יש את זה, אך לא כל הנשים נאלצות להרוג את אח שלהן! אני חושב שזה היה מאוד חשוב אם היא כן הייתה מספרת ללוגן. בפרק "פולו לוקו", להזכירכם, לוגן קיבל תמונות מליידקר (שהוא נפטר מהן אחר כך) שהראו לו שמקס היא בעצם מכונת הריגה ולא השכנה ממול. אם הוא היה יודע שהיא הרגה את אח שלה, זה היה יכול לשנות את כל מהות היחסים שלהם, כי לוגן היה מבין כי באמת מקס היא לא איזה חתול שאפשר לביית והיא לא נורמלית, לא משנה עד כמה הוא ררוצה שהיא תהייה ועד כמה היא רוצה להתאים לאיך שהוא רואה אותה. נושא אחרון: אַשָה. למה אתם חושבים שהביאו אותה בדיוק לסיפור? כדי שהיא תהווה תחליף למקס עבור לוגן...
<font size="3" color="blue">​
אני רק רוצה לסיים ולומר כי אף אחד מדברי לא נועד לתקיפה אישית של מישהו מחברי הפורום. חלק מדברי יכולים להתפרש בפרובוקציה מעט, אך זה רק למטרות הדיון ותו לא. אין להעלב מהנאמר בהודעות שלי כי לא זאת הייתה הכוונה. אם מישהו נעלב, אני מתנצל.
</font>​

Art Freak

New member
אשה כתחליף למקס?!

ממש לא.., אשה היא יותר כמו הממורמרת שמאוהבת בלוגן מהצד, היא לא כזאת דמות חשובה שהיא תוכל להיות תחליף למקס. חוץ מזה, לוגן לא בדיוק שם על אשה..חחחח

123יעל

New member
טוב אז ככה...

בקשר לאשה, לדעתי היא הובאה לסיפור כדי לתת איזה שהוא גורם מתח נוסף לעלילת מקס+לוגן והראות שלמרות שלוגן יכול להיות עם משהיא אחרת שגם אוהבת אותו הוא בוחר להשאר עם מקס ולהמשיך לנסות להלחם בוירוס! אותו דבר גם עם רייפל, זה היה כזה פרק (RADAR LOVE) שלכל אחד מהם היה בן זוג אחר אבל בסוף זה לא שינה כלום! כי הם אוהבים אחד את השני!!!!! בקשר לקטע עם החלום ספרק האחרון של העונה הראשונה, זה גם הפרק האהוב עליי, אני ממש אהבתי את הקטע הזה! זה ברור שהם לא שכבו! והם גם התנהג ככה! בפרק BAROWED TIME כל הזמן מזכירים את זה שהם לא שכבו אף פעם ואלק צוחק עליהם וזה... טוב וכדי לסגור את הקטע עם האם היא סיפרה ללוגן ומה זה משנה בכלל? היא לא סיפרה לו, בסוף פולו לוקו היא כזה ישבה אצל לוגן בבית עצובה מהורהרת ובוכיה על מה שעבר עליה ובפרוש אמרה ללוגן תודה על זה שהוא מבין שהיא צריכה להתנתק ולא לספר לו מה עובר עליה, ותודה שהוא לא שאל אותה שאלות וזה.... אז זה לא רק מחוסר זמן מסך, זה פשוט, שאם כל הכבוד שלי ליחסים הגלויים ומקסימים של לוגן ומקס (ויש כבוד) אני לא חושבת שהוא היה מבין, ככה זה, בשביל זה הביאו את אלק, שיהיה למקס חבר טוב שהיא יכולה לסמוך עליו ושיבינו אחד את השני כי מה לעשות יש להם הרבה במשותף! אבל זה לא נוגד את המערכת יחסים של לוגן ומקס, זה לא רע שהיא לא מסוגלת לספר לו כזה דבר, ככה זה! גם לאלק יש תפקיד, כי הבנו שהוא לא אוהב אותה והיא לא אותו אז הם פשוט חברים טובים נקודה!!! אני ממש מצטערת שאני מתעצבנץ תמיד בתגובות הארוכות שלי! זה פשוט מעצבן אותי שמדרים כל כך הרבה על אותו נושא! ועל דברים שאני לא מסכימה איתם! אני שונאת להתפלסף יותר מדיי... יש גבול!! זהו נרגעתי! אוהבת את כולכם!

אלק לא אוהב את מקס ?!

ברור שהוא אוהב אותה!! אם הוא לא היה אוהב אותה הוא לא היה נשאר וסובל את ההתנהגות הרעה שלה כלפיו... אולי הוא לא אמור מפורשות שהוא אוהב אותה, אך זה ברור בהתנהגות שלו (אחרי הכל, אם זה לא היה ככה, לא היו המון אנשים שחושבים שהם צריכים להיות זוג, נכון?) ויעל, גם אנחנו אוהבים אותך, נכון חבר'ה?

למעלה