All Time Low to Israe

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נכון ../images/Emo4.gif

זה באמת מעליב נורא, במיוחד בגלל הסיבה שהם אפילו לא יודעים כמה מעריצים יש להם פה, וכמה הם עושים כדי שהם יבואו. ואנחנו עוד יושבות כל הזמן ומחפשות דרכים להביא אותם להופעה בארץ - והם אפילו לא מתלהבים מזה שיש להם כאן מעריצים
אבל לדעתי, למרות התגובה המגעילה של זאק - שאני באמת לא יודעת אם זה אותו הדבר עם השלושה האחרים. אני חושבת שצריך לעשות משהו ולראות להם שאנחנו לא כמו שהם חושבים שהם, שבאמת יש להם כאן מעריצים שאוהבים אותם. ואולי זה ישתנה ? בלע, בא לי להרביץ עכשיו לזאק !

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif תכל'ס.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אוף אוף אוף באמת שהתאכזבתי מהם..

Adi641

New member
יודעת מה? זה באמת מעצבן!

זה כ"כ כ"כ מעצבן! זה פשוט כאילו אין הערכה לכל מה שאנחנו עושות כדי להביא אותם! אני ממש מקווה שזאת לא ההרגשה של ארבעתם אלינו, אבל אני בכנות נפגעתי מאיך שהוא ענה על זה. אגב, מישהי יודעת מי שלחה להם את ההודעה הזאת? מי שזאת הייתה- כל הכבוד לה, וחבל שהיא קיבלה תגובה כזאת

2MayaN2

New member
באמת? ואני דווקא קראתי שהם מאוד ../images/Emo221.gif

נחמדים למעריצים.

AdiA12

New member
הם שונאים אותנו ../images/Emo7.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כשאת וכרמל רשמתם שהוא אמר mmm we'll see חשבתי שהוא אמר את זה בנימה חמודה שכזאת אבל עכשיו אני רואה בסרטון שהוא ממש די נגעל מזה.. כזה.. אהה של גועל
בא לי לבכות
אבל אני לא יודעת אם הם שונאים את ישראל או שפשוט מניחים שאין כאן מעריצים..

Adi641

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

אני גם חשבתי בהתחלה שזה היה בנימה חמודה כזאת, אבל אחרי שראיתי כמה הוא נגעל מזה, אני עדיין מרגישה ממש רע עם זה! ואני מקווה שזאת רק הגישה שלו, ולא גישה כוללת של כל הלהקה.

ספירצ

New member
..............

כל הסירטון הוא ככה.. א. זאק בנאדם אדיש.. ככה הוא.. ב. כל הסירטון הוא מדבר כאילו הוא בכלל לא מתעניין בשאלות.. זה לא רק בשאלה הזאת.. מהחמש שאלות שראיתי כל התשובות היו בנימה הזאת.. חוץ מזה, הפסד שלהם, הם לא יודעים מה הם מפסידים (;

Adi641

New member
צודקת

זה בכלל לא משנה אם זה שאלות שהוא ענה עליהן מיליון פעם, הוא חייב לגרום למעריצים שלו להרגיש שהוא שמח מכל שאלה, ושהוא רוצה לענות. איזה מין בן אדם זה עושה אותו שהוא לא מתלהב מהבעת עניין של המעריצים שלו? ובאמת הפסד שלהם, אבל זה עדיין פוגע.

StayAwake

New member
בדיוק../images/Emo9.gif

זה כאילו... לא יודעת... אנחנו לא אומרים להם הרבה על ישראל ובקושי מגיעים אליהם וכשאנחנו כן מגיעים אליהם הם עונים לנו באדישות ובצורה מגעילה... לא יודעת, אני מרגישה ממש מוזר לגבי זה

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifאף פעם לא קיבלתי כזאת תחושה ../images/Emo221.gif

מלהקה שאני אוהבת. באמת שכל הלהקות שאני אוהבת עד עכשיו הביעו עניין ותמיכה בלהגיע לפה ובגלל זה המאמצים שאני עושה להביא אותם מרגישים שווים, ואיתם,כרגע, זה פשוט לא...

StayAwake

New member
ספפי את חיה בבועה

ויש מצב מאוד גדול שהם באמת שונאי ישראל בהתחשב בעובדה שג'אק לבנוני ואפילו היה בלבנון וכל המשפחה שלו גרה שם
. יש מצב גם שזאק היה שיכור ונכון, הוא בנאדם אדיש אבל אני לוקחת את זה אישי מאוד
אני בנאדם רגיש והם לא יכולים לשנות אותי חחחחחח

Adi641

New member
אני מקווה שהם לא שונאי ישראל או משהו../images/Emo4.gif

אני פשוט ממש מבואסת מזה עכשיו

ספירצ

New member
לא נראה לי שג'ק שונא את ישראל כי..

ראיתי ראיון שלו פעם ולא יודעת הוא דיבר על דתות וזה.. לא היה שום דבר שהיה נשמע כזה XD חוץ מזה, הרוב הלבנוני ששונא את ישראל הם המוסלמים, הנוצרים לא שונאים אותנו חחחחחחחחחח ויודעות מה? שילכו גם כן הם.. נמאס לי שבגלל שאני גרה בישראל אני צריכה לחשוב על מי שונא אותנו ומי לא, איזו להקה תבוא לפה ואיזו לא.. יש להם בעיות רציניות במוח אם יש להם סתם ככה בעיות איתנו חחחח

Adi641

New member
ממה שאני יודעת לא בדיוק יודעים מה

הדת שלו כי הוא לא כ"כ מדבר בנושא... ואני בכנות מקווה שהם לא שונאים אותנו! וואי אני כ"כ מסכימה איתך! תמיד אנחנו צריכים לדאוג לגבי הדעות של אנשים עלינו, ואם להקות יבטלו הופעה שנייה לפני שהיא מתחילה... למה דווקא אנחנו? מה עשינו שזה מגיע לנו?

למעלה