All Time Low to Israe

ספירצ

New member
נראה לי שהוא נוצרי חחחח

ואמ.. באותו ראיון הוא דיבר על כנסיות וזה.. מה יש לו לדבר על כנסיות? חחחחחחח וגם בלבנון יש רוב נוצרי עד כמה שאני יודעת XD ככה שזה שהוא לבנוני לא הופך אותו למוסלמי.. יש יותר סיכוי שהוא נוצרי ממוסלמי..

Adi641

New member
אני לא אומרת בוודאות שהוא מוסלמי

ובאמת מה יש לו לדבר על כנסיות... וואי כבר התבלבלתי פה לגמרי

StayAwake

New member
זה לא קשור לנצרות

המשפחה שלו גרה בלבנון=גם אותם הפציצו במלחמת לבנון השניה בצורה נוראית... לא עשו הפרדה בין מוסלמים לבין נוצרים ואם סבא שלו גר שם והוא מכבד אותו נורא, אני בטוחה שיש לו דעה על ישראל

ספירצ

New member
לא בטוח חחחח

יש הרבה נוצרים בלבנון שתומכים בנו לידיעתך חחחחחחחחח

StayAwake

New member
כי הם מתנגדים לחיזבאללה../images/Emo6.gif

אבל אני בטוחה שהם לא תומכים בזה שנפציץ את לבנון

2MayaN2

New member
גם אני חושבת ../images/Emo221.gif

לא קשור בכלל לדת, קשור לעבודה שאנחנו ולבנון במלחמה תמידית. ויכול להיות שזה בכלל קשור לפלשתינאים ולעניין הכיבוש שזה בד"כ מה שמניע להקות מלהגיע לפה. אני בכל מקרה מקווה שזה לא זה ולא זה.

StayAwake

New member
כי יש אנשים שלא יודעים להפריד בין מוזיקה

לבין פוליטיקה וזה כל כך מאכזב. אנשים אוהבים אומן בגלל המוזיקה שלו לא בגלל הדעות שלו על מקומות ועל עניינים אבל ברגע שזה פוגע באותו בנאדם, זה פשוט מאכזב בעיקר כשזה אטל. אני באמת מקווה שהם יודעים לעשות את ההפרדה הזאת למרות שלפי הרמזים עד עכשיו, לא. זה עצוב ומאוד מאכזב. סיפרתי להורים שלי על זה והם גם היו די עצובים בשבילי... אני כבר לא יודעת מה לחשוב...

Adi641

New member
זה מזכיר את הכמה ימים לפני ההופעה של

של 30STM שפייסבוק של שאנון הוא פרסם שהם בארץ, ומלא מעריצים התחילו לכתוב לו שיזהרו שם, ושהם ממש צריכים לשמור על עצמם וכל מיני כאלה, כאילו אנחנו יורים באנשים שהולכים ברחוב או משהו. זה כ"כ הרבה דעות לא מבוססות והם לא מבינים כמה הם פוגעים בנו.

StayAwake

New member
נכון! וכשג'ארד כתב שהם בישראל ומישהו כתב לו

"פלסטין" הוא אמר לו:"ארת'" וזה היה כל כך... כל כך נחמד מצידו... זאת אומרת... לא יודעת איך להסביר את זה

AdiA12

New member
רשמו לו: Hello Palestine ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בתגובה לזה שהוא רשם Hello Israel אז הוא רשם בחזרה Hello Earth

2MayaN2

New member
נכון../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

חבל שהלהקות בכלל צריכות להתעסק בזה

2MayaN2

New member
ראית מה הלך בפייסבוק של בעמוד הרישמי ../images/Emo221.gif

של ההופעה של לינקין בארץ? באיזשהו שלב פשוט סגרו את העמוד ובזה נגמר העניין. ההבדל הוא שמייק (=לינקין פארק) פירסם בטוויטר שלו שהוא לא הולך להתעסק במלחמות פוליטיות. כ"כ מעריכה את לינקין

Adi641

New member
../images/Emo45.gifהם באמת לא צריכים להתעסק בזה

לא בשביל זה הם באים לפה.

למעלה