All Time Low to Israe

Tommy89

New member
צודקת לגמרי ../images/Emo105.gif

ואני כבר נהייתי אופטימית אחרי כל גל ההופעות בשנתיים האחרונות.. הו וול. מה אני יכולה להגיד, הפסד שלהם, והם צריכים להגיד תודה שיש להם מעריצות כמותכן.

2MayaN2

New member
אני לא מרגישה רע עם זה שאני גרה פה ../images/Emo221.gif

מרגישה רע על זה שאחרים מרגישים רע שאנחנו גרים פה
(הבנתן בכלל?
)

Adi641

New member
אני מסכימה איתך, אבל

זה הרגשה לא נעימה כזאת... אנחנו נצא מזה

purpleminnie

New member
לסיכום, פוליטיקה דפוקה

מלחמות מטומטמות, אנחנו לא צריכות להרגיש חרא על זה שאנחנו גרות פה וזאק הוא לא הבן אדם היחיד בלהקה ובטח לא הקובע

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif לגמרי../images/Emo6.gif

יפה שהצלחת להפוך חפירה שלמה למשפט

TheOneNoa

New member
זאק לא היה נחמד שם לאף אחד

זאק היה קר לכל שאלה, ככה זה זאק. אגב זה הזמן הכי ארוך שראיתי את זאק מדבר ברצף. הוא אמר את זה כאילו טוב נו פסדר נחשוב על זה, לא בצורה אדישה של לגמרי לא. אבל זה באמת מרגיז שהם מתעלמים ככה, ישראל זה חור אנחנו מודעים לזה גם בלי שנרגיש את זה ממכם.

Adi641

New member
הוא תמיד קר לכל שאלה.. זה לא יפה מצידו אבל

זה הוא, אז מה נעשה?

TheOneNoa

New member
זאק אדיש בנוגע להכול

בדיוידי ההופעה שהם צילמו הייתה ענקית אף אחד לא יכול להיות כל כך אדיש לזה, היה להם פאקינג 3 קומות זה גדול וזאק היה כזה ."אה...כן... אני לא מדבר הרבה...אבל בכל זאת...נו תודה שבאתם" הוא ממש ניסה להוריד את אלכס ממנו זה היה נראה כאילו אלכס מוציא ממנו בכוח משפטים. הוא לא מתהלב משום דבר אצלם, הוא פושט די לוקח את זה כמובן מאליו. 'יש לי מעריצים אני לא צריך להתלהב מזה', ככה זה נראה. זה זאק, אם אלכס היה שם או ג'ק את התגובה שלהם אני מתה לראות. חחחחח אני מדמיינת את אלכס שואל "יש להם חשמל שם בכלל? הוא לא חיים על גמלים?" כמו חצי מהאנשים בעולם.

2MayaN2

New member
../images/Emo128.gifלא אוהבת את זאק יותר../images/Emo7.gif ../images/Emo221.gif

אז מה אם הוא חתיך

Tommy89

New member
לא ממש יודעת איך להגיב לזה.. ../images/Emo105.gif

כאילו, מצד אחד - ברור, זה פוגע וזה מעצבן וגורם לתהות למה אנחנו בכלל אוהבות אותם? מצד שני, תסתכלו כמה שניות קודם לכן ותראו שהוא אומר על אחת השאלות שם "Stupid", שאלה שמעריץ/ה כתב/ה.. אז.. יכול להיות שזה סתם מצברוח כזה או עייף או לאדעת מה. אנחנו לא יכולות לדעת... ועוד דבר, אתן חייבות להפסיק להתייחס למדינה שלנו כאל חור. ישראל היא לא חור - עובדה, תסתכלו על כל הרשימה הארוכה של האנשים שהיו פה. עזבו את מארס (שאני נותנת להם את כל הכבוד שבעולם, ובכל זאת) וריהאנה, פול מקרטני - אתן קולטות על מי מדובר? אנשים מגיעים לפה להופיע כי ישראל היא מקום מרכזי, יש פה עבר והיסטוריה ומעבר לאנשים שחיים פה ומשלמים הרבה מאוד כסף בשביל ללכת להופעות, האומנים באים לפה (בדרך כלל) גם בשביל להכיר טיפה את המקום. זה לא משהו שיוצא לכל מי שרוצה לעשות, תאמינו או לא. אז אני אומרת, צריך לשבת להם על הורידים עוד קצת ובסוף הם יבואו. זה לא שיש להם מה להפסיד, כן..? לא יודעת איפה ממש הנקודה שלי. אבל.. חומר למחשבה. ~סורי על החפירה
~

למעלה