All Time Low to Israe

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif זה בדיוק מה שאני חושבת ../images/Emo45.gif

אולי ג'אק נראה לפעמים ממש טיפש (סליחה על התיאור XD) וכ"כ לא קשור לעולם, אבל זה רק עניין של תדמית. כאילו, אני בטוחה שמתי שזה מגיע לפרסום, ללהקה ולהופעות שלהם יש לו דעה - כי אני בטוחה שזה ממש חשוב לו, זאת עדיין הקריירה שלו. וכן, אולי הוא לא מתעניין בפוליטיקה אבל אני בטוחה שהוא עושה הפרדה בין מוזיקה ופוליטיקה. חוץ מזה, אני באמת לא יודעת למה זאק אמר את זה כשהוא לא זה שלבנוני, אלא ג'אק
אבל לדעתי דווקא בגלל התגובה שלו אנחנו אמורות להראות להם שאנחנו כן קיימות, ולהראות להם שיש להם פה מעריצים. ואם זאק חושב דברים רעים עלינו, שימשיך לחשוב ככה - אנחנו דווקא צריכות להראות להם משהו אחר :)

Adi641

New member
צודקת../images/Emo45.gif

אנחנו נרא להם שהם צריכים לבוא לפה! וואי כשכתבתי קודם חיפשתי את המילה תדמית, אבל פשוט שכחתיובהיתי במחשב כמה דקות כדי להיזכר ולא הלך...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

ואני בטוחה שאנחנו כן נצליח להראות להם איזה מעריצים מדהימים יש להם פה, ושהם כן צריכים לבוא לכאן להופעה. ואז נראה את זאק מגיב ככה שוב

ספירצ

New member
פרובבלי..

ברור שיש לו דעות.. ואני עדיין כמו שאמרתי בהתחלה מעדיפה לחשוב שזאק לא התכוון לזה ככה.. הוא פשוט כזה חחחחחחח

TheOneNoa

New member
נכון

ג'ק לא מטומטם עד כדי כך אני די בטוחה בזה.... נכון הוא קצת חי בעולם משלו אבל הוא רואה טלוויזיה הוא יודע על זה, כנראה שזה לא משנה לו הרבה והוא פשוט לא מתייחס לזה. ולגבי זאק, לא יודעת לי זה היה נראה כאילו זה הדבר שהוא אמר בהכי התלהבות בכל הלייב צ'אט לא ראיתי את הכול אבל בכל החלק שראיתי זה היה נראה כאילו הוא מאושר שהוציאו אותו מהשאלות המוזרות על האוכל ושזה כן מעניין אותו. אני לא חושבת שאף מהם שונא אותנו, הם לא נראים כמו אנשים כאלו עם דעות פולטיות כל כך עמוקות. עם כל הכבוד אולי יש להם דעות אבל תעשו טובה, הם לא ישנאו אותנו

2MayaN2

New member
אני לא בהרכח חושבת שזה קשור לדת ../images/Emo221.gif

יכול להיות שהם שונאים אותנו בגלל עניינים פולטים. להפך, אני אפילו די בטוחה שזה לא קשור בכלל לדת אלא נטו לישראל. (בואו לא נשכח שריאן יהודי)

2MayaN2

New member
אני המדינה היחידה שצריכה להתעסק ../images/Emo221.gif

בזה במקום פשוט להנות מהמוזיקה.

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל ../images/Emo221.gif

אני לא יכולה להגיד שאף פעם לא עלה לי בראש המחשבה הזאת שהם שונאי ישראל אבל די הדפתי אותה ועכשיו אני פשוט לא יודעת. ואני מאוד מאוד מקווה שזה לא נכון בגלל שעד עכשיו כל להקה שהביעה שנאה כלפי ישראל (או לא ממש שנאה כמו ביטולי הופעות וכאלה) פשוט גורם לי איבדה את כל הכבוד שלי כלפיה.

Adi641

New member
תראו איך תגובה אחת שלו ביאסה את כולנו

זאת לא ההרגשה שמעריצות צריכות לקבל ממישהו שהן אוהבות

ספירצ

New member
צודקת.

אם ככה הוא מרגיש, אין סיבה שאנחנו נהיה מבואסות בגללו.. יאללה מי הוא כבר? מה הופך אותו לטוב יותר מאיתנו שבגלל משהו אחד שלו נרגיש ככה? יאללה בנות תתעודדו! D:

ספירצ

New member
אמ..

אנחנו לא חייבות לאהוב אותו
וחוץ מזה, אם ככה הם חושבים, אני לא בטוחה כל כך שאני אוהבת אותם.. אבל זה לא אמור לגרום לנו להרגיש רע עם עצמנו.. זה כאילו אנחנו מרגישות רע עם זה שאנחנו גרות בארץ, ואין לנו שום סיבה להרגיש ככה.

StayAwake

New member
נכון../images/Emo45.gif

ואת האמת, אני לא רוצה לנסוע להופעה שלהם. אני מעדיפה לטוס לחו"ל ולפגוש אותם ולבקש מהם לבוא לארץ ואז לראות אותם בארץ עם כולכן במקום לראות אותם בחו"ל.

למעלה