כנסי....
באמת שעם השכבה שלי אני עוברת המון... הם מעורבים בכל דבר בחיים שלי, הכל! את השכבה שלך את מכירה הכי טוב בעולם! [אני ככה לפחות ואני מקווה שגם את.] אני יודעת איך כל אחד מהם יגיב בכל מצב ואני מכירה אותם מעולה. למען האמת גם רובם יוצאים למסע עם ביצפר, כל מי שבביצפר שלי מהשכבה מלבד 2 יוצאים למסע עם ביצפר. אחד הרעיונות מבחינתי במסע זה כמובן לנסות להבין ולהרגיש מה היה שם והכל [למרות שלדעתי אף פעם לא נצליח להבין באמת או להרגיש באמת את מה שהיה שם] וכמובן עוד דברים אבל גם לנצל את הקצת זמן שנשאר לי עם השכבה בביצפר ולהכיר אותה באמת ושיוכלו להגיד על השכבה שלי שנסיים ללמוד... "ואללה מחזור ע' האלה, כולם מכירים את כולם, חברים טובים, שכבה מגובשת..." ודברים כאלה, ובדוגרי אני אומרת לך יש לי בשכבה 11 כיתות, אני מכירה את כל השכבה שלי מבחינת שמות פרטיים שמות משפחה את הרוב ויודעת לאפיין כל אחד מהשכבה שלי... אבל מה?! מה עם אלה שלא בצופים ולא בתנועות נוער אחרות שאין לי קשר אליהם... כאלה שלא היו איתי ב-ז'-ח' וכאלה שלא היו איתי ב-ט' וכאלה שלא איתי מכיתה י' עד סוף י"ב, מה איתם?! לדעתי המשלחת הזאת באמת נותנת לך להכיר אנשים בצורה שונה. אני חושבת שאת המסע הזה מומלץ לעבור גם עם אנשים שאתה מכיר כמובן אבל גם עם אנשים שונים שלא הכרת או שהכרת ולא אהבת את הקליפה שלהם אני קוראת לזה כי זאת רק החיצוניות ואת הסטיגמות והריכולים שרצים בשכבה על אנשים ובמקרים כאלה אתה יכול לגלות את התוכן שלהם, את המי הם באמת. ובאמת שאני לא יודעת איך המשלחת שלך בביצפר אבל שלי היא באמת איכותית ולא כל מי שרוצה יוצא וזה תהליך ארוך. אנשים לא סתם יוצאים למסע הזה! ממש לא סתם! אני יכולה לתת לך דוגמא על שמיניסטית מהשבט שלי שהייתה שנה שעברה כמו רוב השכבה שלה מהשבט במסע לפולין והם באמת שכבה סגורה מאוד והם מאוד מקובעים בתוך עצמם בשונה מאיתנו שאנחנו כל הזמן מביאים אנשים חדשים ויש לנו חיים מחוץ לצופים, הכוונה חברים וכאלה. בקיצור במהלך המסע היא הכירה מישהו מהשכבה שלה, שהיתה לו סטיגמה של ערס לא משהו כזה, לא מהחמודים, עם עברו את התהליך של המסע ביחד, ביום הלפני אחרון הם דיברו ומאז הם ביחד, הם פשוט לא נפרדים שניהם השתנו הם לא מה שהם היו, הערס השתנה ובאמת שהמסע הזה שינה אותו לגמריי!!!! והיא... מדהימה שלי! היא הכי מאושרת בעולם. ואני הכי שמחה בשבילה שיש. בקיצור, המסע הזה עושה קסמים בעיניין החברתי כי את מגלה אנשים חדשים לגמריי.