פולין

YogevLevi

New member
../images/Emo104.gif פולין ../images/Emo104.gif

דרך איזה גוף אתם יוצאים? (למי שיוצא כמובן) התנועה? בית ספר-משלחת פרטית ? בית ספר-משרד החינוך? מתי? איך? כמה? למה?

cohen shir

New member
../images/Emo104.gifעונה../images/Emo104.gif |הדגש|

דרך איזה גוף אתם יוצאים?
בית ספר-משלחת פרטית. מתי?
עוד 21 ימים!!! יוצאים בלילה של ה4-5.3.07 וחוזרים בלילה של ה12-13.3.07. איך?
במכונית מהבית לבית הספר ואז באוטובוס לשדה תעופה ואז במטוס לפולין ואז באוטובוס למלון ואז באוטובוס למקומות שונים ואז למלון ואז שוב למקומות שונים ואז שוב לשדה תעופה ואז חוזרים למטוס ואז שוב באוטובוס לבית הספר ואז שוב עם המכונית לבית.
כמה אנשים?
אנחנו משלחת של אם אני לא טועה 70 ומשהו חברי משלחת, 4 מורות מלוות ו2 מדריכים ואנחנו מחולקים ל2 קבוצות. כמה כסף?
1400 דולר + 300 ש"ח לביצפר. כמה חשוב?
הכי חשוב! למה?
היה לנו מפגש שלם על זה... על למה לצאת לפולין, אני אישית יוצאת גם כי אני חושבת שזה באמת חובה ולא רק ליהודים אלא לאנשים ובני נוער בכלל ובפרט [יש לי ילד בשכבה שהוא לא יהודי ויוצא!] ואני אישית יוצאת גם כי כמובן אני חושבת שזה חשוב והכל וגם בשביל להתקרב יותר לשורשים של המשפחה שלי ולהכיר יותר את הסיפורים ולנסות להבין מה היה שם כי להבין לא נראלי שנצליח איי פעם.

gorck

New member
עונה...

דרך איזה גוף אתם יוצאים? (למי שיוצא כמובן) בצפר התנועה? בית ספר-משלחת פרטית ? בית ספר-משרד החינוך? משרד החינוך מתי? עוד 23 יום בלילה שבין ה-6 וה-7 למרץ איך? כמו ששיר כתבה כמה? +)כסף-> 1070$ +)חשוב->הכי! למה? כי אני מאמין שהתיכון זה זמן לבניית האופי לעתיד וזה מסע שבונה את הפן הלאומי של העם היהודי.

Waver G

New member
עונה

דרך איזה גוף אתם יוצאים? בצפר התנועה? בית ספר-משלחת פרטית ? בית ספר-משרד החינוך? נראה לי משרד החינוך אבל אני לא בטוח..... מתי? סוכות שהיה איך? היה הכי כיף בעולם!!!!! הכרתי כל כך הרבה אנשים מהשכבה שלי ואת מי שכבר הכרתי התחברתי אליו יותר.... זה פשוט הדבר הכי כיף שקיים.... כמה? יצא לי סה"כ כולל כסף לבזבוזים וכמה שעלה לי לקנות דברים מיוחדים לשם איזה 1500 דולר למה? למה יצאתי?? אמממ..... כי כל המשפחה שלי ניצולי שואה (כאילו הרוב לא ניצלו אבל רוב מי שקיים הוא ניצול) וזה גם נושא שדי מעניין אותי.... קיצר מי שמתלבט - צאו!!!! זה כל כך כיף ומעניין ומרגש וזאת חוויה של פעם בחיים שפשוט לא תחזור על עצמה....

FELIX inc

New member
אני יצאתי עם הצופים.

ובגלל שכל מי שבשבט שלי גם בבצפר שלי, אז יצאנו 35 אנשים מהשכבה בצופים. ביחד. אם המצב שונה, אין לדעתי לְמה לצאת עם התנועה..

YogevLevi

New member
למה אתה חושב ככה?

חלק מזה שיוצאים עם התנועה זה כדי להכיר אנשים חדשים.......לפי דעתי לפחות שיוצאים עם השכבה זה קצת מתפספס... ולפי מה שאני שמעתי המשלחת של התנועה הרבה יותר טובה ומשמעותית מרוב המשלחות של בתי הספר....

FELIX inc

New member
זה לא רק להכיר אנשים חדשים

אבל כשאתה עומד שם ואתה צריך את הבנאדם הכי קרוב אלייך ב"מציאות", קצת קשה לך להתמודד עם בנאדם שהכרת, מה, שבוע לפני? ההדרכה החברתית באמת טובה. אבל הדרכה האחרת קצת אכזבה, כאילו ההדרכה הערכית. הרגשנו בתור שכבה שנורא התפספס לנו משהו.. היה לי מדהים, כן. אבל זה לא היה ככה בלי השכבה המדהימה שלנו. אם זה רלוונטי עדיין אני מוכנה לפרט מחר.. היום אין לי זמן ממש.

cohen shir

New member
לוגו משלחת.... כנסו. ../images/Emo104.gif

משלחות שכבר נסעו וכאלה שכבר קרובות לנסוע בוודאי יש לכם כבר לוגו משלחת או את הגלופה שיש על הסוואצ'רט.... ספרו מה היא וכאלה? אני בידיוק עכשיו משפצת את הגלופה שלנו כי צריך כבר לשלוח אותה אני אצלם ואעלה לפה בקרוב.

למעלה