shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהפעם האחרונה שלי היתה בכיתה ג'..

למזלי! אני ממש מפחדת מהם! אבל ממש!! חחח אבא שלי שם לאחותי כשהיה לה נפט וחומץ נראה לי וכולם מתו אחרי כמה שעות..

דורה17

New member
אמא שמה לי שמן וחומץ כי לא היה נפט

הרגשתי כמו סלט ירקות!! חחחח רק היה חסר המלח חחחח והלכנו לבית מרקחת והרוקחת הרכיבה לי איזה חומר שהבריח ת'כינים... וזה היה דוחה כי הן התחילו לצאת מהראש!! חחח היה יום שלא הלכתי לבצפר כי פחדתי שהן יצאו ויראו אותן חחחח אז התחבאתי בבית וכל היום הסתרקתי עם המסרק כינים הזה חחח התחלתי לחלום עליהן כבר חחח יש לי טראומות! אני אטביע ת'ראש בחבית נפט עם חומץ חחחח ואם יהיה צורך אני אעשה קרחת חחחח סתם לא... אבל אני בהחלט אתחרפן חח הכל רק לא זה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif

למה הן קיימות? חח די.. אנחנו מדברות על כינים והראש שלי מתחיל לגרד...

Ofiraaaa

New member
חח זה פסיכולוגי.. ../images/Emo122.gif

שאלה טובה למה הן קיימות! אני כל הזמן מקללת את המצרים! נראלי
[אני הולכת לצאת פה טיפשה
] בגלל עשר המכות וזה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח לא יצאת טיפשה כלל וכלל!../images/Emo3.gif

כנראה בגללם..

Ofiraaaa

New member
אז זכרתי נכון? יאי!!!../images/Emo13.gif אני גאה בזיכרון שלי!

לא
בטוח בגללם

XxXSynergitXxX

New member
מעולה! שמחה שטוב לך!

ותנסו לעשות שלוש הקבוצות ביחד
ככה גם תרוויחי להיות איתו וגם איתה(כי אמרת שאת מחבבת אותה וזה) . חוצמזה, אם זה לא עובר אחרי מקלחת, שימי סרקל אומשו. [אני שמתי שהייתי ביסודי - כיתות א'-ב' , ולא נדבקתי P:] ואני ממש שמחה שכייף לך וטוב לך
אניאוהבתאותךכ'כ!3333>

סינטטית

New member
כינים../images/Emo178.gif

כזה סיוט מהילדות
היה לי שיער ארוך אז תמיד הייתי נדבקת ואמא שלי היתה עושה לי כל מיני טיפולים בשיער הסיוט של הילדות שלי זה מסרק סמיך. אוי

דורה17

New member
אני שונאת אותו כלכך!!

הואהורס לי את התלתלים [עלק תלתלים] ועושה ממני כבשה קטנה! ויש גם חומר שהוא מעין שמפו כזה עם ריח חריף ומסריח ממש!! שנאתי את זה כלכך!

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

אמממ.... כל העלייה שהתחילה לפני שבוע וחצי שוב ירדה. אותם אנשים שחשבתי שפתאום עוזרים לי, כבר לא
והתחושה של הלבד? עדיין. אבללללללללללללללללללללללללללללל נימאס לי לרחם על עצמי ואני שם זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק על כל העולם המחורבן הזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. כי נימאס לי ממנו. ותגידו רגע, גם לכם זה ניראה כאילו ההקלדה בפורום של תפוז היא בדיליי כזה ?!?!? או רק אצלי???

אל תתבאסי בשבילי... כי...

אני בעצמי כבר לא מתבאס בשביל עצמי.. כי אין לי כוח להתבאס.. נימאס לי להיות עצוב... אני פשוט אדיש לחיים, זה הפיתרון שלי.. כשרע לי, אז אני הולך איתו עד הסוף וזהו... ואז אני מפעיל את כל חושי הציניות וההומור המטומטם שלי
רק ככה אני נירגע...

זוהרוש15

New member
חמוד.......

אבל מאמי להיות אדיש זה לא הפתרון...ממש לא.. אתה צריך להוציא את מה שיש לך על הלב פעם אחת ולתמיד ולחשוב חיובי סוף סוף... אבל להיות אדיש זה לא הפתרון..זה לא יעזור לך בכלום... ואתה לא לבד...כי אני פה...וכולנו פה..כל הפורום... וכמו שניר אמרה אני בטוחה שיש לך חברים ומשפחה שאכפת להם ממך...גם אם לפעמים זה לא נראה לך ככה.. אני מכירה את ההרגשה..זה חרא,אני יודעת... אבל באמת שתנסה לשכוח מכל זה ולהתמקד בדברים שעושים לך טוב! שוב,אני פה במסן ובאייסי אם אתה רוצה...שלח לי מסר... מקווה שיסתדר סוף סוף

niro levi

New member
גם אצלי זה בדיליי כזה..

לכל אחד בחיים יש לפעמים תחושה כזאת של לבד.. אבל תאמין לי שאתה ממש לא לבד.. יש לך אותנו (את הפורום) ויש לך משפחה שאני בטוחה שהיא תומכת ועוזרת וכל מה שתבקש מהם הם יעשו למענך ויעזרו לך ויש לך חברים ואותם אנשים שלא עוזרים לך לך תדבר איתם תגיד להם שאתה צריך מהם עזרה..

למעלה