../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
מגרד לי הראש בטירוף!!!!! אני מנסה לשכנע את עצמי שזה מהזיעה והג'יפה ולא מכינים.. אבל אני כבר לא מאמינה לעצמי חחח אני חוששת שהצוציקים העבירו לי כינים... מחר מחליפים לנו ת'נהג אוטובוס ואני לא זוכרת ת'מסלול של הפיזור.. ואני זאת שצריכה לכוון את הנהג החדש החניכים הרסו לי תכנית! חחח מחר יש קבלת שבת ואיזה מדריך ש..אמ...לאחשוב חח הציע שנעשה ביחד את הקבלת שבת עם שתי הקבוצות, אני כמובן קפצתי על ההצעה כי אמ.. לאחשוב אבל החניכים לא מסתדרים בינהם והם לא רצו שנעשה ביחד ועכשיו הוא עושה עם המדריכה השנייה[שאני ממש אוהבת אותה אבל זה מבאס חח]... אבל אולי אני אנסה לשכנע תחניכים שנעשה ביחד שלושת הקבוצות חחחח
מחליפים נהג! וזה טוב כי הנהג ההוא היה מעצבן והנהג החדש ממש מצחיק חח הקבוצה שלי מתחילה לשתף פעולה קצת.. קרה לי אתמול משו מצחיק חחח ז'תומרת...אם יקרה משו שאני ממש רוצה... אז תהיה לי סגירת מעגל ממש מטורפת חחח חשבתי שהוא נסגר אבל הוא כמעט נסגר... הלוואי שזה יקרה.. זה יהיה מושלם חח מדהים איך בנאדם אחד, בלי שהוא יודע בכלל, יכול לעשות כלכך טוב לבנאדם אחר... אני פשוט מרגישה טוב! חח מחר יום שישי.. לא נראה לי שצריך להגיד יותר מזה...