Ofiraaaa

New member
תעשו שלושת הקבוצות ביחד../images/Emo45.gif!

אממ לכי לאמא שתבדוק לך
אני כלכך שמחה שטוב לך!! ואת מרגישה טוב והכל טוב!

דורה17

New member
היא לא בבית.. אבל אני אגיד לה שתבדוק לי היום

בערב או מחר.. אני חייבת!!! סעמק!! רק לא זה!! ו..אניאוהבתאותך!

Ofiraaaa

New member
לא זה, לא זה ../images/Emo13.gif אני מקווה בשבילך!

בכללי, תלמדי להבא.. כשאת בקייטנה תאספי את השיער לקוקו עגבנייה, ואם ממש באלך אז תשימי גם ת'ספריי הזה נגד כינים, ליתר ביטחון..
גמני אוהבת אותך מותק

דורה17

New member
אני תמיד עם שיער אסוף וכובע...

עכשיו זה נרגע קצת.. אני מקווה שזה מהג'יפה חחח תכף אני אלך לחפוף וזה.. ו...איזה ספריי? חחח נראה לי שאני אשים... כי אם יהיו לי כינים אני עושה קרחת חחח עברתי את זה בכיתה ח' אחרי טיול.. אני לא עוברת את זה שוב!

niro levi

New member
זה בטח מהזיעה והלכלוך

בד"כ ששמים כובע ומזיעים אז הראש מזה מגרד כאילו יש כינים.. שנה שעברה הייתי בטוחה בסוף כל יום שיש לי כינים אבל אחרי המקלחת או שהייתי נכנסת למקום נעים כזה אז הגירוד היה עובר.. וכל יום בדקתי ולא היה למזלי..

דורה17

New member
אבל הוא כלכך יפה היום!

הוא הסתדר ממש יפה... לאבאלי להרוס את זה חחח וגם אתמול חפפתי... אולי אני רק ארטיב אותו.. זה מלחיץ! ועוד בבריכה! זה עוד יותר מלחיץ! כל הצוציקים עם הכינים..

niro levi

New member
אין ברירה

זה כל כך מבאס שהשיער מסתדר יפה וצריך להרוס אותו.. אבל אין לך ממש ברירה עדיף שתהרסי את איך שהוא נראה עכשיו מאשר שתסבלי אחר כך.. אויייי כמה שאני לא מתגעגעת לזה.. חחח

Ofiraaaa

New member
ספריי כזה .. משהו עם רוזמרין.. חח

אמא שלך בטוח מכירה!

Ofiraaaa

New member
בכיתה ז' ישבתי ליד מישהי עם כינים.

ואני עם אסוף? בחיים לא! חוץ מעכשיו|מגלגלתעיניים| אז שמתי כל יום את הספריי הזה ולא נדבקתי

דורה17

New member
../images/Emo2.gif חח לא נורא.. אני אלך לבית מרקחת או משו..

בטוח ידעו שם...[אנימקווה..]

../images/Emo103.gif למה לא עברת מקום? 0-:

אבל ספריי רוזמרין זה אחלה דבר. עכשיו שמתי ספריי חיטה או משהו בסגנון וזה גורם לברק והשיער שלי ניראת מוזר :X

Ofiraaaa

New member
לא יודעת! שאלה טובה../images/Emo6.gif

למה מוזר? מה זה ספריי חיטה? חח פעם שמתי שמן גזר! זה אחד הטובים
השיער שלי נהיה בלונדיני בקצוות
[אחרי כמה פעמים וכאלה כשיצאתי איתו לשמש
] [מיותר לציין שהוא נהיה שרוף כולו נכון?
]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכינים..?../images/Emo5.gif אני מפחדת מהם..חחח

מאז שאני קטנה.. זה הפחד שלי..חחח תגידי לאמא שלך לבדוק לך..
ו..אהמ אהמ..חח מקווה שיצליח לך..

דורה17

New member
אהמאהמאהמאהמ חחח

זה מגעיל כלכך!! בכיתה ח' הייתי בטיול והדביקו אותי.. פשוט נגעלתי מהשיער שלי, לא הייתי מסוגלת לגעת בו... אמא עשתה לי טיפול עשרת אלפים עד שזה עבר.. אני אעשה טיפול מונע בכל מקרה.. שחס וכרפס לא ידביקוני.. ובקשר לזה....אני גם מקווה חח לא שזה יעזור הרבה, אבל כיף זה בטח יהיה

למעלה