ה"י 3.9

eboy10

New member
תודה רבה לכולם, בגלל זה אני אוהב את

הפורום הזה!

yarden41

New member
היאל D:

חזרתי אחרי המוןןן זמן! אני מחכה שמייפל הפאטצ'ר יטען, אני ברמה 42 משו כזה ^_^

Guid

New member
היי~ D:

המממ... ברוכה השבה? XD אני די חדש כאן~ ^__^

ReallyWrong

New member
יום נחמד מבחינת אחוזים, ושיחקתי רק שעה ../images/Emo6.gif

התחלתי עם 13%, עשיתי את הקווסט של סטאמפי ועליתי ל20%. 43500 EXP reward!! ואם עושים את זה ברמה 35, הרמה של הקווסט, זה בכלל שווה >< אחרי זה נסעתי לקרנינג, עשיתי שני קווסטים של Icarus ועליתי ל25%. הרבה פחות משעמם לי מרגע שהפסקתי עם CPQ וזה ממש נחמד. קיצור, רמה 51 עם 25% ועכשיו לצערי הרב ירדו השרתים לשעתיים וחצי, [19:00-21:30] אז אני אצטרך לשמור את שאר ההתקדמות ליום אחר. עד שיש לי חשק לשחק
ומזל טוב על הקלריק!

ReallyWrong

New member
MCPQ, האמת

Monster Carnival 30-50, מתחרים בקבוצות על מי הורג יותר מפלצות ומשיג יותר נקודות, אפשר לקבל מקסימום של 30K EXP כפרס של ומינימום של 7K אם אני לא טועה אפשר להכנס דרך האיש עם העניבה בקרנינג, לודי ואורביס.

ReallyWrong

New member
שתי סיבות..

הראשונה- כל פיקיו שאני לא מכירה, אני ממש מפחדת לעשות אותו כי אני מפחדת מלהתבלבל ואני נכנסת לפאניקה וזה די עצוב חח [כןכן תצחקו עליי. עשיתי קרנינג PQ פעם אחת בחיים שלי וגם אז הלידר כתב לי "cmon axel!" והעיף אותי
זה היה טראומתי] והשנייה- אני צריכה להוריד מייפל במחשב השני כדי להתחבר למיולית להעביר אלייה מלאאאאא סקרולים, אחרת לא יהיה לי מקום לשום דבר שאני אקבל מלודי מייז..

eboy10

New member
גם אני נלחץ מכל פיקיו חדש שאני עושה.

בגלל זה חקרתי על מייז בהיידן סטירט וגם שאלתי לא מעט בפורום עוד לפני שהלכתי אליו בכלל! מאוד שווה ובערך הדרך היחידה להגיע לרמה 70בלי להשתגע.. כשאת כותבת "J > PQ" פשוט תכתבי גם שזאת הפעם הראשונה ושיעזרו לך. יהיה בסדר. ולא צריך לדאוג למקום, תעבירי מראש כל מה שיש לך שם, את כל השיקויים שאת מקבלת בפיקיו את מוכרת ועד שהסקרולים ממלאים אותך (ואת הסטורג'), לוקח הרבה זמן. את יכולה פעם ביום להעביר (כשאת מתחברת או לפני שאת מתנתקת) וזה יספיק לך. בהצלחה :)

ReallyWrong

New member
חח תודה.. אני אנסה כשיצא לי להגיע ללודי

אני מתעבת את הנסיעות במייפל הגעתי למסקנה שהרבה יותר מהיר ופחות מייאש לנסוע לאורביס וללכת דרך אקווה וKFT

eboy10

New member
אני משתדל לנסוע כשיש לי משהו קצר לעשות

שיעביר לי את הזמן..חח ד"א, לפני פחות מ-24 שעות הפכתי לקלירק.. עכשיו אני רמה 34!! עליתי 7 רמות בבערך 30 שעות!אפילו פחות.. ישבתי הרבה אבל לא כמו שזה נשמע.. ממש לא הייתי כל היום על המחשב :)

ReallyWrong

New member
../images/Emo2.gif מזל טוב!

אני עדיין 51.. עם 30% מה, אין לך בי"ס שאתה ער עד 4?

../images/Emo6.gif גם לי דופק הלב לפני כל פיקיו חדש

ואני נורא מפחדת.. אבל אחרי 3-4 פיקיויים את תביני מה קורה וזה לא נורא כ"מ. להיפך, המייז הוא אחד הפיקיויים הכי קלים שיש. בעיקרון, זה מה שאת צריכה לדעת: הפורטל הימני מעביר אותך פחות 3 חדרים (כלומר, אם את בחדר מס' 7, תעברי לחדר מס' 4) הפורטל האמצעי מעביר אותך בעוד 7 חדרים קדימה (אם היית בחדר 7, תעברי לחדר 14) הפורטל השמאלי מעביר אותך בעוד 4 חדרים קדימה (אם היית בחדר 7, תעברי לחדר 11) יש בסך הכל 16 חדרים. פיקיו נעשה בעיקר בחדרים 6 ו-7. יש שם את השוורים והם מורידים הכי הרבה כרטיסים לEXP בסוף. כאשר מסיימים חדרים 6 ו-7, כולם עוברים לחדר 16 לסיום הפיקיו. לא לעשות שאר חדרים, אלא אם החברים בפיקיו מסכימים, אחרת פשוט מעיפים. אני מציעה פשוט ללכת אחרי מישהו מסויים לאורך כמה פיקיויים עד שתביני מה קורה. את יכולה להגיד שזו פעם ראשונה ויעזרו לך. מה שאת מקבלת ולא צריכה, תמכרי מיד בNPC שנמצאים בעיר (זה שמוכר שוקולדים וזה שמוכר אוכל לחיות), אחרת תפספסי כניסה לפיקיו. מקווה שעזרתי, באמת שזה לא מסובך ובסוף עושים הכל על אוטומט. בהצלחה

ReallyWrong

New member
תודה!

כשאני אסיים עם מה שיש לי בויקטוריה אני אסע ללודי ואנסה :)

eboy10

New member
עוד מידע

בכל חדר עד חדר 12 יש שלוש קופסאות (חדר 12-15 יש רק קופסאות ריקות). רק בקופסא אחת בכל חדר יש מפלצות, בקופסאות שפונות ימינה אף פעם אין מפלצות. לא כל המפלצות מפילות כרטיסים. מפלצות רגילות מפילות כרטיס אחד (כשהן מפילות), השוורים בחדרים 6 ו-7 מפילים 50 כשהם מפילים. כל כרטיס נותן 50exp. בדר"כ הפיקיו נמשך בסביבות הדקה-דקה וחצי. לחדשים תמיד לוקח יותר זמן כי עדיין לא שולטים בקטע של איזה פורטל מעביר לאן, אז תשתדלי לזכור את מה שידע כללי אמרה. עצה שלי, תכתבי על דף memo קטן בפינה הימנית 3- , באמצע 7+ , ובפינה השמאלית 4+. תדביקי על המסך של המחשב בצורה שלא יפריע לך וככה תמיד תוכלי להציץ אם את נאבדת. אחרי כמה פעמים כבר תזכרי בע"פ ותוכלי להעיף את זה. הפיקיו מסתיים בחדר מספר 16. יש רק דרך אחת להגיע לחדר הזה והיא דרך הפורטל האמצעי של חדר 9 (7+). כל דבר אחר לא יגיע לשם. גם את זה כדאי לך לכתוב על הפתק. בסה"כ פיקיו מאוד מאוד שווה כלכלית ובגלל שהוא קצר ואת תמיד בתזוזה הוא גם לא כזה משעמם. ברמות הנמוכות גם האקספי טוב. תהני :)

למעלה