ה"י 3.9

IceFairy

New member
אופס, לא עניתי לגבי הסקליס..

התמודדות מול מפלצות כמו סקליס לא דורשת רק ג'ן ברמה גבוהה אלא גם יותר INT, ככל שיש לך יותר INT כך ה-DMG שלך גבוה יותר, לכן, הצעה שלי מכל הלב, תמכרי כמה שיותר ליצ'ים, ולאט לאט תתחילי לחפש ב-FM לבוש טוב יותר, כמו למשל אוברול עם הרבה INT, שרביט, עגילים (אם זכור לי נכון, קנית עגילים כבר) והכי חשוב לכי לעשות זאקום, עבור ZHELM זה יוסיף לך עוד לפחות 15 INT, כאילו מקפיץ אותך כמה רמות. את תראי איזו השפעה יש לEQUIPS על ה-DMG שלך, פשוט השפעה אדירה. כיום כשהג'נסיס שלי ברמה 20 אני נהנית מהסקליס, אבל שוב, הדגש הוא על ציוד מסוקרל, השאיפה שלך היא למעשה כזאת, להגיע לסקליס כשאת פוגעת בהם פעמיים, לא יותר מפעמיים, אחרת חבל לך על השיקויים, אני התחלתי עם סקליס ברמה 131, כל רמה הגעתי למפה שלהם בכדי לבדוק בכמה מכות אני הורגת אותם, כשראיתי ברמה 131 שאני מסוגלת להתמודד איתם בשתי מכות, התחלתי להתמקד במפה הזאת.

יש לי כבר ZHELM

ונכון, את זוכרת טוב, יש לי עגילים 6/11 שהיום אני יודעת שקניתי ממש בזול.. :p כן, אין לי ברירה אלא לעשות ליצ'ים כדי להרוויח כסף לאביזרים שווים. שרביט יש לי מהלוואה מחברה טובה. אני משתמשת בpyogo ואם אני זוכרת נכון יש לו 7/119 או משהו כזה. היא לא זקוקה לו כרגע (יש לה את הפניקס), אז הוא ביתיים שלי וחוסך לי להוציא עליו כסף. מה שכיף זה שהגיילד שלנו נוהג לתת מתנות בימי הולדת, ויום ההולדת שלי בעוד שבוע
אז אני מחכה לראות מה יביאו לי :] לפי זה אני אדע מה עוד חסר לי. אני מקווה שלפחות יביאו לי גלימה שווה (שלי נותנת היום רק 6 INT), אוברול זה דבר יקר מדי
המחירים של ציוד מסוקרל כ"כ יקר..... באסה.

IceFairy

New member
מעולה שיש לך ZHELM וWOW פיוגו זה החלום

שלי כבר מרמה 85 חלמתי עליו חח, הסטאטים שלו מעולים לפי מה שכתבת, לכן בהחלט כדאי להתמקד בציוד האחר. תעשי מה שלימדו אותי, תתחילי לסרוק את ה-FM עם דף ועט, כשאת מוצאת משהו שאת מתלבטת לגביו, רשמי לפנייך את שם החנות, החדר שבו היא נמצאת והצ'אנל, ותמשיכי הלאה לחפש, מנסיון, את תמצאי את אותו מוצר, לפעמים אפילו עם סטאטים טובים יותר וזול יותר מהראשון שראית, מקסימום, אם לא מצאת, חזרי לאותה חנות, ולמה לרשום? כדי שתזכרי איפה ראית את המוצר ואם במקרה החנות נסגרה, תמיד תוכלי לנסות ליצור קשר עם בעל החנות. איזה יופי מה שהגילד שלך עושה לקראת ימי הולדת, לדעתי, כדאי שיהיה ב-BBS WISH LIST של כל המתנות שאתם רוצים עבור יום ההולדת, ממש כמו WISH LIST לפני חתונה במייפל, כך הסיכוי שתקבלי משהו שאת צריכה, גבוה יותר.

הם כבר שאלו אותי מה יש לי

והחליטו מה אני צריכה
אני סומכת עליהם. בדרך כלל המתנות שאנחנו נותנים שוות. למשל נתתי ל arch mage i/l ספר של 30 chain lightning, ו- 20 ifrit. לא היה לי כסף למשהו יותר טוב :p ואני שונאת להסתובב ב FM.... F5

IceFairy

New member
אין ברירה יקירתי =\

ה-FM מרדים אותי כל פעם, גם אני לא אוהבת להסתובב שם, ביחוד כשאני צריכה לעבור מצ'אנל 1 לצ'אנל אחר כדי להמנע מלאגים.

../images/Emo6.gif זה גם מה שאני עושה

בלתי אפשרי להיות בצ'אנל 1 ולעבור מFM לFM, לאג רציני
נראה לי שאני אושיב את הבן שלי לחפש שם משהו שווה. הוא יכול לסבול את זה יותר ממני....

oded12120

New member
ד"א בבילד אין דברים "נכונים" ו"לא נכונים"

כל אחד צריך להתאים את הבילד לדרך שבה הוא מתאמן:לבד,עם חברים,המקום,הדרך וכו ולכן בחיים לא ניתן לאמר על בילד שהוא לא נכון או "כמה דברים לא נכונים בהודעה אחת"-זה פשוט טיפשי לאמר את זה. בכל מקרה הבילד שלי לא הומצע על ידי אלה ניתן לי ממספר לא קטן של בישופים ברמות גבוהות. כמובן שאת תעשי מה שאת חושבת/מה שאתה חושב ובסוף תבין/תביני לבד אם עשית טעות או לא.. למרות התגובות חסרות הטקט למישהו שרק ניסה לעזור מאחל לך בהצלחה ואלמד לפעם הבא לא לעזור

Guid

New member
אתה די צודק, האמת...

באמת קצת חוסר טאקט בחלק מההודעות אבל אני לא חושב שזה היה מתוך כוונה רעה... אחרי הכל, אנשים בפורום הזה באמת נחמדים וממש יודעים לעזור! ככה אני חושב, לפחות...

icy woman

New member
חבל להשליך ממקרה אחד לכלל

לשמוע עוד דיעה תמיד טוב וזה עדיין לא מחייב. השומע יעשה מה שרוצה. תמשיך לעזור

oded12120

New member
אני תמיד שמח לעזור ולשמוע דעות אחרות אבל

עם כל הכבוד,שמגיע בן אדם חדש יחסית לפורום ונותן עצה וישר מתנפלים עליו זה ממש גורם לחשוב "זה שווה את הטרחה?" בכל מקרה אני שמח לראות שיש עוד אנשים שמעריכים את זה [= אני מניח שבכל מקום יש אנשים "טובי לב" ונחמד לראות תגובות שמראות שלא כולם כאלה. ד"א לא יודע אם כבר ציינתי את זה פה בפורום אבל קיבלתי דחיית שרות עד מרץ(חופשה ארוכה P:?) עד לפעם הבאה(בתקווה שתהיה יותר נעימה P:) עודד

deisy

New member
זה נכון!

אין נכון או לא נכון בבילדים... תלוי מאוד בצורת האימון וצורת המשחק...

oded12120

New member
ההודעה שלי מועתקת? 0.0

על מה את מדברת? =.= אני המלצתי לה לעשות את הבילד הזה על סמך הרבה המלצות מבישופים ברמות גבוהות,אבל כמובן ישראלים-אם סתרתי אותך אז העתקתי....

oded12120

New member
ועוד דבר

אם אתם כ"כ בטוחים שאני משקר ושההודעה מועתקת אשמח לתת לכם רשימה של כל ה bishops שיש לי בbuddy list בalliance. במקרה הalliance מורכבת מכמה מהקבוצות החזקות ביותר (שהכי משפיעה היא lunatiks המפורסמת-אחת הקבוצות הטובות בברה אחרי guildless והקבוצה שבה נמצא fangblade בעלת השם הארוך מאוד-משו כמו phalestina). בקבוצה תמצאו בישופים ברמות גבוהות ביותר שקשה לי להאמין שהם לא יודעים על מה הם מדברים. ככה שאשמח שלא יזלזלו בתגובות סותרות ובעיקר שלא יחשבו שהם מועתקות,כי אני ממש לא מבין על מה הזלזול הרב(כי אפשר לחשוב שכל אחד פה הוא פרופסור למייפל אחרי תואר שלישי שאני צריך להעתיק ממנו) מקווה שלא נשמעתי יותר מידי גס רוח,בדר"כ ממש לא כזה,פשוט לא אוהב אי צדק.

oded12120

New member
חחח לא זה לא השם,פשוט הוא כ"כ ארוך שהתבלבלתי

לא ממש בעיה לגלות את השם,פשוט תשאל כל אחד בברה והוא כנראה יידע(שיהיה ברמה 80+). זאת גילד שלא הייתי בה אז לא ממש התאמצתי לזכור את השם..

MW זה סקיל חשוב. ומקנה עוד MP בעלית דרגה.

וחוזק ! אמנם לא הרבה יותר. אבל אני משתדלת לעלות רמות אחרי שחבר עושה לי MW 20.

Guid

New member
מזל טוב על הקלריק~ D:

אוףף, למה אני לומד כל השבוע ורק בחמישי אני חוזר הביתה?! רוצה מייפל!! T_____T

למעלה