עוד משחק

היכונו לצחוק../images/Emo6.gif

הפחד הכי גדול שלי (וזה רק מראה שאני לא פחדנית גדולה..) לובש צורה של עכביש גדול ושעיר8-} שונאת אותםםםםםםםםםםםםםם יש לי מה שנקרא ארכונופוביה (פחד מעכבישים) למרות שאני יותר נגעלת מהם מאשר פוחדת.. כי אחרי הכל הם לא עושים כלום.. הם סתם דוחים אותי.. אני בוחרת להגיד לו: "תמיד רציתי לומר לך את זה פנים מול פנים, אתה וכל הבני דודים שלך, היצורים הכי לא נחוצים בעולם

ה מוזה

New member
../images/Emo11.gif יוני

פעם חברה טובה יעצה לי מתכון להפגת פחד להסתכל לו בעיניים מציעה לך לערוך שיחה בארבע עיניים עם מר עכביש

כניראה איחרתי כבר אבל

בכל זאת רציתי לשתף אותכם בפחד הכי גדול שלי: הפחד הכי גדול שלי זה לאבד את האנשים היקרים לי. לפעמים אני חולמת על זה בלילות, וליפעמים אני פשוט מתחילה ליבכות מעצם המחשבה, מה גם שכבר חוותי את זה על בשרי. זהו.... זה היה הפחד הכי גדול שלי שסוף סוף הודתי בו. :)

ה מוזה

New member
לא איחרת ..

קשה כל כך להודות בפחדים , לתת להם שם , תחושה ..צבע בדרך כלל הם קבורים להם עמוק עמוק .. והפחד שלך יקירתי ..יש לו שם אהבה - כשאוהבים אנשים יקרים מתלווה לאותה אהבה פחד .. תודה ששיתפת אותנו

אוהו....

בשיטת האלמינציה - כבר יצאתי אל היער, החושך לא מפחיד.. ברכיים נוקשות עוד לא הרגו אף אחד ומחיות טרף מקסימום אמות. לבד... על זה אני צריכה לחשוב, חושבת שאולי זה זה. אבל לא למות לבד, אלא לחיות לבד. על השאר כבר אתגבר :)

למעלה