עוד משחק

שיריה

New member
../images/Emo103.gifעוד משחק../images/Emo103.gif

תעצמו את העיניים... תנשמו עמוק.... תספרו עד 5. לאט. לנשום... לנשוף... לנשוף... לנשום...(הפוך אבל לא חשוב... ) תדמיינו שאתם הולכים ביער עבות אמצע הלילה. אתם לבד. מסביבכם אתם שומעים קולות של חיות טרף, נחשים גורילות אריות וזאבים. פעימות הלב שלכם עולות. אתם מתחילים לרעוד. לאט לאט הולכים והברכיים שלכם נוקשות. פתאום. אתם רואים אותו מולכם. את הפחד הכי גדול שלכם. ועכשו למשחק! איזה צורה לובש הפחד הכי גדול שלכם ? ומה אתם מחליטים להגיד לו, עכשו כשהוא עומד לפניכם ?

שיריה

New member
אממ.... אני ראשונה....

חשבתי קצת... ופתאום הבנתי דבר עצוב... :( רגע...רגע... ככה אי אפשר. אם אפשר קצת אווירה... (לכבות אורות, להדליק נרות בבקשה, אם אפשר קצת כינורות ) באמצע אני. עושה צל גדול מאחורי. וזה הפחד הכי גדול שלי. הפחד הכי גדול שלי הוא אני. הצל הגדול הזה שהולך לידי. ___________ מה הייתי אומרת לי ? כלומר לצל שלי ? הייתי אומרת : "בבבוווו..... " סתם. נראה לי שפשוט הייתי שמה עלי מראה גדולה, צבועה בצבעים שלי, צבעים שמחים ועליזים. מראה שכל פעם שהייתי מסתכלת בה, הייתי מתמלאת שמחה. טוב נראה לי שקצת חרגתי... אבל מותר לי ... ווי .

tivol man

New member
אני אחרייך

שלא אצא עוד לטייל בלילות שוב וביערות זה שני דברים שאני נורא אוהב לעשות. וביחד.. והכול. או לשחות.. הפחד הכי גדול שלי הוא אני, שעוד כמה שנים אני לא אצא יותר למקומות חשוכים ומפחידים ואנסה לבלות שם כמה שעות לראות אם אני סומך על עצמי כמו תמיד.
הקשב לליבך (פאולו קואלו)

משחקקקקק....אוהבת משחקים....../images/Emo85.gif

הפחד הכי גדול שלי.... יו, מפחיד אותי רק לחשוב על זה עכשיו.... הפחד הכי גדול שלי..... מפחיד מידי שיריה. לא יכולה לדבר על זה! צריכה להרגע קצת, ממש קשה לי לדבר על זה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dance of life

New member
"....

"מה היית עושה אלמלא פחדת?" זה המשפט הכי חכם ששמעתי אז אכן הדבר הכי מפחיד אותי הוא הפחד עצמו, שיכול להרוס הכל הכל הכל... אסור לפחד!

שיריה

New member
גוליה... אני רוצה לשיר לך שיר...

אפשר ? והעיקר והעיקר, לא לפחד לא לפחד כלל!!! תיי ניי ניי ניי ני ני ני ני..... ילדה מקסימה, סתם... אני חושבת שהדרך להתמודד עם הפחדים שלנו היא קודם כל לדעת מה הם!

אבל בטח שמותר לפחד ג'וליה...

אני למשל נורא פוחדת מגבהים... אפילו מארבע מדרגות אני פוחדת לקפוץ. אני מודעת לפחד הזה. אני לא נלחמת בו. יש כמה אנשים טובים שטוענים שאני צריכה לעשות סנפלינג כדי להפסיק לפחוד. זה נראה לי כל כך לא הגיוני...
אני פוחדת בטיסות שהמטוס פתאום לא יקרטע ויחליט לנחות מעצמו... אני פוחדת מנחשים... אני פוחדת מעכברים, ג'וקים ולטאות... עקרבים, עכבישים, ומכשפות... אבל הכי אני פוחדת לעמוד על במה מול עשרות אלפי צופים ולהתחיל לשיר... יו, זה הכי מפחיד אותי
איזה אייקון מתוק זה!

Midnight Lady

New member
הפחד הכי הכי גדול?

הפחד הכי גדול שלי שאני אפילו לא אראה אותו כי אני אשפיל מבט שאני לא אסתכל פי אתחיל לבכות הפחד הכי הכי גדול.......... אני מפחדת מעצמי ממה שאני אעשה שאני אהרוס לעצמי את החיים שאני לא אספיק ולא אלך בדרך הנכונה שיום אחד אני אתעורר ואתחיל לבכות שאני אגלה שאני לבד והכל באשמתי

שיריה

New member
היי לא לשכוח את החצי השני!

מה הייתם אומרים לו ? איך הייתם בוחרים להתעמת איתו ?

שיריה

New member
תיק...

לא.... קישטא אומרים לחתולה. וחתולה זה בכלל לא דבר מפחיד אז למה שתרצי לגרש אותה ? הייתי ממליצה לך למצוא משפט קצת יותר מועיל... !

שיריה

New member
חחח....

אני חושבת שאם במקרה אני יזדמן לג'ונגל כשבדיוק תרביצי לנחש בפטיש כל הפחדים שלי יעלמו בתוך גל גדול של צחוק!

ה מוזה

New member
הפחד שלי

הוא דומה לקניון ענק בין שני הרים גבוהים תהום שחורה לחלוטין .אין גשר ואין רשת הצלה תהום שחורה ככה הפחד שלי נראה . ועכשיו אני מולו על שפת המצוק והוא שם מביט בי בחזרה עם עיני חתול בוהקות באפילה עיניים שאומרות "הזהרי ילדה חזרי לאחור את לא תצליחי ..." מה אגיד לו ? אצעק לו "אתה לא קיים ..אתה לא תהום אתה לא שחור אתה לא קיים!!!! "

SOL6772

New member
רואה סרטים

הייתי אומר שאת רואה יותר מידי סרטים מוזרים וזה ממש לא טוב את ניכנסת לזה יותר מידי עמוק וזה לא הכי טוב

יואוו שיריה ....

על הבוקר ... לא ממש בא לי לחשוב על הפחד שלי ... כרגע מה שעולה לי לראש.. ועכשיו רציני- אני חושבת שאם אבא שלי ז"ל פתאום היה מופיע לי מול העיניים , כאילו קם לתחיה . זה היה הכי מפחיד אותי. זה היה נראה לי סוריאליסטי לא נורמלי ... אני מפחדת מהלא נודע ... הייתי נהיית בהלם לכמה דק' ולא הייתי אומרת לו כלום פשוט הייתי נותנת לו את החיבוק הכי גדול ואוהב שיש בעולם ...

../images/Emo10.gif דווקא בבוקר לפני הטיסה?!

חח, הפחד שלי היה שחור, ריק. לא היה שם כלום. אני פוחדת מהלא נודע. או שהוא היה אור מסנוור עד עיורון... באור היום הכי מפחיד אותי זה לא להבין מה הולך סביבי. כולנו מפחדים מהלא נודע... ומה הייתי אומרת? עוצמת את העיניים, סופרת עד 10 ואז פותחת אותן לגלות משהו אחר... מנקה את ראשי ומביטה קדימה... מתעלמת ממה שהיה שם. ולעיתים לא צריך להילחם בפחד... כיון שהפחד יכול גם להציל אותך.

שיריה

New member
פיצפונת...

זה כל כך נכון שהפחד לפעמים יכול להציל אותך, במקרה כזה אני פשוט יבחר להגיד לו... תודה! ילדונת, טיסה נעימה!

למעלה