אלכסנדר... הבחירה הייתה קשה, אבל בא לי על אלכסנדר קיפסייד או בוסטון?
מ מתחת לגשר New member 22/7/03 #3 אלכסנדר... הבחירה הייתה קשה, אבל בא לי על אלכסנדר קיפסייד או בוסטון?
ט טל גקסון New member 22/7/03 #4 קייפסיד...../images/Emo105.gif אין כמו קייפסיד... בוסטון ביי קולג' או וורנינגטון?
מ מתחת לגשר New member 22/7/03 #6 בלי זקן!!!! חד משמעית בלי! אפשר גם בלי הגישה החדשה שהזקן מתלווה אליה? ג'ן - תסרוקת ישנה או חדשה?
מ מרילנצח New member 22/7/03 #7 לא משנה לי ../images/Emo108.gif אבל עם צריך לבחור אז - בלי זקן!!!! והשאלה שלי: שיר פתיחה: של העונה הראשונה (run like a mad ) או של שאר העונות (i dont want to wait )
לא משנה לי ../images/Emo108.gif אבל עם צריך לבחור אז - בלי זקן!!!! והשאלה שלי: שיר פתיחה: של העונה הראשונה (run like a mad ) או של שאר העונות (i dont want to wait )
ק קייטי הולמס New member 22/7/03 #8 התסרוקת הישנה!!! ../images/Emo66.gif החדשה מזעזעת. תענו על השאלה של מור, אני לא יכולה לבחור זה קשה מדי.
התסרוקת הישנה!!! ../images/Emo66.gif החדשה מזעזעת. תענו על השאלה של מור, אני לא יכולה לבחור זה קשה מדי.
מ מרילנצח New member 22/7/03 #9 עונה לרזיה.. ../images/Emo108.gif ג'ן עם התסרוקת הקודמת!!!!! והשאלה שלי למעלה..
מ מתחת לגשר New member 22/7/03 #10 i don't want to wait אני יותר אוהבת את השיר הזה... ולשאלה הנצחית: ג'ואי ודוסון או ג'ואי ופייסי?
ק קוקיטה New member 22/7/03 #11 ג'ואי ופייסי!!!!!!!! דוסון מעצבן!!!!!!!!!! גראמס- עם קליפטון או עם דוד של סי ג'י? (עזבו לא הייתה לי שאלה)
ג'ואי ופייסי!!!!!!!! דוסון מעצבן!!!!!!!!!! גראמס- עם קליפטון או עם דוד של סי ג'י? (עזבו לא הייתה לי שאלה)
מ מתחת לגשר New member 22/7/03 #12 קליפטון! למרות דרישותיו האחרונות לגראמס... בן זוג לג'ן - הנרי או סי.ג'י.?
S shanyz New member 22/7/03 #17 אופס ענינו ביחד../images/Emo9.gif ותשובה לשאלתך: בסי! והשאלה היא מה שכתבתי מקודם
מ מתחת לגשר New member 23/7/03 #18 שיער ארוך... ואת זה החלטתי לאחר בדיקה מעמיקה בגלריה... פייסי הטבח או פייסי המלח(על true love)?
ק קייטי היפיופה New member 23/7/03 #19 פייסי המלח ../images/Emo107.gif השאלה שלי: דוסון עם איב או דוסון עם ג'ן? יש דוסון עכשיו!!!
S shiray New member 23/7/03 #20 דוסון עם ג'ן ג'ואי עם פייסי או ג'ואי עם אדי? והתשובה שלי ברורה יותר מתמיד אחרי הפרק המדהים היום! וד"א היי לכולם! הייתי במשלחת בגרמניה ובגלל זה לא הייתי בפורום מלא זמן...
דוסון עם ג'ן ג'ואי עם פייסי או ג'ואי עם אדי? והתשובה שלי ברורה יותר מתמיד אחרי הפרק המדהים היום! וד"א היי לכולם! הייתי במשלחת בגרמניה ובגלל זה לא הייתי בפורום מלא זמן...
ק קוקיטה New member 23/7/03 #22 פייסי עם ג'ואיייייייייייייייייייייי פייסי וג'ואי על הסירה או בסופרמרקט?