בסי יותר חמודה! אנשים תשתפו פעולה! אמממממממ אודרי- עונה חמישית או שישית?
ק קוקיטה New member 23/7/03 #53 בסי יותר חמודה! אנשים תשתפו פעולה! אמממממממ אודרי- עונה חמישית או שישית?
מ מתה על פייסי New member 24/7/03 #67 עונה חמישית!!../images/Emo41.gif "on my own" או " I want you to want me"
מ מתה על פייסי New member 24/7/03 #72 חחחחחחחחח סורי../images/Emo41.gif ג'ואי כשהיא שיכורה או ג'ואי כשהיא לא שיכורה
ק קייטי היפיופה New member 24/7/03 #73 חח גם את זה שאלו ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif והתשובה- טל ענתה שיכורה אני עונה - לא אכפת לי! אז אני אשאל במקומך: קייטי הולמס או ג'ואי פוטר??
חח גם את זה שאלו ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif והתשובה- טל ענתה שיכורה אני עונה - לא אכפת לי! אז אני אשאל במקומך: קייטי הולמס או ג'ואי פוטר??
מ מתה על פייסי New member 24/7/03 #74 חחח דייי מה הולך פה....../images/Emo41.gif דרך אגב איך היה לכם אנשות במפגש?
S Summer Spirit New member 25/7/03 #75 ג'ואי פוטר!!! אממממ.... העונה הראשונה או העונה האחרונה (מה שהיה עד עכשיו בערוץ שלוש ומי שראתה את כולה כבר)
ג'ואי פוטר!!! אממממ.... העונה הראשונה או העונה האחרונה (מה שהיה עד עכשיו בערוץ שלוש ומי שראתה את כולה כבר)
S shanyz New member 25/7/03 #76 עונה ראשונה../images/Emo70.gif הנשיקה הראשונה של פייסי וג'וא או הנשיקה הראשונה של דוסון וג'ואי?
D Dawson girl New member 25/7/03 #77 אוווווווווווווווווווווווו..... הנשיקה הראשונה של דוסון וג'ואי כמובן!!! הכי קסומה, הכי רומנטית, הכי הכי!! בוסטון או לוס אנג'לס?
אוווווווווווווווווווווווו..... הנשיקה הראשונה של דוסון וג'ואי כמובן!!! הכי קסומה, הכי רומנטית, הכי הכי!! בוסטון או לוס אנג'לס?
ט טל גקסון New member 25/7/03 #78 בוסטון!../images/Emo105.gif כי כל החברים שלו(של דוסון) שם.. הבית של גראמס בקייפסיד או בבוסטון?
D Dawson girl New member 25/7/03 #80 והשאלה.. ותודה לליאת וטל שהסבו את תשומת לבי לכך ששכחתי. אממממ..... דוסון ופייסי- חברים או אויבים? (מה עדיף?)
והשאלה.. ותודה לליאת וטל שהסבו את תשומת לבי לכך ששכחתי. אממממ..... דוסון ופייסי- חברים או אויבים? (מה עדיף?)
ט טל גקסון New member 25/7/03 #81 חברים..../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif אנדי ופייסי-זוג או חברים טובים? (נגמרו לי השאלות..)
ק קייטי הולמס New member 26/7/03 #82 חברים טובים../images/Emo66.gif כי פייסי צריך להיות עם ג'ואי. סוף העונה הראשונה או סוף העונה השלישית? (כן, גם לי נגמרו השאלות...)
חברים טובים../images/Emo66.gif כי פייסי צריך להיות עם ג'ואי. סוף העונה הראשונה או סוף העונה השלישית? (כן, גם לי נגמרו השאלות...)
ק קייטי היפיופה New member 26/7/03 #83 סוף העונה ה1 ../images/Emo107.gif אממ רציתי לשאול- מיץ' או קרין?? (אחרי המפגש והגלידה!! ) אבל זה לא כ"כ קשור אז: (כמו כולם גם לי אין שאלות) אבא של פייסי או אבא של ג'ק?? (כי שניהם מגעילים..)
סוף העונה ה1 ../images/Emo107.gif אממ רציתי לשאול- מיץ' או קרין?? (אחרי המפגש והגלידה!! ) אבל זה לא כ"כ קשור אז: (כמו כולם גם לי אין שאלות) אבא של פייסי או אבא של ג'ק?? (כי שניהם מגעילים..)
ט טל גקסון New member 26/7/03 #84 אבא של ג'ק..../images/Emo105.gif בגלל שבסוף הוא כן קיבל אותו,והיחסים ביניהם השתפרו... מוות יותר מרגש- מיץ או אבי?
אבא של ג'ק..../images/Emo105.gif בגלל שבסוף הוא כן קיבל אותו,והיחסים ביניהם השתפרו... מוות יותר מרגש- מיץ או אבי?
מ מתחת לגשר New member 26/7/03 #85 אבי! ללא ספק אבי - לא הפסקתי לבכות שבוע!!!!! חופשה של ג'ואי ופייסי - חופשת סקי או קיץ שלם על true love?
אבי! ללא ספק אבי - לא הפסקתי לבכות שבוע!!!!! חופשה של ג'ואי ופייסי - חופשת סקי או קיץ שלם על true love?
D Dawson girl New member 26/7/03 #87 קיץ שלם על "אהבת אמת".. כי 3 חודשים עם מי שאתה מאוהב בו זה חלום!!! אמממ.... הבית של דוסון בעונות 1-4 או הבית שלו בעונות 5-6? כי זה שונה... שמתם לב...
קיץ שלם על "אהבת אמת".. כי 3 חודשים עם מי שאתה מאוהב בו זה חלום!!! אמממ.... הבית של דוסון בעונות 1-4 או הבית שלו בעונות 5-6? כי זה שונה... שמתם לב...