היי בנות

lady mika

New member
אמרו כמעט הכל, רק אוסיף

שדברים נועזים, לא רק עם וי גדול, אלא עם וי ענק, זנותי וצעיר... זה מאוד טוב, לא חסרות בנות שילכו עם זה, אפילו מבוגרות שישימו את זה מתחת לג'קט וצעירות שילכו עם זה למועדון. בחיים לא ראיתי פריט זנותי ב'עונות' או ML - לא הגיע הזמן?

חשבתי עוד קצת...

ג'קטים קצרים צעירים. לא מהזן המחוייט דווקא אלא מעין מיעילונים קלים מג'ינס (בלי אפליקציותתתתתתתת) חלקים או עם כיסים ולא מרופדים שיושבים יפה על הגוף. מג'ינסים כהים או בשילובים של כמה גווני ג'ינס נניח. או נניח מקורדרוי. יהיה נהדר אם זה יהיה בלי צווארונים דמויי פרווה שכבר טחונים עד דק. מה שראיתי שבחו"ל הולך חזק ובארץ לא וחבל מאוד זה בגדים דו צדדיים. נניח מעילון קל שהביטנה שלו יכולה להלבש גם כלפי חוץ. נניח בטנה אדוומה וחוץ שחור. או בפנים ירוק ובחוץ תכלת... צבעים שמשתלבים יפה ביחד ובמחיר מעיל אחד יש לך שניים. (זה לא אמור להיות יקר יותר לייצור). חגורות- עדינות יפות בטוב טעם וארוכות יותר. בלי אבזמי ענק גסים. משהו לביש קלאסי ופשוט. לי אישית חשוב שהאיכות תהיחה טובה ואני לא מבינה למה בגדים גדולים יותר באים באיכות ירודה יותר. זה אומר בד דק יותר עם תפרים בולטים מדי/תפרים שנפרמים מהר/הכל מלייקרה שנמתחת מדי ומאבדת צורה וכו'. חוץ מזה נניח אני מידה 40-42 אבל יש לי גוף מאוד פרופורציונלי נשי ויחסית שרירי וחזק הוא אולי גדול מהממוצע אבל אני לא מרגישה צורך בבדים "נשפכים,"זורמים" ושאר ירקות. חוץ מזה אני בטוחה שיש בנות שאוהבות בדיוק את מה שתארתי שאני לאאוהבת ובנות ויחמיא להן בדיוק מה שלא מחמיא לי . אבל- יש המון המון המון נשים ובנות שיש להן מבנה דומה לשלי ועבורן זה סיוט בהתגלמותו למצוא בגד "כוסי" אבל לא נמתח,מכווץ.עם אפליקציות וכו'. סורי על המגילה !!! יום קסום.

kartisia

New member
../images/Emo45.gif את לא צריכה להיות

מידה 40-42 כדי להתעצבן מכל הבדים ה"זורמים", "נשפכים" וכו'. גם למידות גדולות יותר מתאימים בגדים שיושבים בדיוק, עם גזרה מוגדרת, ולא איזה "ענן" כללי ונשפך.

silvey

New member
מאחר ולפני שנים עבדתי למתאים לי

וגם דיגמנתי להם בחדר דיגום את מה שייצרנו להם אני יכולה להוסיף ולומר שתמיד תמיד ביקשנו פתח וי עמוק למחשוף כי זה פשוט חותך את התדמית של הגוף לשניים ועושה אותה צרה וסקסית יותר. הבעיה בייצור כל כך המוני שהיה לחץ לסגור את הפתחים כדי שהדגם יימכר ליותר קונות. לא כולן אוהבות מחשוף עמוק והבעיה נוצרת אם למשל הקונה נמוכה מהממוצע (168 ס"מ גובה) ואז המחשוף עמוק לה מידי.

desecrated

New member
צעירים צעירים צעירים

אני בת 16, ומאוד קשה לי למצוא בגדים. מה עם ג'ינסים אופנתיים, לא גבוהים במיוחד (2-3 ס"מ מתחת לפופיק) במידות 44-48? מה עם חולצות T מגניבות (ולא חסר דוגמאות) באורן המותן או קצת יותר שיעלו גם על בנות עם חזה גדול ומלאות יותר? ובכלל, כל הבגדים שניתן למצוא בחנויות לנוער מידת המכנסיים למשל, הכי גדולה היא בלחץ מאוד מאוד גדול תהייה 40-42 ויש בנות, מה לעשות, במידה גדולה יותר שנאלצות ללבוש בגדים שהן לא אוהבות (בעליל) או לסבול בחיפושים ממושכים אחר הבגד הפשוט ביותר, רק במידה שלהן. אז זאת הבקשה שלי. בינתיים היא בגדר פנטזיה, אם זה באמת יתגשם זה יקל על החיים שלי ושל עוד המון בנות אחרות המון.

nikol2004

New member
../images/Emo103.gifמנסה ......./images/Emo103.gif

תודה לכולכן על שהבעתן את דעתכן ושאיפותיכן בתחום אני מקווה שאצליח להזיז דברים, בכל אופן מסתמן שינוי אצל כמה מהם....מי יודע אולי כמה מכן תוכלנה לטפוח לעצמן על הכתף.....(הלוואי!!!)

למעלה