היי בנות

nikol2004

New member
../images/Emo103.gifהיי בנות../images/Emo103.gif

בימים אלו אני יושבת עם יצרנים ומעצבים ומנסה לשנות ולעצב את הקולקציות שלהם לעונה הבאה, אם יש למי מכן בקשות, העדפות, רעיונות, אם ראית דגם במידה קטנה והיית מעוניינת בדגם כזה במידה גדולה, זה הזמן .... מקווה מאד בעזרתכן להצליח לשנות חלק מהקבעונות הקיימים אצל אותם מעצבים ויצרנים, נא התיחסו גם לאורך החולצה בין השאר, כל בקשה ,רעיון והעדפה נא העברנה אליי במסרים מקווה בעזרתכן ובזכותכן לשנות ולשפר תודה ניקול

m i s h m e s h

New member
העדפותי

(למרות שאני לא כותבת פה הרבה, יש לי נסיון לא קטן בקניות במידות גדולות). אני בת 27 ומאוד חסרים לי שלושה דברים: בגדים צעירים בעיצובים צעירים, מה שנקרא "קז'ואל". בסגנון מה יש בקסטרו ובפוקס. יש לא מעט צעירים עם עודפי משקל ונדיר מאוד למצוא טישרטס מגניבות, עם שילובי בדים, הדפסים גדולים, קפוצ'ונים וכו', עליוניות מעניינות ועוד. אל לא בגדים שעושים מחומרים יקרים, צריך רק תעוזה. נקודות חשובות בעת עיצוב ביגוד ליום יום החולצות שיש בדרך כלל בגזרות ענקיות ומה שבא בגזרת מעטפת בדרך כלל לא מחשב נכון את גודל החזה של הבנות המלאות ו"חותך" אותו באמצע ונראה זוועה. החולצות גם או קצרות מדי (באורך הטבור או טיפה מתחת) או מגיעות עד הישבן ולא נחתכות באמצע הישבן כמו שכל שכל יועצות האופנה הטובות אומרות שצריך להיות בגזרות למידות כאלו. מאוד חסרים לי גם ג'ינסים מעניינים במידות 46 ומעלה. ואחרון חביב: בגדים לאירועים נכון, זה לא קורה הרבה, אבל לפעמים צריך גם משהו חגיגי לאירוע וכמה אפשר עם הגופיות השחורות ומעליהן עליונית שקופה. רונן חן עושה דברים יפיפים במידות ביניים וגדולות, זה אפשרי. למה לא לעשות דברים קלאסיים בצבעים אלגנטים וחזקים שאפשר ללכת איתם למסיבה ולא להרגיש לא שייכת? אה, וטרניניגים יפים ונעימים במחיר סביר. ולפני שמעירים לי: כן, הייתי בבזאר, אני יודעת שפה ושם יש נקודות אור שמתייחסות למה שאמרתי, אבל בגדול, עדיין אין הרבה למצוא מהדברים שציינתי.

אז גם לי יש מה להוסיף...

כמה שאני מתה על שחור..... היו חסרים לי בגדים בצבעים... היתה גם חצאית מקסימה מג'ינס <מעטפה> עם סקוץ בסגירה שהייתי מעוניינת בכזאת... ג'ינסים נפתחים למטה... אני מאלה שאוהבות פתוח... וזהו.... אני חושבת....

m i s h m e s h

New member
ועוד משהו חשוב בקשר למכנסיים:

לבנות מלאות לא מתאימים מכנסיים בגזרת עיפרון (שהולכים ונהיים צרים מהישן למטה). זה רק עושה תחת ענק ולא מחמיא אפילו לרזות. צריך יותר מכנסיים בגזרה ישרה או מתרחבת. פרופורציות, חברים. זה סוד העניין.

ענבר 23

New member
רעיון מעולה !

תודה על ששיתפת אותנו. להלן בחירותיי: מידות גדולות (מעל 52-54) של חולצות בסגנון צעיר. סקסי,מחשוף עדין. מבדים דקים יחדם עם זאת לא מהסוג הנצמד. ניתן לשלב אביזרים כגון המעטפת שהיא חולצה מושלמת מבחינתי. צבעים: מבחינתי כל הצבעים הכהים. לוא דווקא שחור. ניתן לשלם צבעים אחרים אך בבקשה לא בסגנון הפסים לרוחב- לא טריוויאלי לנו... אורך: אני גבוהה למדיי ולכן צריכה אורך יותר מהממוצע ולשלא נדבר על הבטן שצריך להסתיר..אוי... את האורך תמיד ניתן לקצר אך אם זה קצר מדיי לא ניתן להאריך. אשמח גם ללכת עם חולצות גולף. אמממ מה עוד מה עוד... מכנסיים- כאן אני בעייתית. אני אוהבת גזרה גבוהה הרבה מעל הממוצע ושבאזור החגורה לא יהיה רחה מדיי- לדוג' גומי- זה אינו מחטב אלא נראה סתם כשק לצערי. וגם כאן, כמה שיותר אורך למי שיש לה רגליים ארוכות. אה, נזכרתי בעוד משהו, שרוולים לא שקופים, טרם הבנתי מה יש ליצרני המידות הגדולות עם הקטע המביך הזה. זהו, עכשיו אני צריכה לקחת אוויר...

הדסקה

New member
העדפותי בקשר לעליוניות

הרעיון שלך - ממש גדול!!!! אני מצטרפת לענבר ביחס לנושא אורך העליוניות (טוניקות, חולצות וכו')שצריכות להסתיר לפעמים גם את הטוסיק והירכיים.... ארוך מידי אפשר תמיד לקצר, אך אם קצר מידי -פשוט לא מסתיר...

היי... המלצותיי

אני מתה על ג'ינסים. אבל ממש. אשמח אם יהיו ג'ינסים מידות 40-42 ככה בלי כל האפליקציות.מצטרפות לבקשתי הצנועה הנ"ל כל חברותיי המלאות יותר ממני שאין להן הרבה אופציות בחנויות והג'ינסים שהן מוצאות אינם "קלאסים" וחלקים אלא מלאים ריקמות (גרוזיניות לעיתים) או חרוזים או פיצ'יפקעס. ג'ינס שיושב טוב לא נמוך מדי ולא גבוהה מדי יהיה פשוט אליפות אם ייצרו. רעיון שחשבתי לתפור לעצמי (אם היה לי זמן...) ושלא ראיתי גם בחנויות לרזות זה חולצה בצבע חלק ופשוט עם שרוול אחד מפוספס נניח ושרוול אחד חלק נניח. בצבעים חזקים כמו ירוק תפוח,כתום וכו' בשילובים עם שחור. חוץ מזה יש לי הרושם שרוב הבגדים הם עם דוגמא/הדפס-לטעמי קצת מבוגר. חולצות עם רוכסן מקדימה צמודות וחלקות יהיה נהדר. מה שיהיה נפלא למצוא גם זה חולמות מכופתרות נשיות עם תפרים באיזור הטליה והחזה שמחטבים מבד טיפה נמתח שיחמיא גם לבעלות החזה הכבד. עד כאן. מקווה שעזרתי.

ל י ל ך 2

New member
יש כמה דברים שניתן לשפר...

כמו שכבר אמרה מישהי - ג'ינסים לא גבוהים מידי ולא נמוכים מידי וללא אפליקציות.. תמיד למידות הגדולות מוסיפים אפליקציות שלא מתאימים לטעמי או לגיל... הבעיה שאני תמיד תמיד נתקלת בה בחנויות לידות גדולות זה שאת כל החולצות במידות הגדולות עושים גדולות גם בהיקף החזה.. כך שאני לדוגא שדווקא אין לי חזה גדול לא מצליחה שהחולצות האלו יתאימו לי וישבו עליי יפה...

Lylyana

New member
../images/Emo47.gifמסכימה ומוסיפה../images/Emo42.gif

הג'ינסים והמכנסיים בכלל-למה חייביפ אפליקציות?הייץי רוצה ג'ינסים יפים ומכנסיים שלא ייראו כאילו רק עכשיו הגיעו מגרוזיה. חצאיות-בחנויות של מידות גדולות חסרות חצאיות מגניבות עד הברך,אם הם כבר מוכרים חצאיות זה נראה כמו משהו שסבתא שלי הייתה מתביישת ללבוש. חולצות-הכל יותר מדי ארוך!אם עושים טוניקה אז שתהיה טוניקה,אבל תמיד תמיד אני מקצרת חולצות שאמורות להגיע עד אמצע הישבן והן מגיעות לי כמעט עד הברכיים. לסיכום:בגדים יותר צעירים ,אופנתיים ונוחים(שזה גם הבדים).

miru2

New member
מסכימה עם הכל... לגבי מכנסיים העדפו

מכנסי דלפון. המכנסיים שיהיו צמודים בירך ומתרחבים מהברך. לא רחב ישר מהירך - כי זה רק משמין יותר. מכנסיים ישרות - לא טייץ שנעשה צר למטה. אלא כמו מכנסי סיגר. פשוט ישר. לגבי חולצות: וי בחולצות שיהיה קצת גדול. אחרת נראה לא טוב על חזה גדול. החולצות צריכות להיות כמו החולצות למידות קטנות - רק גדולות יותר. לא צריך בגדי סבתא, לא צריך שקים.

מסדה

New member
הלבשה נכונה למלאות

על פי המסר שלך הבנתי שאת עוסקת בתחום הלבוש מידות גדולות אצל יצרנים ומעצבים וביכולתך להשפיע גם אני בתחום דומה וכרגע נכנסתי ישירות לתחום ההלבשה למלאות אולי ביכולתנו לבדוק שיתוף פעולה.

kartisia

New member
מעילים עם מותן! ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לכל המעילים למידות גדולות יש גזרת פעמון שמסתירה לגמרי את קווי המתאר של הגוף והופכת נשים ל... נו... מין "גוש" כזה. צריך מעילי צמר ארוכים ואלגנטיים (במעילים אני דווקא מעדיפה שחור) שעוקבים אחרי הגזרה. בסוף מצאתי כזה בהמון המון כסף אצל מעצבת (אולי אצרף תמונה מאוחר יותר), אבל באמת אין סיבה שזה יהיה כל כך יקר. זה בתור התחלה. אני אוסיף עוד אח"כ.

kartisia

New member
הנה

תמונה, קצת מטושטשת, אבל אפשר להבין את העקרון. למרות מעיל הצמר הגדול, רואים מותן. הבעיה הבעייתית השניה במידות גדולות, היא המכנסיים. או יותר נכון, החלק הקדמי שלהם. או ליתר דיוק, החיבור בין הרגליים והבטן, איפה שמתחיל הרוכסן. קצת קשה לי להסביר בדיוק למה אני מתכוונת, אבל משום מה, החלק הזה לעתים קרובות לא מחמיא, לא ישר ומיישר, הרוכסן מתחיל במקום הלא נכון (והלא מחמיא), ובאופן כללי נוצר מן חיבור מכוער במיוחד בין איפה שנגמרים "שרוולי" הרגליים ואיפה שמתחיל החלק של הבטן, לפעמים כאילו הבטן "יושבת" או "נוחתת" על החלק של הרגליים, גם אם אין שם בטן בכלל. כאילו הרכיבו שני חלקים שאף אחד לא בחן את הקשר ביניהם לפני שהם נתפרו זה לזה. אתן יודעות למה אני מתכוונת, או שרק אני נתקלת בזה? מדובר בעיקר במכנסי בד, מחוייטים יחסית. מעבר לכך, הייתי רוצה לראות יותר חולצות מבדים שאינם רכים
או נשפכים
או זורמים
ושאר שמות תואר שאוהבים להדביק לבדים למידות גדולות, אלא פשוט חולצות כפתורים מכותנה, שוב, גזרה עם מותן (כמו שחתולה בלי מגפיים הסבירה למעלה), בלי אפליקציות, בלי קישוטים, בלי כלום. חולצות פשוטות ואלגנטיות, בכל מיני צבעים. גם אני בעד חולצות וז'קטים קצרים יותר (חולצות שמגיעות עד אמצע הירך לא באמת מסתירות משהו. אם כבר, הן מעצימות), וגם אני תמיד תמיד מקצרת כל דבר שאני קונה ב-10 ס"מ לפחות, אבל זה נכון שקל יותר לקצר וקשה עד בלתי אפשרי להאריך, אז אני מקבלת את רוע הגזירה.
ואפליקציות?
אני מצטרפת לדיעה הרווחת שהאפליקציות מיותרות, ולשאלה שעלתה כאן מדוע למידות גדולות תמיד מוסיפים אפליקציות, נתקלתי פעם בתשובה באתר של "עונות" במדור "טיפים" - הם ממליצים לבחור חולצות שיש בהן מוקד עניין מסוים שימשוך את העין למקום ספציפי בחולצה. נראה לי שזה מה שמניע אותם ואת שאר הרשתות לתקוע כל מיני קשקושים על החולצות. זה בשביל להבהיל את האויב ולתפוס לו את העין. קשה, קשה איתם.

להלה30

New member
אוי את כל כך צודקת

לגבי החיבור של המכנסיים. פעם אמרתי את זה למוכרת במתאים לי והיא הסבירה לי שאני קצת שונה ופשוט יש לי מפשעה צרה!!! מה זה?!!!

DREAM111

New member
היי ניקול

אז דעתי וחלומותי לבגדים שלנו הנשים הגדולות. אז קודם כל מחוייט למה אין במידות הגדולות ואם יש אז זה מבדים נדבקים כאלה. מאוד אוהבת מחוייט אבל לא מוצאת למידה שלי ואם מוצאת זה במחיר של משכנתא של דירת חדר לפחות ואז אני מוותרת. גינסים אצלי החשיבות היא באיזור הירכיים שהן רחבות ולאחרונה שמתי לב שכל הקולקציות מצטמצמות באיזורים הללו ואז יש לי בעיה שהמכנס רחב במותן רחב בפולקס וצמוד בלחץ בירכיים. חולצות שיהיה להן מפתח שיהיה אפשר לנשום לא סובלת חולצות חונקות אוהבת דברים קלאסיים יפים לא מקושקשים מידי אבל לא שחורים כל הזמן. לחורף אוהבת את הדברים הללו המאוד ארוכים אבל כמובן שבמידות שלי אין להשגה של דבר כזה אלא רק במידות הקטנות יותר. ואולי אולי הם גם עוסקים בלבני נשים
אם כן שיעשו תחתונים גדולות עם מפתח צר באיזור המפשעה כי אין לנו שם תחנת רכבת שלמה יש רק מסילה אחת יחידה.

להלה30

New member
אז לגבי מכנסיים

מה שמפריע לי זו הגיזרה. אני מלאה אך הפרופורציות שלי הן מאד ים תיכוניות: מותניים צרות יחסית ופולקעס... ואני לא מוצאת גיזרות מתאימות - רב הגיזרות רחבות במותן, צרות בירכיים וצרות למטה. גיזרה שרחבה לכל אורך הרגל או בעלת מותן גבוהה וצרה תתאים לי. לגבי חולצות - שונאת טוניקות. שונאת. זה משמין לדעתי. אני אוהבת חולצות אופניות, קלילות, לא ארוכות מדי.

miru2

New member
אתמול ראיתי קטלוג של קרייזי ליין

יש להם ז'קטים מאד יפים וגם חולצה עם קצת כווצים בחזה. החולצה בפסים והשרוולים בשחור. מאד יפה. אילו אפשר היה לעשות כאלו זקטים וחולצות מעין זו, כלומר בגזרה שכזו גם למידות גדולות יותר (5-6). לפעמים דווקא הכיווץ בחזה יחד עם מחשוף דווקא מקטין את החזה. תודה רבה על תשומת הלב.

למעלה