זו התנהגות מייפלית אופיינית.... אני בכלל לא מופתעת. הקוסמת שלי עמדה לתומה בעיר היצירה ומישהו בא והוריד לה פיים. יש לי כמעט 1000...... למה? כי זה עשה לו להרגיש טוב ומגניב על הבוקר..... הוא עוד יקבל ממני 20 דיפיים על זה. רשמתי את השם ..... למה? סתאם כי נמאסו עלי ילדים כאילו וממילא אין לי מה לעשות.
כנ"ל קורה לי שתקפתי פיאנוס סולו ובא איזה גנב (כמה צפוי גם זה ממש "גנב" אותו שם העבודה "גנב") וחיסלו וגנב לי דרופים... רק שאצלך 6 אנשים בפארטי יחד שתוקף זה ממש מוזר...
(ואם לא היה לי מספיק הייתי תולה את עצמי!!!!!) קניתי PSB עם שאר הכסף שלי!!!!! ובPSB הזה קלין עם פוטנציאל של +5 אטק!!!!!! 104 אטק!!!!!!!! 7 סלוטים!!!!!!!! ב101 מיל (לא טעיתי בהקלדה!!!!!!!!!!!) עכשיו אני הולך למכור את שלי ב 100 מיל!!!!!!!!!!! זה כולה 2 מיל הפרש!!!!! אני לא מאמין!!!
שמעתי שמי שיכין קוסם אחרי הג'אמפ יקבל טבעת מעולה !!! 3% סיכוי לקריטיקל 20 % קריטיקל דמג' ושמעתי שמגיעים לנו חפצים לפנים לדרגה 80 !!! אין כאילו עדיין - זה יתן פוטנציאל יותר טוב מאילו של היום. ושמעתי גם שיהיו עגילי רקס יותר טובים מאילו של היום אבל הם כנראה לא ניתנים להעברה.
חפצים לפנים לרמה 80 הכוונה למקשפת ים? זה מקבל בתוך PQ צינוק אקווה חדש עגילי רקס חדשים שמקבלים בתוך PQ רקס גולבין חדש ומשופר (פחות מפות לעבור, יותר מהיר)