ה"י יום ו' 23.09

gate11Maccabi

New member
../images/Emo102.gifה"י יום ו' 23.09 ../images/Emo102.gif

אז אחרי שנהרס לי הNL כשהוספתי לו 15 סטר בלי לשים לב :\ נכנסתי למכירת חיסול ודי נהרס לי הכל! בקיצור בסוף בלילה אחרי שכבר איבדתי תקווה פתאום מצאתי שלוש כפפות 10 אטק ב250 מיל ודפקתי רווח פשוט מעולה, יש לי מזל גדול כבר חשבתי על פרישה והרווח הזה של 510מיל החזיר לי תחשק :)

btekx

New member
מה עם הכול 5+? זה הרבה יותר טוב

ובזה אפשר לקנות במטבעות של PVP... חוץ מזה מזל טוב!!!!!!! ותפסיקי לשפר את הדמותך עוד ועוד, את מעורר לי קנאה!!! אני חייב עוד 20 נק' צארם, בשביל כיס אני חייב עוד 3 ביליון לשרשרת הורטאיל כאוס אני חייב עוד אינסוף מגילות שלא יפוצץ לי כשאני שם אותו במגילה אפל ואו צהובה להוסיף כוכבים אני חייב אקדח רמה 140! אני חייב 10000 קוביות לפונצטיל אני חייב רכיבה מעופף משלי - ברלוג! אני חייב עוד NX בשביל כיייף אני חייב חיה מחמד רובוט גורליה לנצח (זה מתאים בול למכונאי!)

אני רוצה כזה באמת אבל יש מלא האקרים ב PVP

ואני שונאת את זה. מתה משיעמום ומוכנה "לשלם" ב 2 אטק פחות....

btekx

New member
2 אטק פחות, 2 DEX וSTR פחות גם

אז תשחקי קצת כול יום, את רמה 200! לא אמרתי שצריך ברצף... האם אפשר לשים לזה פוטצניל?

מ י ל ר

New member
אי אפשר לשים פונטצאל

והיא לא רוצה לקנות מהאקרים אז היא מוכנה שיהיה לה אחד חוקי פחות טוב. מחשבה מאוד יפה לדעתי.

xBeJeweled

New member
היי מצטערת שאני נדחפת ..

אבל שמתי לב שיש עלייך 2x HT pend , איך זה אפשרי?

btekx

New member
אם מדבר על שרשרת?

זה אפשר אם קונה סלוט נוסף בNX, שמאפשר לך להשים עוד שרשרת - הערה זה רק ל30 יום... ועל פי שאי אפשר לחזיק שרשרת הורטאיל יותר מאחד, אז בטוח שיש לה שרשרת הורטאיל אחד ושרשרת כאוס הורטאיל אחד

JackyE

New member
למייפל שלי יש מצבי רוח

השדרוגים בשרתים נתנו לו אופי והוא פועל איך שבא לו!
אתמול כשחזרתי מהבסיס לא עבד לי בכלל! סירב להיכנס למשחק, נקודה! אחרי זה יצאתי עם חברים וכשחזרתי הבייתה בסביבות2-3 הוא פשוט עבד חלק בלי שום בעיה ועכשיו הוא מתחבר כרגיל אבל לאג עצום! שזה נורא מוזר כי הוא לא פועל בקיטועים פשוט הכל בדילאי ענק...

אבישי ר

New member
קורה לי כל הזמן

נמאס לי מהמשחק הזה בזמן האחרון כמה עצבים יוצאים על המשחק הדפוק הזה

יפה !!

אני בסוף מכרתי את השיקוי ב 89 מיל..... אבל אין ספק שזה אחד השיקויים הכי חזקים שיש .......

למעלה