lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo220.gifדרוש תיאור../images/Emo70.gif

עם הרבה צבעים לרמה שלי ומיוחד כזה...

לרמה שלך?

*נדחפת בצורה לא קשורה* מה זאת אומרת לרמה שלך? אממ.. בואי ננסה:
שיער:
ארוך בצבע חום בהיר אפשר מעט גלי, עם כמה צמות בודדות, קוקיה קטנה מעל וסרטים מורוד וירוק שמשלשלים בין הגלים.
חלק עליון:
גופייה לבנה עם כתפיות עבות ותפרים ורודים, ועליה גופיית ספגטי אדומה עם הדפס בלבן/שחור יותר קצרה מהלבנה.
חלק תחתון:
ג'ינס ארוך שעל רגל אחד יש מלא סיכות ביטחון וקשקושים בירוק ועל השנייה סרט אדום על הירך ושני קרעים גדולים בשוק.
נעליים:|
מכיוון שהג'ינס ארוך, הוא מכסה חלק מהנעליים, כך שיראו רק את הסוף של האולסטא באיזה צבע שבא לך.
סטאף:
צמיד כתף בשחור/חום כלשהו. צמידים בכל צבעי הקשת ובכל הצבעים, נקודה. אפשרי משקפיי שמש על הראש. אני מקווה שזה מספיק מקורי.

חח כע

והשרשור הופך לספאם
נמ. לא הייתי הרבה, ואני פה כי רציתי בייסים>< ואני לא מוצאת. בכל מקרה, נחד לחזור...

o0Invisible0o

New member
ווואאאיייי אני זוכרת אותך!!../images/Emo2.gif

לא שמתי לב לניק בכלל..עד שנעה אמרה משהו..! היית פה ממש ממש מזמן, נכון? ודניאל נשר זה דמות בספר שלך או משו..לא? וואי..אני כבר בקושי זוכרת.
איזה מוזר!! את עדיין עושה דוליז?

יאפ.

איץ מי. ואני עוד עושה דוליז, ומצליחה להשתפר, איכשהו
והשיער עדיין נשאר בעיה אצלי. כמה נחמד שזוכרים אותי^^ אני לא זוכרת אף אחד חוץ מנעה XDDD ועוד כמה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיו../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifOO

ש-א-לום. בדיוק חשבתי עלייך השבוע, ולא הצלחתי להיזכר מה בדיוק היה הניקOO. ה-הי.
. אופיר, ביי דה וואי.

XDD

אותך אני זוכרת
חשבו עלי
אני אקבל בסוף את הצבע המחריד של הגופייה הורודה שלי...

morusha

New member
אפשר תיאור?

אפשר לקבל תיאור לשיער? משהו עם פוני נופל כזה.. ותיאור לחולצה! ושיהיה ברמה קלה- בינונית

למעלה