../images/Emo221.gif ../images/Emo13.gif

שער - דבר ראשון ג'ינג'י כזה עם פסים בלונדיניים בהירים. עם פוני לצד נופל על הפנים ומסתיר חצי מהעין, יש לה בצד הנגדי של הפוני סיכת פאפיון שמחזיקה את השער. השער שלה מגיע עד לאמצע הגב והוא גלי כזה.
טופ - חולצת בטן עם שרבולים קצרים ונפוחים כאלו. החולצה מסתיימת בגומי עבה מאד בערך 6-5 פיקסלים. החולצה בצבע ורוד. השרבולים והגומי הם בצווא לבן עם פסים לאורך בצבע החולצה.
 

אלבוסוס

New member
תיאור? בבקשה..? ../images/Emo79.gif

קליל להפליא (דוליז שנייה שלי..), שלא כולל אף פריט ורוד, ברשותכן. מלבד אלה אני פתוחה
 
תפוזונע../images/Emo7.gif

הרס לי הכל. שיער: חלק עד הכתפיים באדון יין (מתה על הצבע הזה) חולצה: סירה (חושף כתפיים) בצהוב מכנסיים: אורך 3/4 בצבע לבן עם חגורה ירוקה נעליים: כפכפים חומים (כי אין לי רעיון אחר) תוסיפי מה שבא לך. תפוזונע.
 
הנה (נראה לי)

שיער: בלונדיני צבוע קן סנטר חלק חלק עליון: חולצת סירה שחורה (כתפיין חשופות) ומעליה גובפייה לבנה חלק תחתון: ג'ינס ממש קצר עם סרט בצבע צהוב עם נקודות בורוד, ירו' ותכלת נעליים: נעליי בובה או משהו בסגנון בצבע ורוד תוספות: מה שנראה לך נכון
 
למעלה