15..

InvisibleTouch

New member
קרן!11../images/Emo23.gif [זו ספיר, חביבה פלוס?P:]

המהמ. קז'ואל, כי יותר קל לי. שיער- אדום-ג'ינג'י חלק-חלק ודליל, חלקו אסוף ברישול בקוקו די גבוה, חלקו נשאר על הכתפיים. יש פוני לצד ארוך, מהצד השני הוא מוחזק ב-2 סיכות אפורות [מיד ציור עילג]. חלק עליון- גופיית-סבא לבנה פשוטה וארוכה בבטן, מעליה ז'קט ג'ינס קצרצר בבטן וארוך בשרוולים, בגוון בהיר. ושרשרת עם לב ורוד די גדול ממתחתP: חלק תחתון- חצאית מיני שחורה פשוטה, מתחתיה טייץ ורוד-עתיק [או לחילופין לבן], אבל בדוגמאת תחרה. נעליים- נעלי-בובה [השטוחות האלה], שחורות עם פפיון שחור קטן. זהו^^ אם את צריכה הסברים רק תגידי:]]

InvisibleTouch

New member
אה../images/Emo122.gif ומלא שוונצים כאלה.

שיהיה מרושל כזה. |מפסיקה לדבר לעצמי|

000יובל000

New member
היי קרן.

וואי, בדיוק חשבתי איפה את. אין לי מושג אם את זוכרת אותי...

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo29.gif

אומייגד! קרן!!1!1
[גם אני לא כותבת כאן, אבל אני מסתכלת לפחות פעם בשבוע.
] תדברי איתי. האהא! יהב

GalGul000

New member
מה עובר על תפוז.

אמא. טוב, בכל מקרה. היה כתוב בכותרת- "יווו. יהב וקרן!!!!!!
".

o0Invisible0o

New member
קרן!!../images/Emo2.gif

[איילת, גילמורפריק.] אעאעאע..קראתי בבלוג שלך בישראבלוג לא מזמן. נראה לי.
יש לך שם בלוג, נכון?>< כן, נעלמת.
אני עדיין נכנסת לקומונת פיקסלים לראות אם כתבת משהו, במקרה,בטעות.:X

InvisibleTouch

New member
תיאור ליאנ../images/Emo23.gif.

שיער- בלונד-עמוק פזור עם פוני לצד מדורג. חלק עליון- סטרפלס חום מבד רופף, ארוך מאוד מאוד [כמו שמלת מיני סקסית כזאת^^], שהבד רופף כזה מאוד, ויש כיווצים שיוצאים מהם בצד 2 חוטים וקושרים את זה כאילו, ומחלקים את הסטרפלס לחלק עליון וכאילו חצאית. בחלק התחתון יש תחרה לבנה-בז' די עבה. שרשרת פנינים בצבע אוף וואיט ארוכה, שמסובבת נניח 3-4 פעמים על הצוואר, באורכים משתנים. על הציצי יש סיכת-פרפר כסופה גדולה שיוצאים ממנה כל מיני קשקושים כאלהP: או אם בא לך סתם פרחים כאלה שמרוכזים במקום אחד. חלק תחתון- ג'ינס משופשף מאוד לא-דהוי, עם לפחות 2-3 קרעים בכל צד, פתאום יוצאת תחרה ממקומות לא קשורים, ויש רקמה בגווני חום-זהב. הג'ינס הוא די-סקיני [כלומר צמוד בקרסול, אבל לא לגמרי], מתחתיו מבצבצות נעלי עקב עדינות זהובות. האמ. אם את מצליחה וזה מתאים- תיק גדול מוחזק ביד, ממש גדול [בערך בגודל של 1/3 מהגובה של הדולי], בצבע לבן עם הסמלים של LV [לואי ויטון, נו
]. לתמונות, בירורים ושאלות- פני אליי:)

InvisibleTouch

New member
אוקיי במקום התיק שאמרתי

[כמה החלטי מצידי]. תיק חום של לואי, עם הדפס זהב, קטן כזה מאורך שמחזיקים ביד. יותר מתאים, לא?

Radio Joe

New member
סאפי. :] ../images/Emo23.gif

שיער: חום, מדורג. מתעגל בסוף, אבל הוא לא גלי. הוא חלק. יש פוני, והדירוג מתחיל ממנו בערך, מה שאומר שהדירוג הוא בפנים הבנת?
. חלק עליון: גופיה עם מחשוף שעובר בשני פיקסלז את הציצי. הגופייה בצבע קרם שמנת, ובגבולות של המחשוף יש קו חום. אחרי שהמחשוף נסגר, הקו החום ממשיך למטה. הקו החום לא כהה מדי. מעל זה ג'קט אדום עם צווארון פולו. כפתורים בצבע בורדו. הג'קט פתוח. אני מתלבטת בקשר לשרוולים... תעשי קצרים ואם לא תאהבי תאריכי. חלק תחתון: מכנס קצר מחוייט עם קפל מגוהץ באמצע כל צד. המכנס שחור או בצבע הפס בגופייה. עם כיסים וכפתור. נעליים: נעלי בובה עם איקס. הנעליים עצמן בצבע אדום, והאיקס עולה על הנעל, הוא בצבע הגופייה או שחור. אביזרים: צמיד כסף על הרגל עם אבנים קטנות בצבע סגול כהה שחור. מסביב לכל אבן יש קו כסוף. צמיד עץ עבה. צמיד שחור די עבה, פחות מצמיד העץ בשני פיקסלס אבל לא פיקסל אחד. שרשרת של שרוך שחור עם תליון יפה כלשהו עדין כזה אבל ילדותי. נגיד חזיר מכסף P:. בעיקרון זהו. את יכולה להוסיף כובע אפור כזה כמו שיש למישה D:

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifרעיון למכנס?

אממ..רעיון למכנס משהו;__; ד"א השיער שלו שחור? אני לא יודעת כי המסך פה נדפק והכל מתחלף כל הזמן
ואיך ההבדלים בצבעים? גדולים? אה והחולצה הלבנה לבנה?
סורי על ההתקרצצות. בייס מבאניסטיק. אה כן, הוא אמור להיות הומו.

Radio Joe

New member
החולצה הלבנה...

ירוקה. XD ג'ינס עם קרע ענקי בברך. פשוט ענק.

אצלי היא לבנה../images/Emo12.gif

הגוונים הכהים יותר בכיוון של כחול-ירוק, תורכיז כזה, אבל זה הגיוני ואני אוהבת את זה..

למעלה