15..

מי רוצה תיאור?../images/Emo211.gif

תיאור מפורט ויפה מבקש בית חם. בעלת המודעה רוצה לדעת באיזו רמה הוא יחיה, ומה סגנונו.

לכבוד ה06.06.06../images/Emo211.gif

שיער- שחור. בסוף קצוות מאוד שוונצים וכחולים. מגיע עד המרפק. טופ- חזייה שחורה. מצוירים עליה המון פנטגרונים לבנים. יש גם גופיית רשת, בעלות מבנה של גופיית סבא. אבל עדיין נורא צמודה
דאון- חצאית מיני, אבל ממש קצרה. שחורה. נעליים- אולסטאר שחורות עם ציורי גרפיטי לבנים של פנטגרונים ואנרכיות. הם בגדלים שונים. פרופס- שרשרת עם תליון ענקי בצבע מתכתי בצורת שיער- שחור. בסוף קצוות מאוד שוונצים וכחולים. מגיע עד המרפק. טופ- חזייה שחורה. מצוירים עליה המון פנטגרונים לבנים. יש גם גופיית רשת, בעלות מבנה של גופיית סבא. אבל עדיין נורא צמודה
דאון- חצאית מיני, אבל ממש קצרה. שחורה. נעליים- אולסטאר שחורות עם ציורי גרפיטי לבנים של פנטגרונים ואנרכיות. הם בגדלים שונים. פרופס- שרשרת עם תשיער- שחור. בסוף קצוות מאוד שוונצים וכחולים. מגיע עד המרפק. טופ- חזייה שחורה. מצוירים עליה המון פנטגרונים לבנים. יש גם גופיית רשת, בעלות מבנה של גופיית סבא. אבל עדיין נורא צמודה
דאון- חצאית מיני, אבל ממש קצרה. שחורה. נעליים- אולסטאר שחורות עם ציורי גרפיטי לבנים של פנטגרונים ואנרכיות. הם בגדלים שונים. פרופס- שרשרת עם שיער- שחור. בסוף קצוות מאוד שוונצים וכחולים. מגיע עד המרפק. טופ- חזייה שחורה. מצוירים עליה המון פנטגרונים לבנים. יש גם גופיית רשת, בעלות מבנה של גופיית סבא. אבל עדיין נורא צמודה
דאון- חצאית מיני, אבל ממש קצרה. שחורה. נעליים- אולסטאר שחורות עם ציורי גרפיטי לבנים של פנטגרונים ואנרכיות. הם בגדלים שונים. פרופס- שרשרת עם שיער- שחור. בסוף קצוות מאוד שוונצים וכחולים. מגיע עד המרפק. טופ- חזייה שחורה. מצוירים עליה המון פנטגרונים לבנים. יש גם גופיית רשת, בעלות מבנה של גופיית סבא. אבל עדיין נורא צמודה
דאון- חצאית מיני, אבל ממש קצרה. שחורה. נעליים- אולסטאר שחורות עם ציורי גרפיטי לבנים של פנטגרונים ואנרכיות. הם בגדלים שונים. פרופס- שרשרת עםשיער- שחור. בסוף קצוות מאוד שוונצים וכחולים. מגיע עד המרפק. טופ- חזייה שחורה. מצוירים עליה המון פנטגרונים לבנים. יש גם גופיית רשת, בעלות מבנה של גופיית סבא. אבל עדיין נורא צמודה
דאון- חצאית מיני, אבל ממש קצרה. שחורה. נעליים- אולסטאר שחורות עם ציורי גרפיטי לבנים של פנטגרונים ואנרכיות. הם בגדלים שונים. פרופס- שרשרת עםשיער- שחור. בסוף קצוות מאוד שוונצים וכחולים. מגיע עד המרפק. טופ- חזייה שחורה. מצוירים עליה המון פנטגרונים לבנים. יש גם גופיית רשת, בעלות מבנה של גופיית סבא. אבל עדיין נורא צמודה
דאון- חצאית מיני, אבל ממש קצרה. שחורה. נעליים- אולסטאר שחורות עם ציורי גרפיטי לבנים של פנטגרונים ואנרכיות. הם בגדלים שונים. פרופס- שרשרת ארוכה(קצת אחרי החזה) עם תליון בצבע מתכתי בצורת פנטגרון ענקי(עם הגוף בגודל פרופוציולני, אז בגודל ציץ). בערך מהמרפק, עד לפני כף היד, מין שרוול רשת. בסופו, הוא קצת קרוע. גרביוני רשת. יש בהם קצת חורים. גרביים אפורות, מאוד מקווצ'צ'ות. פנטגרון ענק, מוקף בעיגול, ואדום. נראה כאילו מצויר בדם. נר על כל קודקוד של הפנטגרון. סכין זרוק בצד, מגועל בדם. בסדר?

מזה הפנטגרונים האלו ?

ואם לא שמת
אז כל דבר רשום לפחות 3 פעמים
תאור נחמד אבל שחור... לא משו מתה על הצבע, רציתי משו יותר כזה אופנתי-צבעוני-חמוד. תודה בכל מקרה

נׁעה

New member
XD

זה בכוונה, או שהשטן חיבל בהודעה שלך..?
ויקירה - פנטגרם, ולא פנטגרון, בהנחה שאנחנו מדברות על אותו הדבר (הסמל שבתמונה)

נׁעה

New member
הומ

אם לא אכפת לך, ואם ילדת השוקולד לא רוצה אותו, אני חושבת שאני אקח אותו. כרגע אין לי כ"כ זמן, אבל כשיהיה לי...
(אני רק אוותר על האולסטאר, אני לא עושה אולסטאר מתוך עיקרון
) ותיקון קטן נוסף - מגואל בדם ולא מגועל בדם.

Radio Joe

New member
להלה.

שיער קצר בלונדיני חמדמד שלא ממשיך יותר מדי אחרי האוזניים. פוני לצד. חולצת קשירה לבנה עם פס אדום למטה, והדפס של לבבות אדומים בכל החולצה. חצאית ג'ינס קצרצרה, בסופה היא קרועה. כפכף עם רצועה אחת, הסולייה בצבע עץ כהה והרצועה שחור. אבזם כסוף. טייטס ורדרד לא יותר מדי אחרי החצאית. עגילי כסף שהם כמו "תלתל" מגניב כזה. תלת אחד יותר ארוך מהשני.

o0Invisible0o

New member
*עם. [עם=בנוסף ל..,

אם= אם אני לא אצליח, אני אעשה ככה וככה. בלה. לאיודעת להסביר.:X]

../images/Emo97.gifדרוש תיאור להמשך

משו מופשט אבל לא פשוט... כאילו.. לא בגדים ממש.. צעיפים וכאלה... הבנתן? אני מחוסרת השראה לחלוטין..
והשיער פשוט לא גמור אבל אני לא צריכה תיאור...

Mary00

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif

רעיון קטן, לא בטוחה שתאהבי, אבל מה דעתך לכסות לה את החזה בשרשרת [או שרשראות, בצבעים זהב או כסף יכול להיות נורא יפה] ולהעביר את השרשרת דרך הצוואר? זה גם אביזר וגם בגד =]

Dirtbag

New member
אני רוצה :]. ../images/Emo62.gif

יו, לא הייתי כאן שנים
. ראיתי כמה בננות שאני מכירה :]. בכל מקרה, קפצתי להגיד שלום, ובא לי לנסות, לראות מה אני עוד זוכרת
. אם אפשר משהו או בסגנון פרוטס, או קז'ואל כזה, הכי פשוט בעולם.

למעלה