1362.

../images/Emo163.gifתיאור בבקשה ../images/Emo9.gif

המ... סגנון פאקצי כזה של יום יום, עדין חצאית או ג'ינס ושיער לא קשה... אם יש/בא לכן אז גם בייס לתיאור זה מעולה >< רמה בינונית
אמ... כנראה (95%) שאני אעשה את הדולי ותראו אותה בשדחם

יותר מידי ורוד ><

הבייס מ- http://emi.hotaru.free.fr/firefly%27sworldenglish.html שיער: שיער בלונדיני עם שורשים שחורים. השיער אסוף בחצי קוקו. הוא די גלי, לא ממש פרוע. חולצה: חולצה ורודה, צמודה, די ארוכה. [כלומר שלא תהיה חולצת בטן..] זה ורוד פוקסיה. יש הדפס בצבע לבן: I LOVE ROCK N' ROLL ואם אין מקום לרוקנרול, תכתבי רק ROCK.. השרוולים של החולצה קצרים ובצבע לבן. חצאית: חצאית ג'ינס, מיני. מגפיים: מגפי שפיץ שחורות, מגיעות עד הברך. יש עקב קטן. אביזרים: חגורה שחורה, די דקה. לק ורוד. סיכה ורודה בשיער. היא מחזיקה/יש לידה תיק קטן ורוד עם 2 פסים שחורים לאורך.

../images/Emo163.gifהוו מאתרגר מאד בשבילי ../images/Emo2.gif

אני אנסה >< גם הבייס מאד קשה אני תמיד לוקחת את ההכי קלים יהיה מגניב לנסות אותו
אמ... את הגלי יש סיכוי שאני אאפוך לחלק
עדיין לא למדתי איך לעשות גלי למרות הנסיונות אני אשנה כמה דברים טוב? סיכוי רב שזה יהיה בשדחם הבא
ותודה רבה

תיאור לאימוץ. תשתמשו ../images/Emo7.gif

שיער: שתי קוקיות נמוכות, רפויות. הגומיה היא כמו סרט דק שמתלפף סביב כל הקוקו. [באיקסים] הגומיות בצבע ירוק. אין שביל. השיער בצבע בלונד אגוז עם גוונים אדומים. [שישתלב[. יש פוני לצד. כובע מצחייה ירוק שהולך קצת לצד. [אבל הירוק של הצבא..
] יש סמל של פומה במצחייה עצמה. חולצה: חולצה לבנה-תכלת. פתח הצוואר הוא גדול, והוא הולך לאלכסון. זה נראה גזור ויש קצת שוונצים שיוצאים מפתחת הצוואר. [תסתכלי בקובץ..] יש הדפס של ראש של ילדה קטנה עם שיער אסוף ב2 קוקיות למעלה. [זה ממש קטן, וזה גם לא יהיה ברור שזה ראש של ילדה...] מכנסיים: מכנסיים שחורים, גדולים ורחבים. יש קרע בברך במכנס שמאל. מכנס ימין הוא 3/4 עם קיפול מרושל. מכנס שמאל ארוך. נעליים: נעליי ספורט לבנות עם שרוכים שחורים, פרומים. אביזרים: היא מחזיקה משקפי שמש. יש על הרצפה [לאו דווקא רצפה.. יכול להיות על שולחן או משהו כזה.. אבל שהיא לא תחזיק אותו] תיק צד שחור.

ינקיפנק

New member
או, אני טובה בזה!

אממ...טוב, הנה, יצא קצת מוזר... פאנקי מדי.. שיער- שיער שחור עם ברק אדום כהה כזה.. חולצה- חולצה צמודה, תפוחה בשרוולים, עם רשת שחורה מהחזה לצוואר. חצאית- חצאית שחורה עם שרשראות, מאוד נוצצות. גרביים עפ פסים שחור ולבן
ונעליים.....אין לי רעיון..

Radio Joe

New member
קיי :].

בקבוקים [איך לא?] בצבע שחור עם ברק כחול בהיר. בכל צד יש בקבוק אחד שקשור למעלה בסרט בצבע כחול כהה. רטייה בצבע תכלת על עין כלשהי עם מלמלה מסביבה. אודם אדום חזק. מחוך [איך לא? #2] שמגיע מתחת לחזה ומפריד בין הציצים במין שפיץ, הבנת? המחוך בצבע שחור מתחת למחוך יש חולצה נפוחה בחזה, בצבע תכלת של הרפייה עם מחשוף סירה. גם השרוולים מאוד נפוחים. החוטים מהמחוך פרומים, בצבע כסף. חצאית נפוחה שחורה בסגנון טינקרבל, שהסוף שלה נראה קרוע עם כמה חוטים פרומים. מתחת יש כמו חישוק כזה, כמ ושיש בתחפושות של נסיכות מתחת לשמלות כדי לנפח אותן? כמו רשת רבועה ישרה כזו. הבנת? בצבע כסף. בגלל ה"רשת" החצאית נפוחה בעצם. גרביון עד הברך שחור שקוף שמתחבר בפסעד התחתונים. בצד השני הקו הזה שמחבר נראה בצורה זיגזגית מעט, כי הוא לא קשור לכלום. איפה שאין גרביון יש גרב עד מתחת לברך בצבע אפור עם עיגולים שהם חורים בגרביים. בצד השני יש אותה גרב רק בצבע לבן/תכלת. נעלי בובה עם פלטפורמה מפלצתית
. הנעל שחורה ופלטפורמה בצבע תכלת/לבן [הפוך מצבע הגרב שברגל עם הגרביון]. פפיון בצבע תכלת על אחד מסוגרי הנעלים. שרוול רשת עם Xים גדולים על יד אחת, השרול ארוך וממשיך עד תחילת השרוולים. קולר שחור עבה צמוד לצוואר עם תליון קטן של לב בצבע כחול של הברק בשיער. זהו
תגידי אם את עושה.

מקווה שזה קשה מספיק

שיער- ארוך ושחור. בקבוקים. עד הריצפה. טופ- מחוך שחור עם שרוכים בורדו. יש לה גם שרוולים מתרחבים שלא קשורים למחוך. דאון- חוטיני שחור. לחוטיני קשורות שרשראות ברזל. נעליים- עקב שחורות ומבריקות. פופס- מכבעת עגולה ושחורה שמונחת טיפה באלכסון. שרשרת שחורה ועליה צלב או עין(לבחירתך). חגורה שחורה עם ניטים שמונחת גם היא באלכסון. מטפחת שקופה-שחורה שקשורה על המותניים. גרבי רשת עם בריות. שוט בצד/ביד.

Little sweetie

New member
אני רוצה תיאור

כל מה שבא לכם לראש- רק לא קשה מדי.. אנסה לעשות
(89%)

אוקיי

שיער- ג'ינג'י גלי עד המותניים. הקצוות ורודות. שמלה- שמלת סטרפלס מיני ירוקה עם ציור של לב כתום באמצע. נעליים- נעלי בובה ורודת. פופס- גרביונים. שרשרת פנינים ירוקה.

Little sweetie

New member
אוקע עושה../images/Emo9.gif

באיזה צבע הגרביונים? נ.ב: אני כנראה משנה קצת, טוב

למעלה