1362.

../images/Emo163.gifמישהי רוצה תיאור? ../images/Emo9.gif

בא לי, אם אתן רוצות תגידי רמה ו(אם אתן רוצות)סגנון

Radio Joe

New member
ד"ת.

צבעוני, לא מסובך [רמה בינונית- נו הרמה שלי] על בייס די גדול. הרבה פריטים קטנים, לא הרבה פרטי לבוש. תודה.

בסדר?

שיער- בלונדיני עם פסים בכל מיני צבעים. עד הציצי ומתולתל. טופ- חולצה חשופת כתף בצבע סגול שמגיעה לפני ברכיים. על החולצה כתוב באדום"I LOVE BOOKS". דאון- חצאית עד הברכיים בצבע כחול. נעליים- אולסטאר משובצות באדום סגול וכחול. פופס- המון המון סיכות בגדלים ובצבעים שונים. שרשרת עם תליון לב בצבע זהב. קעקוע הזוי(אני סומכת עלייך שתעשי משהו הזוי) על הכתף. חגורה ציבעונית. גרבי מרך ציבעוניות. צמידים צבעוניים על היד של הצד חסר הקעקוע.

shooroo

New member
:]

שיער בלונדיני עד הצוואר בערך, שאסוף בקוקיות נמוכות קטנות כאלה ^^ פוני לצד עם פסים בצבע תכלת/ירוקבהיר. צד ימין- סיכה ורודה בצורת לב, סיכה ירוקה רגילה. צד שמאל- סיכה צהובה בצורת כוכב, סיכה ורודה רגילה, סיכה תכלת רגילה. סווצ'ר קנגורו שחור עד המותן, עם P גדולה בצבע ירוק בהיר ופרח ורוד בזוקה לידה. מתחתיו מציצה גופיה ורודה, מגיעה עד סוף התחת. שרשרת עם חרוזים צבעוניים, גדולים ועגולים מלופפת פעמיים, פעם אחת עם סוף הסווצ'ר ופעם שניה עד הציצי בערך. חצאית מיני ג'ינס עם חגורת ניטים צהובה באלכסון. החצאית נגמרת בשוונצים כאלה של גזירה. יש עליה פרח רקום בצד. חותלות ירוקות לא מתרחבות אבל עם כפלים מאנגיים כאלה. ^^ נעלי פלטפורמה שחורות עם המון ברק והמון פלטפורמה D: בתתחילת הפלטפורמה ארבעה פסים רוחביים צמודים- ורוד, צהוב, ירוק, תכלת. יש לה לק סגול והיא מחזיקה באחת הידיים סוכריה גדולה עם, איך קוראים לזה? ספירלה ורוד לבןD: מקווה שאת אוהבת ^^ ותגידי אם את עושה :)

דרוש תיאור

תיאור לא קשר ולא קל לשיער ומכנסיםם ממולץ עם קווי מתאר החולצנ למטה זאת השראה מקנדי בר אממ..אני צריכה דיי מהר זה מתנה ליובל.... וואא מחרתיים!!...מזלטוב יובלוש,
מתה|
...

איך עושים צורת שער נורמלית?(והצללה)

סתם ניסיתי משהו...אני לא יודעת להצליל שיער.. והצורה תמיד יוצאת לי מעוותת...(אני יודעת שהגולגולים גם מעוותים..) מישהי יכולה להדגים לי על זה? (לעשות קווי מתאר או משו..) (בייס:קומאטוס באני-איך שכותבים:S) פלטות של הצייר חח ^_^

../images/Emo163.gifד"ת

אפשר שני לבקש שני תיאורים בשרשור נכון?
תיאור שמח כזה, לדולי שמוקדשת למישהי שיש לה יומולדת אם אפשר אז להוסיף גם בייס
שיהיה רמה בינונית בערך, ויכול להיות שאני אשנה כמה דברים (ו95% שאני לוקחת את התיאור)

תיאור לאימוץ

שיער- בלונדיני עד הציצקאס. חלק ממנו במלפנים של הגוף. הוא חלק. טופ- סווצ'רט אפור עם כיס באמצע. כתוב משהו בלבן ובקטן למטה. דאון- ג'ינס עם המון כיסים. נעליים- אולסטאר ירוקות. סטאף- כובע גרב מצמר בצבע אפור. נזם באף.

למעלה