1362.

broken winges

New member
תיאור

איזה שבאלכם! רק אם אפשר מאתגר.. זתומרת לא יומיומי ^^לא מבטיחה לעשות :[ תודההההההה

יצא קצת מוזר...

שיער: [לא הסברתי ממש טוב... אם לא הבנת תגידי ואני אצייר את זה..] למעלה יש צמות אתיופיות. [הצמודות האלה...
] הם הולכות קצת לאלכסון. בקצה של הצמות יש סיכה של לב. הסיכה ממש קטנה, היא יכולה אפילו להיות בגודל של 4 פיקסלים... משהו קטן. השיער למטה [ליד העורף] מתולתל. השיער חום בהיר. חולצה: גופיה לבנה משוחררת. יש כתמים בכל מיני צבעים על כל הגופיה. [אבל שיראו קצת לבן...] מעליה יש ג'קט ג'ינס פתוח, עם צווארון וכיס אחד בחזה. הג'קט די זרוק ומשופשף. מכנסיים: מכנסיים שחורים, מלייקרה, ארוכים. סנדלים: סנדלים בצבע כסף, אלגנטיות. יש נקודות של יהלומים. אביזרים: צעיף שחור. אני אבין אם לא תרצי להשתמש. את יכולה לשנות מה שאת רוצה.

broken winges

New member
../images/Emo9.gif

אהבתי ^^.. אשמח אם תוכלי לצייר לי את השיער כי הבנתי את הצמות אבל לא את הלב והתלתלים וזה
.. אני שוב לא מבטיחה לעשות כי זה תלוי בזמן שלי ואיך יצא לי אבל ממש ממש תודה ^^

../images/Emo9.gif

הלב הזה זה כמו סיכה ששמים בסוף הצמה... רק שפה הצמה נגמרת בקודקוד. והתלתלים- זה שיער פזור בתלתלים... כי הוא לא בצמה... אם עדיין זה לא מובן אני אחפש תמונה :p

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמי תביאלי ? D:

תיאור צבעוני ומאתגר וקשור לעצמו? D: [נו לא כמו תיאורים סטייל חצאית אדומה,עליה רשת ירוקות,ממנה תלויה מראה ו16 פחיות קולה
]

MorningGlory

New member
XDDD

נו רעיון טוב הפחיות קולה
אולי אני אנסה מחר כי עכשיו אני לא באמת פה(וזה למה אל תגידי לי להתחבר-.-)
נו אבל הפחיות קולה זה מגניב*O*

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנומה אני רודפת אחרייך ../images/Emo7.gif

ורוצה לדבר איתך כי את עירית את סגידה

Little Chiwawa

New member
אממ אוקיי

שיער: שיער שטני אסוף ואז יש גלים כאלה..כמו קוקו רק שאין קוקו יש גלים מפוזרים..ושתי קצוות שיער הולכות אחורה. תנסי לעשות אולי קצת גוונים ורודים כאלה^^. חולצה: גופיה בצבע תכלת עם פרח ורוד על הכתפייה^^ שרוולוני פסים לבן-תכלת-ורוד בשתי הידיים. תיק קטן בצבע לבן עם סוגר ורוד או מששהו ורוד עליו. מכנסיים: ג'ינס בהיר ארך וגדול כזה כמו הג'ינסים הגדולים האלה><. חגורה בצבע תכלת. על הג'ינס יש גם כיסים ועוד חגורות כאלה בכסף כאלה..נו שרשראות. נעליים: נעלי שפיץ ורודות. אביזרים: קשת לבנה עם פפיון ורוד. עגילים בצורה ובצבעים של תות איפור ורוד/תכלת אודם בהיר כזה מבריק. שרשרת פנינים לבנה. על החולצה את יכולה להוסיף פייטים כאלה בצבע כסף. זהו^^ לא יצא משו אבל אממ תהני חח

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתודה רבה ^____^

אני אשתמש,אבל לא בנעליים,שפיץ

Little Chiwawa

New member
חח כן הייתה לי הרגשה שלא תאהבי

או משו.. אבל לא נורא לא היה לי רעיון יותר טוב><

יש לי! יש לי!

חצאית אדומה, מעליה רשת ירוקה, ממנה תלויה מראה ו16 פחיות קולה. לא נתת רעיון לשיער, חולצה ונעליים.
*הציניות חוגגת. נו מה, תמיד רציתי לומר את זה
* יש לי כבר תיאור מוכן, אבל Morning glory נותנת לך

kesemotek

New member
../images/Emo85.gifתיאור המשך ../images/Emo3.gif

מי תואיל בטובה ותכתוב לי תיאור המשך לדולי העלובה עם ההשראת הצללות של אנה? קרדיטים בקובץ.... אם אפשר תיאור לאיזה תחרות נאממ אולי חיה סקסית או קריסמס או אולי אפילו גוטיקה אם אפשר עדין לשלוח

למעלה