שריף.

Press Here

New member
../images/Emo3.gifלמי זה../images/Emo35.gif^^

אני יכולה להשתמש בתיאור שלך
לפחות לנסות

שטופ

New member
../images/Emo6.gifהיא ביקשה תיאור, לא נתנה תיאור.

הוא רק נתנה כיוון, כדי שנדע איזה תיאור לתת...

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifכפיתכפיתכפיתכפית

הממ...המשך לדולי הזאת? אני צריכה שיהיה ממש ממש מיוחד ומפורט ורק בכחולבןD: בבקשה בבקשה?*O*

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifמנסה...

שיער- בכמה חלקים: מקדימה על הכתפיים נופלות שתי צמות ארוכות, רפויות, עם שוונצים בצבע לבן ובהן קלויים חוטים בתכלת וכחול. על צד אחד שדל הפנים נופל פוני, בצד השני של הפנים הוא נתפס בסיכה על הצד ורק כמה שיערות יוצאות ממנו. הקצוות של הפוני כחולים. מאחורה רואים שיער פזור, עם גוונים של תכלת ממש ממש בהיר בתוכו. נעליים- אני לא חושבת שאפשר משהו מקורי לנעליים
הייתי מציעה נעלי בובה בצבע של הקטע היחיד בשמלה וגרביוני רשת לבנים. זיהו^^ תגידי לי אם את משתמשת.

poohandme

New member
יאי, תודה:]]]

בעיקרון זה אמור להיות ככה הממ...לא יודעת להסביר*O* בקיצור אני ממש אוהבת ואני אעשה משהו דומה כי מה שאמרת לא מתאים לגמרי
אבל תודה*OOOOOOOOO*

DaRk Alice

New member
תיאורי..?

מש'ו קשוח ואפל, יש לי יותר מדי צבעוניות...=/ מקורי אולי איזה אוזניים
מה שבא לכן...

ינקיפנק

New member
הנה...ניסיתי...

טוב...אממ..הנה: זאתי פסל של המדוזה , אז תשתמשי בשיטת המחק כדי לעשות אותה אפורה... והיד שלה שבורה, ואת יכולה כתוספר שירד ממנה דם, זה יראה מוזר.

ינקיפנק

New member
יש לי!

את יכולה לעשות לה חולצה כזאת, עם שרוול קצר, אבל היא קזאת גזורה מלמעלה, בצבע אפור, עם הדפס שחור של אי עם דקלים...הנה..ציירתי לך, ונעליים ישנות כאלה, נעלי ספורט מחוררות וישנות...

little beetle1

New member
אפשר ^^

שער: שחור עם ברק אדמדם. לא חלק מידי אבל לא מתולתל באמצע כזה מלא בשוונצים
חולצה: שחורה עם דוגמא לבנה של מגן דוד! למטה יש תחרה בצבע אדום כהה חצאית: שחורה חלקה מעליה עוד שכבה של תחרה [רשת כזאת] אבל בצורה מעניינת.-בקובץ! המ..אולסטאר גבוהות שחורות עם שרוכים לבנים. פריטים: שרשרת גדולה של מגן דוד ועוד חוט שחור קשור לצוואר ביד חוט שחור שנופל. וברגל גם חוט קשור. הוא מסתלסל פעמים ואז נקשר.

למעלה